آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری (آموزش نصب و راه اندازی دوربین مداربسته و انتقال تصویر)

آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری (آموزش نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته و انتقال تصویر)
دیجیتال مارکتینگ کسرا

آموزش نصب دوربین مداربسته از مهم ترین گام های راه اندازی سیستم های امنیتی و نظارتی است و لازم است که قبل از هر اقدامی اطلاعاتی در خصوص محل نصب و قرارگیری دوربین، نقاط کانونی برای نصب دوربین، تعداد دوربین مداربسته براساس وسعت محل، نوع دوربین و موارد دیگر را بدانید. ما نیز در این مقاله سعی کردیم مطالبی را در خصوص نوع دوربین مداربسته، تجهیزات، لوازم مورد نیاز برای آموزش راه اندازی دستگاه دوربین مدار بسته و مراحل نحوه آموزش نصب دوربین مداربسته بیان کنیم که با مطالعه آن و مشورت با متخصص حرفه ای در این زمینه بتوانید نصب و راه اندازی دوربین مداربسته را برای محل مورد نظر به خوبی انجام دهید. 

آموزش نصب دوربین مدار بسته از مهم‌ترین مراحل برای بررسی عملکرد صحیح دوربین مداربسته پس از تهیه دوربین و تجهیزات جانبی آن است. آموزش کامل نصب دوربین مدار بسته و انتقال تصویر (آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری) اهمیت زیادی دارد به این دلیل که حتی اگر شما بهترین برند و با کیفیت‌ترین دوربین و تجهیزات را نیز خریداری کرده باشید اما در مرحله نصب و راه اندازی بر طبق استاندارد و اصول حرفه‌ای نصب را انجام ندهید قطعا نمی‌توانید از همه قابلیت‌های دوربین مداربسته بهره‌مند شده و بسیاری از انتظارات شما از سیستم امنیتی و انتقال تصویر برآورده نمی‌شود. به همین علت قصد داریم در این مقاله مطالبی در خصوص آموزش نصب دوربین مدار بسته بیان کنیم، پس تا انتها ما را همراهی کنید.

فهرست عناوین مقاله

مهمترین اقدامات قبل از نصب دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته یکی از مهمترین اقدامات قبل از استفاده از دوربین های مداربسته است که نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد. به همین دلیل می بایست قبل از اقدام به نصب دوربین مدار بسته اطلاعات کافی درباره انواع تجهیزات و لوازم جانبی مورد نیاز و همچنین نحوه استفاده از این تجهیزات را داشته باشید. نصب دوربین مدار بسته مراحل مختلفی دارد که در هر مرحله اقدامات مختلفی باید انجام شود. در ادامه به بررسی مهمترین اقدامات در مراحل مختلف نصب دوربین های مدار بسته می پردازیم.

بیشتر بخوانید: فروش انواع دوربین مداربسته سازمانی + لیست قیمت دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته

مراحل نصب دوربین مدار بسته؛ آموزش کامل نصب دوربین مدار بسته  

امروزه نصب دوربین مداربسته در همه‌جا از منازل گرفته تا مجتمع‌های تجاری، فروشگاه‌ها و … برای حفظ امنیت مکان بکار می‌رود. برای نصب دوربین مداربسته نیاز به دانستن و آموزش کامل مراحل نصب دوربین مداربسته دارید. آموزش نصب دوربین مدار بسته از صفر تا صد شامل مراحل زیر می‌شود:

  • بازدید از محل نصب دوربین مدار مدار بسته
  • تهیه و خرید تجهیزات مورد نیاز
  • انتخاب دوربین مناسب با توجه به محل استفاده
  • تعیین تعداد دوربین های مورد نیاز و محل قرار گیری دوربین ها
  • مشخص کردن مسیر عبور کابل ها
  • انتخاب دستگاه دوربین مدار بسته dvr یا nvr
  • متصل کردن هارد دیسک به دستگاه ضبط تصویر
  • سیم کشی و کابل کشی دوربین مدار بسته و دستگاه dvr (استفاده از سوکت bnc و کابل شبکه cat5)
  • اتصال آداپتور یا منبع تغذیه ( سیم کشی دوربین مدار بسته)
  • اتصال سایر تجهیزات دوربین مانند مانیتور، میکروفن، موس و …
  • تنظیمات دستگاه dvr یا nvr جهت ضبط تصویر دوربین مدار بسته و …

در ادامه هریک از مراحل نصب دوربین مداربسته به طور کامل شرح داده شده است.

high-endrolex.com

آموزش نصب دوربین مدار بسته تصویری

همانطور که پیش از این نیز بیان شد برای نصب دوربین مداربسته نیاز به آگاهی از مراحل آموزش نصب دوربین مدار بسته به زبان فارسی و همچنین آموزش نصب دوربین مدار بسته از صفر تا صد است. به همین علت در ادامه همه مراحل مورد نیاز برای آموزش نصب دوربین مداربسته بطور کامل شرح داده شده است.

1-   بازدید از محل نصب دوربین مدار مدار بسته

اولین قدم در نصب دوربین مداربسته انتخاب محل مناسب برای نصب و قرارگیری دوربین است، به این دلیل که اگر محل نصب دوربین مناسب نباشد موجب کاهش بازدهی و عملکرد دوربین مداربسته می‌شود و انتخاب و پیدا کردن محل مناسب با توجه به ویژگی‌های دوربین از اهمیت زیادی برخوردار است، البته به این موضوع که هدف شما از نصب دوربین تصویربرداری و کنترل چه نقطه‌ای از مکان هست نیز اهمیت دارد. به طور مثال برای نصب دوربین مداربسته در ساختمان می‌توان نقاطی مانند درب ورودی، درب پشتی ساختمان؛ نزدیک آسانسور به عنوان محل پرتردد در ساختمان، نقاط کانونی در پارکینگ یا حیاط ساختمان از جمله محل‌هایی است که می‌توان با نصب دوربین ضمن افزایش امنیت این نقاط؛ تردد افراد را نیز کنترل کنید. 

نصب دوربین مداربسته در ساختمان های اداری یا شرکت ها نیز همیشه برای مدیران مورد توجه است، چون از این طریق می توانند ضمن کنترل ورود و خروج کارکنان؛ بر نحوه عملکرد آنها نظارت داشته و از بروز بسیاری از مسائل جلوگیری می شود. از نقاط کلیدی که که در شرکت ها می توان دوربین مداربسته را نصب کرد می توان به بخش اداری، انبارداری، خط تولید، آزمایشگاه، پارکینگ یا درب ورودی اشاره کرد که با افزایش امنیت مکان از خرابکاری یا آسیب نیز پیشگیری می شود و بر نحوه ورود و خروج کالا به انبار نیز نظارت دقیق صورت می گیرد.  

بیشتر بخوانید: تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت‌ هایی دارد؟

بازدید از محل نصب دوربین مدار مدار بسته

بازدید از محل نصب دوربین مدار مدار بسته

2- تهیه و خرید تجهیزات مورد نیاز نصب دوربین

امروزه استفاده از سیستم‌های امنیتی و دوربین مداربسته در بسیاری از سازمان ها و ادارات یا حتی مجتمع‌های تجاری و … برای تامین امنیت افزایش یافته و به آن توجه زیادی می‌شود. به همین دلیل شناخت نحوه نصب دوربین مداربسته و تجهیزات مورد نیاز برای نصب و راه‌اندازی آن نیز اهمیت دارد. از آنجایی که برای نصب دوربین مداربسته نیاز به شناخت و تهیه لوازم و تجهیزات باکیفیت دارد. برخی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای آموزش کامل نصب دوربین مدار بسته عبارتند از:

  • دوربین مدار بسته
  • دستگاه ضبط تصویر dvr
  • کابل
  • هارد دیسک
  • آداپتور (منبع تغذیه)
  • فیش و اتصالات دوربین مداربسته
  • میکروفون
  • نمایشگر
  • سوئیچ و مودم
  • لنز دوربین مداربسته
  • سرور دوربین مداربسته

بیشتر بخوانید: مزایای نرم افزار حضور غیاب حرفه ای سازمانی کسری

تجهیزات مورد نیاز جهت نصب دوربین مدار بسته  

3-   انتخاب دوربین مناسب با توجه به محل استفاده

انتخاب دوربین مداربسته برای نصب و راه‌اندازی در مکان‌های مختلف از مهم‌ترین مراحل نصب دوربین مداربسته بشمار می‌رود. برای اینکه انتخاب مناسبی داشته باشید لازم است که بدانید دوربین مداربسته را برای نصب در منزل یا مجتمع تجاری یا فروشگاه و … می‌خواهید؟ مساحت محلی که قرار است دوربین در آن نصب و راه اندازی شود را در نطر بگیرید و بدانید که دوربین تا چند متر می‌تواند آن محیط را پوشش دهد؟ اگر قرار است چندین دوربین در محل نصب شود تعداد آنها و فاصله دوربین‌ها از هم را بررسی کرده‌اید؟ چه میزان کیفیت یا وضوح تصویر مورد نظر شماست؟ نیاز به ثبت چه جزئیاتی از تصاویر دارید؟ و در نهایت میزان هزینه یا بودجه مد نظر شما برای پروژه راه‌اندازی دوربین مداربسته چقدر است؟ با پاسخ به این سوالات می‌توانید دوربین مناسبی را انتخاب کنید.

4-   تعیین تعداد دوربین‌های مورد نیاز و محل قرار‌گیری دوربین‌ها

پس از انتخاب محل مناسب برای نصب دوربین و تهیه دوربین مد نظر لازم است براساس میزان متراژ محل یا نقاطی که برای نصب دوربین در نظر گرفته‌اید تعداد مورد نیاز دوربین‌های مداربسته را تعیین کنید. به طور کلی در خانه‌های مسکونی چیزی بین 2تا6 دوربین مورد نیاز است. اما اگر برای مکان بزرگتری قصد نصب و راه‌اندازی دوربین را دارید نیاز به تعداد بیشتری دوربین به طور مثال 16 تا 64 دوربین دارید. به طور کلی با توجه به هر مکانی و با در نظر گرفتن میزان اهمیت نظارت و کنترل آن مکان تعداد دوربین‌های مورد نیاز تعیین می‌شود و این تعداد براساس وسعت و متراژ آن مکان مشخص می‌شود.

تعیین تعداد دوربین‌های مورد نیاز و محل قرار‌گیری دوربین‌ها

تعیین تعداد دوربین‌های مورد نیاز و محل قرار‌گیری دوربین‌ها

5-   مشخص کردن مسیر عبور کابل ها

برای شروع آموزش نصب و سیم کشی دوربین مدار بسته نیاز به انتخاب مسیر مناسب برای عبور کابل‌های دوربین است. تعیین مسیر عبور کابل با در نظر گرفتن محل نصب دوربین و سایر تجهیزات و با در نظر گرفتن مسیر مناسب برای تامین برق انجام می‌شود. از طرفی باید در حین مشخص کردن مسیر عبور کابل؛ امنیت مسیر نیز برای جلوگیری از هرگونه آسیب به محل یا ضرر جانی به افراد مورد توجه قرار گیرد.  در هنگام تعیین مسیر عبور کابل نیاز به محاسبه طول میزان کابل مورد نیاز است که بتوان از مسیرهای مختلف پروژه نصب کابل را به خوبی انجام داد. رعایت فاصله کابل با توجه به نوع کابل نیز موجب اتصال بهتر دوربین و ثبت تصاویر با کیفیت بالاتر می‌شود. علاوه بر همه این موارد با رعایت اصول داکت‌کشی و عایق‌بندی اتصالات در فیلم سیم کشی دوربین مدار بسته، کابل‌ها را در برابر امواج محیطی و برق فشار قوی یا نویزهای احتمالی نیز حفظ می‌کند.

6-   انتخاب دستگاه دوربین مدار بسته dvr یا nvr

برای انتخاب مناسب دستگاه دوربین مداربسته DVR با NVR نیاز به بررسی جزئیات مهم از جمله برند دستگاه، پروتکل انتقال، تعداد کانال، پهنای ورودی و خروجی، خروجی POE برای اتصال به دوربین مداربسته و در نظر گرفتن تعداد هاردهای قابل پشتیبانی با دستگاه NVR  است. امروزه اغلب دستگاه های ضبط تصویر DVR با DVR مجهز به پروتکل ONVIF هستند که با کمک آن می توان دستگاه ضبط تصویر و دوربین های تحت شبکه را در سیستم متصل کرد. از طرفی تعداد کانال های دستگاه NVR و DVR اغلب محدود به 4، 8، 16، 32 و 64 کانال هستند که ممکن است تعداد پورت های ورودی دستگاه از تعداد کانال های مجاز آن کمتر باشد که در این صورت می توان از سوئیچ استفاده کرد و آن را به پورت های دستگاه متصل کرد.

پهنای باند ورودی و خروجی دستگاه NVR نیز امکان دریافت یا پردازش پهنای باند محدودی را دارد که با در نظر گرفتن این مقدار پهنای باند، لازم است که دوربین مداربسته از دستگاه با پهنای باند متناسب استفاده کند. از طرفی دستگاه NVR در دو نوع POE و غیر POE وجود دارد که اگر نیاز به طراحی سیستم شبکه با  POE دارید باید دستگاه ضبط تصویری با خروجی به تعداد دوربین های متصل به خروجی POE داشته باشید. در هر دستگاه NVR به مقدار ثابتی هارد را پشتیبانی می کند که اگر نیاز فضای ضبط بیشتری دارید باید دستگاهی با مقدار هارد بیشتر را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: لیست مهم‌ترین تجهیزات دوربین مداربسته

انتخاب دستگاه دوربین مدار بسته dvr یا nvr

انتخاب دستگاه دوربین مدار بسته dvr یا nvr

7-   متصل کردن هارد دیسک به دستگاه ضبط تصویر

پس از اموزش فرمت دوربین مدار بسته و نصب آن اولین کار نصب هارد دیسک به دستگاه DVR است تا بتوانید تصاویر ویدئویی را به درستی مشاهده کنید. برای متصل کردن هارد به دستگاه ضبط تصویر(NVR یا DVR) نیاز به کابل ساتا دارید تا اتصال به درستی صورت گیرد. با توجه به اینکه اغلب دستگاه های ضبط تصویر تعداد مشخصی هارد با ظرفیت مشخص را پشتیبانی می کنند پس میزان ظرفیت هاردی که دستگاه ضبط تصویر پشتیبانی می کند نیز اهمیت دارد.

8- سیم کشی و کابل کشی دوربین مدار بسته و دستگاه dvr (استفاده از سوکت bnc و کابل شبکهcat5)

آموزش کابل کشی دوربین مدار بسته از نوع آنالوگ نیاز به اتصال دو کابل به دوربین است؛ یک کابل برای انتقال تصویر و یکی برای تامین برق دوربین به عنوان منبع تغذیه که می توانید از کابل کواکسیال برای سیم کشی دوربین مداربسته استفاده کنید. برای کابل کشی دوربین مداربسته تحت شبکه نیز با استفاده از کابل های CAT5 یا CAT6 سیم کشی صورت می گیرد. برای سیم کشی برق و ارسال برق به دوربین تحت شبکه IP نیز می توان از برق اترنت(POE) استفاده کرد. از طرفی با کابل LAN می توان دیتا و برق را به صورت همزمان به دوربین ارسال کرد. هچمچنین با استفاده از دستگاه NVR دارای خروجی POE نیز می توان سیم کشی دوربین تحت شبکه را انجام داد.  

سیم کشی و کابل کشی دوربین مدار بسته و دستگاه dvr (استفاده از سوکت bnc و کابل شبکهcat5)

سیم کشی و کابل کشی دوربین مدار بسته و دستگاه dvr (استفاده از سوکت bnc و کابل شبکهcat5)

9-   اتصال آداپتور یا منبع تغذیه ( سیم کشی دوربین مدار بسته)

سیم‌کشی دوربین مداربسته برای نصب منبع تغذیه با توجه به محل نصب دوربین ممکن است مکان متفاوتی داشته باشد. برخی اوقات منبع تغذیه یا آداپتور کنار دوربین مداربسته نصب می‌شود که منبع تغذیه داخل جعبه از جنس عایق و ضد آب نگهداری می‌شود. اما برای پیشگیری از شلوغی اطراف دوربین می‌توان در محلی دور از دوربین و با استفاده از کابل‌های اضافی اتصال آداپتور را انجام داد که در این صورت منبع تغذیه با کمک مبدل‌های نری و مادگی و با استفاده از کابل بلند به دوربین متصل می‌شود.

10-   اتصال سایر تجهیزات دوربین مانند مانیتور، میکروفن، موس و …

  • اتصال میکروفن به دوربین مداربسته:

به دلایل مختلفی نیاز به نصب میکروفن روی دوربین مداربسته داریم؛ گاهی علاوه بر تصویر نیاز به ضبط صدای محیط یا افراد هستیم. با توجه به مدل یا نوع دوربین نیاز به نصب میکروفن داریم که در کنار تصویر، صدا را نیز داشته باشیم.  اما با توجه به نوع دوربین مداربسته AHD یا دوربین مداربسته تحت شبکه Ip روش نصب میکروفن متفاوت است که در ادامه به بیان هر دو روش پرداخته ایم.  

برای نصب میکروفن روی دوربین مداربسته از نوع AHD نیاز به کابل BNC، میکروفن،  دوربین AHD، دستگاه dvr مجهز به ورودی صدا و آداپتور 12ولت دارید. برای نصب میکروفن نیز مراحل زیر به ترتیب انجام می شود:

1.ابتدا دوربین و میکروفن را به برق متصل کنید.

2.با استفاده از کابل کواکسیال دوربین مداربسته را به دستگاه ضبط تصویر متصل کنید.

3.با استفاده کابل کواکسیال میکروفن به دستگاه bnc وصل می شود.

4.از تنظیمات دستگاه dvr از قسمت main menu؛ گزینه system و سپس گزینه Encode را انتخاب کنید. در این قسمت با انتخاب گزینه Audio/ Video هر دو فرمت صدا و تصویر فعال می شوند. فعال کردن گزینه موجب می شود تا در حین ضبط تصاویر توسط دوربین مداربسته حتی روی گوشی خود نیز صدای محیط و افراد را داشته باشید.

برای نصب میکروفن در دوربین های تحت شبکه ip ابتدا دوربین و میکروفن به برق متصل می شوند و میکروفن از طریق رابط به دوربین مداربسته متصل می شود که از طریق تبدیل bnc به av اتصال به دوربین صورت می گیرد. در نهایت با استفاده از کابل شبکه دوربین مداربسته به دستگاه nvr وصل شده و صدا و تصویر به صورت همزمان دریافت می شوند.

  • اتصال مانیتور به دوربین مداربسته:

برای اتصال مانیتور به دوربین پس از نصب دوربین در محل تعیین شده، کابل های دوربین به مانیتور وصل می شود. برای این کار نیاز به اتصال کابل bnc به کابل کواکسیال است، در ادامه p4 به دوربین وصل می شود و دوربین نیز به منبع تغذیه وصل می شود. در نهایت با قرار دادن مانیتور یا تلویزیون روی حالت av تصاویر را رد تلویزیون مشاهده خواهید کرد.

  • اتصال موس به دوربین مداربسته:

برای وصل کردن موس به دوربین مداربسته نیز می توان از پورت usb موجود روی دوربین استفاده کرد.

اتصال سایر تجهیزات دوربین

اتصال سایر تجهیزات دوربین

11- تنظیمات دستگاه  DVR یا NVR جهت ضبط تصویر دوربین مدار بسته و…

در اولین قدم برای تنظیمات دستگاه ضبط تصویر نیاز به تنظیم رزولوشن دستگاه DVR یا NVR است که از این طریق کیفیت تصویر ضبط شده تنظیم می شود. برای این کار نیاز دارید از منوی اصلی دستگاه گزینه تنظیمات(setting) را انتخاب و سپس از بخش display میزان رزولوشن تصویر را براساس بهترین کیفیت تصویر سازگار با مانیتور قرار دهید. برای انجام تنظیمات رنگی دستگاه DVR از بخش تنظیمات رنگ(color setting) این کار انجام می شود. از بخش  تنظیمات رنگ، امکان تنظیم میزان روشنایی تصویر نیز از طریق انتخاب گزینه Brightness  وجود دارد.

همچنین برای انجام تنظیم روز و ساعت در دستگاه ضبط تصویر از منوی اصلی DVR و از بخش تنظیمات؛ گزینه عمومی(general) را انتخاب کنید. در ادامه در پنجره تنظیمات روز و ساعت از طریق گزینه System Time، تاریخ و ساعت دستگاه را تنظیم کنید و با انتخاب گزینه ذخیره تغییرات را ذخیره کنید. از طرفی برای فعال کردن تشخیص حرکت در دستگاه DVR از منوی اصلی، گزینه تنظیمات و سپس گزینه detect را انتخاب کنید تا امکان انجام تنظیمات برای تشخیص حرکت و اعمال تغییرات مربوط به حساسیت دستگاه نسبت به حرکت اشیاء و میزان دقت آن را تعیین کنید. در برخی از دستگاه های ضبط تصویر قابلیت تشخیص و ضبط حرکات در محلی که دوربین نصب شده است وجود دارد و می توانید میزان حساسیت تشخیص حرکت را بر حسب نیاز خود مشخص کنید. از طرفی می توانید دستگاه را به گونه ای تنظیم کنید که فقط در زمان هایی که حرکتی صورت می گیرد ضبط تصاویر انجام شود و به این صورت در حافظه ذخیره سازی کمتری نیز اشغال می کند.

تست دوربین مدار بسته پس از نصب دوربین  

پس از نصب دوربین مداربسته و انجام دقیق اتصال تجهیزات جانبی آن؛ نیاز به آگاهی از آموزش راه اندازی دستگاه دوربین مدار بسته است تا بتوان عملکرد و کارایی دوربین را تست کرد. در مرحله تست دوربین مداربسته نیاز به بررسی نحوه عملکرد همه اجزای دوربین دارید تا از هماهنگی و دقت هر یک از آنها مطلع شوید و در صورت بروز هرگونه مسئله ای برای حل آن تلاش کنید. بطور مثال تست لنز دوربین مداربسته که نحوه فوکوس کردن و زاویه و چرخش آن تنظیم شود. یا اینکه بدانید میدان دید دوربین با میدان دید مدنظر شما همخوانی دارد و زاویه دید برای شما قابل تشخیص است؟ همه این موارد با تست دستی از طریق مانیتور صورت می گیرد. یا مواردی مانند شرایط نوری مختلف و دید در شب را در دوربین بررسی کنید تا از نحوه نمایش محدوده مورد نظر و زوم تصویر آگاه شده و در صورت نیاز تنظیمات مربوط به آنها را انجام دهید و مجدد عملکرد دوربین را تست کنید.

تست دوربین مدار بسته پس از نصب دوربین  

تست دوربین مدار بسته پس از نصب دوربین

آموزش تصویری تست دوربین مدار بسته

هزینه نصب دوربین مدار بسته به چه عواملی بستگی دارد؟ 

عوامل زیادی در میزان هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی منزل و قیمت سیم کشی دوربین مدار بسته دخیل است که در ادامه برخی از مهم ترین آنها می پردازیم:

تعداد دوربین مداربسته: با توجه به میزان بزرگی محل نصب، تعداد دوربین ها تعیین می شود که هر چه این تعداد زیادتر شود هزینه نصب نیز افزایش می یابد.

نوع دوربین مداربسته:انواع دوربین مداربسته با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آنها قابل استفاده از اماکن مختلف اداری، صنعتی، فروشگاه ها یا پارکینگ و … است و با توجه به این فناوری ها هزینه نصب نیز متفاوت خواهد بود.

محل نصب و قرارگیری دوربین مداربسته: شرایط و محل نصب دوربین مداربسته و حتی مسیر کابل کشی دوربین مداربسته نیز از عوامل مهم و تعیین کننده در هزینه کلی نصب دوربین به شمار می رود.

مدت زمان نگهداری و ذخیره تصاویر: مدت زمان معمولی برای ذخیره تصاویر بازه ای بین 1تا2هفته است که در صورت نیاز شما می تواند افزایش یابد که این مورد نیز نیاز به تجهیزات سخت افزاری متفاوتی دارد و برهزینه نصب موثر است.

تجهیزات و اتصالات جانبی: تجهیزات و اتصالات جانبی استفاده شده در مراحل نصب دوربین مداربسته نیز بر هزینه نصب و راه اندازی آن دخیل است.

نصب در فضای باز: برای نصب دوربین در فضای خارجی نیاز به عایق بندی دوربین در مقابل رطوبت، باد و … است که این مورد هم بر هزینه نصب موثر است.

هزینه نصب دوربین مدار بسته به چه عواملی بستگی دارد؟ 

هزینه نصب دوربین مدار بسته به چه عواملی بستگی دارد؟

آموزش نصب دوربین مدار بسته روی گوشی 

برای نصب دوربین مدار بسته روی گوشی محل نصب باید دسترسی به اینترنت داشته و با کمک دستگاه ضبط تصویر، تصاویر دوربین های مداربسته را از طریق گوشی مشاهده کنید.

1.انتقال تصویر روی موبایل به روش p2p

در صورتی که تلفن همراه شما مجهز به فناوری p2p باشد می توانید با وصل کردن دوربین مدار بسته به گوشی تصاویر دوربین مداربسته را از راه دور و از طریق تلفن همراه خود مشاهده کنید. در ابتدا باید فناوری p2p را فعال کنید؛ در این روش با نصب بهترین نرم افزار انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی موبایل؛ qrcode دستگاه ضبط تصویر را با تلفن همراه اسکن کرده و می توانید تصاویر دوربین خود را روی تلفن همراه مشاهده کنید.

2.انتقال تصویر روی موبایل به روش IP static

در روش IP static با اعمال تنطیمات روی دستگاه DVR ، موبایل و مودم امکان انتقال تصاویر روی تلفن همراه وجود دارد. در اولین قدم لازم تا نسبت به تهیه سرویس  IP static اقدام کنید. در ادامه دستگاه ضبط تصویر DVR را با کابل hdmi به مانیتور متصل کرده و از بخش تنظیمات به بخش network بروید. وارد بخش تنظیمات  TCP/IP شده و گزینه Obtain Ip Automatically را غیر فعال کنید. در نهایت با اعمال تنظیمات مودم اتصال آن به دستگاه dvr را انجام دهید و با استفاده از کابل شبکه دستگاه DVR را به مودم وصل کنید و آی پی مودم را در تنظیمات وارد کنید.  با اتصال دوربین مدار بسته به موبایل با وای فای و وارد شدن به اپلیکیشن دوربین مداربسته تصاویر دوربین را مشاهده خواهید کرد و انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی موبایل اندروید امکان پذیر می شود.

آموزش نصب دوربین مدار بسته روی گوشی 

آموزش نصب دوربین مدار بسته روی گوشی

طریقه نصب دوربین مدار بسته به تلویزیون  

برخی مواقع نیاز داریم که دوربین مداربسته را به تلویزیون وصل کنیم که برای این کار نیز روش های متفاوتی وجود دارد و با توجه به نوع دوربین مداربسته طریقه نصب دوربین مدار بسته به تلویزیون نیز متفاوت است؛ در ادامه آن را شرح داده ایم.

1.اتصال مستقیم دوربین مداربسته آنالوگ به تلویزیون

برای اتصال مستقیم دوربین مداربسته آنالوگ به تلویزیون ابتدا دوربین را از طریق کانکتور P4 به منبع تغذیه وصل کنید. در ادامه با استفاده از فیش BNC کابل کواکسیال را به دوربین وصل کرده و دوربین را با RCA به تلویزیون متصل کنید.  مبدل BNC به RCA آن را به تبدیل به ورودی ویدئویی مناسب تلویزیون می کند و با وصل کردن دوربین مدار بسته به تلویزیون قدیمی؛ امکان مشاهده تصاویر دوربین مداربسته در تلویزیون برای شما فراهم می شود.

2.اتصال مستقیم دوربین مداربسته AHD به تلویزیون

در این روش اتصال، با استفاده از دستگاه مبدل دوربین به مانیتور وصل می شود و سیگنال ها در مانیتور قابل شناسایی خواهد بود. دستگاه مبدل AHD به HDMI با استفاده از کابل کواکسیال به دوربین و مانیتور وصل می شود. برخی تلویزیون ها مجهز به ورودی HDMI هستند که با کمک آن می توان دوربین را مستقیم به تلویزیون وصل کرد. البته برخی دوربین های مداربسته دارای دکمه سوئیچ هستند که با استفاده از آن آنالوگ را به AHD تبدیل کرد و نیازی به کابل مبدل نیست در واقع اتصال دوربین مدار بسته به تلویزیون بدون dvr صورت می‌گیرد.

3.اتصال مستقیم دوربین مداربسته IP به تلویزیون

برخی تلویزیون ها دارای پورت شبکه هستند که امکان اتصال مستقیم دوربین مداربسته IPرا به تلویزیون فراهم می کند. برای نصب دوربین روی تلویزیون ال جی و با استفاده از کابل LAN می توان دوربین های مداربسته را به انواع تلویزیون وصل کرد. از طرفی با نصب DLNA SERVER  روی کامپیوتر، آموزش نصب دوربین مدار بسته به کامپیوتر و اعمال تنظیمات انتقال تصویر می توان دوربین مداربسته IP را به تلویزیون وصل کرد و موفق به دیدن فیلم ضبط شده دوربین مدار بسته با تلویزیون می شوید.

طریقه نصب دوربین مدار بسته به تلویزیون  

طریقه نصب دوربین مدار بسته به تلویزیون

پرسش های متداول

1.تجهیزات مورد نیاز آموزش نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته و انتقال تصویر شامل چه مواردی می‌شود؟

برای نصب دوربین مداربسته به تجهیزاتی از جمله دوربین مدار بسته، دستگاه ضبط تصویر DVR، کابل، هارد دیسک، آداپتور(منبع تغذیه)، فیش و اتصالات دوربین مداربسته، میکروفون، نمایشگر، سوئیچ و مودم، لنز دوربین مداربسته و سرور نیاز داریم.

2.مدت زمان لازم برای آموزش نصب دوربین مداربسته به چه فاکتورهایی بستگی دارد؟

در مجموع مدت زمان مراحل آموزش نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته با توجه به وسعت محل نصب، متراژ کابل، تعداد دوربین های استفاده شده، ارتفاع نصب و مسیر سیم کشی دوربین متفاوت است.

3.قیمت نصب و راه اندازی دوربین مداربسته چگونه تعیین می شود؟

قیمت نصب و راه اندازی دوربین مداربسته با توجه به تعداد دوربین مداربسته با توجه به میزان بزرگی محل نصب، نوع دوربین مداربسته، محل نصب و قرارگیری دوربین مداربسته، مدت زمان نگهداری و ذخیره تصاویر، تجهیزات و اتصالات جانبی و در نظر گرفتن شرایط و تجهیزات نصب در فضای باز تعیین می شود.

جمع بندی آموزش نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته و انتقال تصویر

آموزش نصب دوربین مدار بسته از مهم ترین گام های راه اندازی سیستم های امنیتی و نظارتی است و لازم است که قبل از هر اقدامی اطلاعاتی در خصوص محل نصب و قرارگیری دوربین، نقاط کانونی برای نصب دوربین، تعداد دوربین مداربسته براساس وسعت محل، نوع دوربین و موارد دیگر را بدانید. ما نیز در این مقاله سعی کردیم مطالبی را در خصوص نوع دوربین مداربسته، تجهیزات، لوازم مورد نیاز برای آموزش راه اندازی دستگاه دوربین مدار بسته و مراحل نحوه آموزش نصب دوربین مداربسته بیان کنیم که با مطالعه آن و مشورت با متخصص حرفه ای در این زمینه بتوانید نصب و راه اندازی دوربین مداربسته را برای محل مورد نظر به خوبی انجام دهید. 

لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

4 دیدگاه

  1. محمد بهرامی 28 شهریور 1402 در 9:17 ق.ظ

    من چند بار سفارش نصب دوربین مدار بسته از شرکت های متعدد داشتم ولی شرکت کسرا در زمینه دوربین مدار بسته خیلی عالی کار کرد نسبت به بقیه شرکتها

  2. احمدی 1 مهر 1402 در 8:18 ق.ظ

    تصویر درست است ولی رنگ تصاویر دوربین های مدار بسته عادی نیست و مشکل دارد مشکل چیست؟

    • دیجیتال مارکتینگ کسرا 1 مهر 1402 در 12:06 ب.ظ

      مشکل تغییر رنگ تصویر دوربین مداربسته می تواند به دلایل متنوعی باشد. گاهی تصویر دوربین مداربسته قرمز شده یا اجسام بنفش دیده می شود. برخی از آن عبارتند از:
      1- کابل تصویر دوربین مداربسته ممکن است دچار اتصالی شود
      2-نرم افزار بد ، سیستم عامل بد ، تنظیمات اشتباه و..

  3. محمدرضا قاسمی 29 مهر 1402 در 10:51 ب.ظ

    دوربین مداربسته StarMax برای منزل و مغازه گرفته ام با 8 عدد دوربن نصب شده بروی دستگاه و نمایش آن در تلویزیون دستگاه فوق در حین گرفتن فیلم آن را ضبط میکرد تا اینکه از داخل منو دستگاه تنظیمات ان به هم خورد و فیلم را ضبط نمیکرد یک شخص که کارش بود آمد در چند ثانیه داخل منو شد و با تنظیم آن دستگاه شروع به ظبط کرد حال دوباره دستگاه بهم خورده از داخل منو و فیلم را ظبط نمیکند خواهشمندم دستور لازم را جهت راه اندازی ان در منو دستگاه توضیح دهید ممنون

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

مدیریت زمان با فناوری های حضور و غیاب copy

مدیریت زمانی کارمندان با فناوری های نرم افزار حضور غیاب

بهینه سازی تصمیمات مدیر منابع انسانی copy

بهینه‌سازی تصمیمات مدیر منابع انسانی با نرم‌افزار حضور غیاب

نکات طلایی برای ادمین حضور و غیاب copy

نکات طلایی برای ادمین‌های نرم افزار حضور غیاب

رضایت کارمندان با سیستم حضور غیاب و حقوق copy

چگونه ترکیب نرم‌افزار حضور غیاب با سیستم‌ حقوق و دستمزد به بهبود رضایت کارمندان کمک می‌کند؟

نگرانی نسل زد و راهکارهای نرم افزار حضور و غیاب copy

مهمترین نگرانی‌های نسل Z در محیط کار و راهکارهای نرم افزار حضور غیاب آنلاین

اهداف مدیریت ارشد و حضور و غیاب copy

نقش برنامه‌ریزی استراتژیک در نرم افزار حضور غیاب آنلاین برای دستیابی به اهداف مدیریت ارشد شرکت

استراتژی مدیریت نیروهای دورکار copy

استراتژی‌های نرم افزار حضور غیاب تحت وب برای مدیریت نیروهای دورکار

_چالش های اخلاقی ادمین حضور و غیاب copy

چالش‌های اخلاقی ادمین نرم افزار حضور غیاب آنلاین در سازمان های بزرگ

_تاثیرات حضور و غیاب در تغییرات سازمان copy (1)

چگونه یک نرم افزار حضور غیاب خوب می تواند در تغییرات سازمانی مؤثر باشد؟

_مدیریت شرکت با تحلیل حضور و غیاب copy

استفاده از تحلیل داده های نرم افزار حضور غیاب آنلاین در بهبود مدیریت کلان شرکت

_بهبود انگیزه کارکنان با مشوق ها copy

استفاده از مشوق ها در نرم افزار حضور غیاب آنلاین به منظور بهبود انگیزه کارکنان

_افزایش کارایی پرسنل با نرم افزار حضور و غیاب copy 1

افزایش کارایی پرسنل با بهترین نرم افزار حضور غیاب آنلاین

_کلید مدیرعامل در کنترل هزینه ها copy 1

نرم افزار حضور غیاب آنلاین : کلید مدیرعامل در کنترل هزینه‌ها

_اپراتور حضور و غیاب و نظم سازمانی copy

اپراتور نرم افزار حضور غیاب آنلاین و پشت صحنه نظم سازمانی

_دقت حقوق با نرم افزار حضور و غیاب copy

چگونه بهترین نرم افزار حضور غیاب می‌تواند به بهبود دقت در پرداخت حقوق و دستمزد کمک کند؟

_تجارت سودمندتر با بهبود مدیریت copy

تجارت سودمندتر و بهبود مدیریت کارمندان با نرم افزار حضور غیاب کسرا

_پیشبینی رفتار پرسنل باتحلیل حضور و غیاب copy

پیش‌بینی رفتار منابع انسانی با تحلیل داده‌های نرم‌افزار حضور غیاب!

_تمایز کارمندان در سازمان

نرم افزار حضور غیاب و تاثیر آن بر تمایز کارمندان در سازمان!

_اهمیت نظم در سازمان های بزرگ copy

حضور غیاب و اهمیت وقت‌ شناسی در سازمان های بزرگ و نحوه جاری سازی آن چیست؟

حضور و غیاب و رضایت شغلی copy

تاثیرات مثبت استفاده از سیستم حضور غیاب بر رضایت شغلی کارکنان