چگونه در ارتباطات خود هدف گذاری صحیحی داشته باشیم؟

ارتباطات هدفمند
واحد دیجیتال مارکتینگ کسرا
1402/01/06

هدف گذاری ها نمی تواند هدف گذاری های بدون پشتوانه و به قول معروف بدون حساب و کتابی باشد. از این رو لازم است برخی از معیارها را برای تحقق آن رعایت کنید.

هر گونه ارتباطی نیازمند ترسیم برخی هدف گذاری ها برای کسب عملکرد بهتر و نتیجه بخش است. این هدف گذاری ها نمی تواند هدف گذاری های بدون پشتوانه و به قول معروف بدون حساب و کتابی باشد. از این رو برای داشتن ارتباطات هدفمند لازم است برخی از معیارها را برای تحقق آن رعایت کنید. در ادامه برخی از این معیارها را برای رسیدن به ارتباطات هدفمند بیان می کنیم. و از شما میخواهیم که در ارتباطات خود برای کسب نتیجه بهتر آن ها را به کار گیرید.

1) برای ارتباطات هدفمند در چارچوب اهداف تعیین شده عمل کنید

ارتباطات شما در نهایت فقط و فقط باید معطوف به تحقق اهداف سازمان شما باشد. این اهداف شامل اهداف و استراتژی های سازمان شما و همچنین چشم اندازهای آن می شود. نوع ارتباط شما با مخاطب نیز تابع چنین اهدافی است چه اینکه در نهایت باید همه جنبه های ارتباطی شما با مخاطبتان به صورت هماهنگ و در یک کل هماهنگ سازمان یافته باشد. در این صورت ارتباطات هدفمندی خواهید داشت.

ارتباطات هدفمند

2) ارتباطات خود را با مخاطبانتان هماهنگ کنید

شیوه ارتباط گیری شما با مخاطبتان نباید تابع رضایت یا سلیقه شما باشد بلکه برعکس شما باید به دنبال بهترین شیوه ارتباطی که مخاطب شما می پسندد باشید. از جمله مهم ترین عواملی که در این راستا می تواند به شما کمک کند عواملی مثل مکان برگزاری جلسه شما با مخاطب است. تعیین مکان دیدار و اینکه مخاطب شما بتواند در این مکان احساس خوشایندی داشته باشد همه و همه در ارتباط گیری بهتر با مخاطبتان دخیل است. بنابراین سعی کنید بیش از پیش و از هر لحاظ خودتان را با مخاطبتان هماهنگ کنید.

3) در یک ارتباط هدفمند باید موضع خود را به صورت شفاف بیان کنید

در بیان پیشنهادات کاری و حین ارتباط برقرار کردن با مخاطبتان سعی کنید از واژگانی استفاده کنید که مخاطبتان آن ها را درک می کند. و علاوه بر این به بهترین شکل ممکن با آن ارتباط برقرار می کند. این امر مستلزم شناسایی بیش از پیش مخاطبتان و اینکه به چه موضوعاتی علاقه مند است. بنابراین سعی کنید موضع خود را به صورت شفاف و با شناخت صحیح از مخاطبتان با او در میان بگذارید.

در یک ارتباط هدفمند باید موضع خود را به صورت شفاف بیان کنید

4) مخاطبتان را به وجد بیاورید و در او انگیزه ایجاد کنید تا ارتباط هدفمندی داشته باشی

شما باید هنگام برقراری ارتباط هدفمند با مخاطبتان سعی کنید مخاطبتان را ترغیب کنید. که به شما اعتماد کرده و بر اساس آن عمل کند. برای این کار باید ببینید مخاطبانتان به چه چیزهایی علاقه دارند. و شما با ارائه چه فاکتورهایی به آنان می توانید آن را به سمت خود بکشانید. در واقع شما در این بین باید نوعی آشنایی بخشی به کارتان انجام دهید. به این معنا که با آشنا و نزدیک نشان دادن خودتان و آن ها، دیگران را از نظر احساسی تحریک کرده و ارتباط هدفمند موثری با آنان برقرار کنید.

5) در ارتباطات هدفمند باید انتظارات مخاطبتان را مدیریت کنید

برای برقراری ارتباطات هدفمند با مخاطبتان همیشه صادق باشید. و صادقانه آنچه قرار است از شما خریداری کنند را برایشان توصیف کنید. سعی کنید در این باره به وعده هایی که حین ارتباط و مذاکره می دهید وفادار بمانید. و ابدا کم فروشی نکنید. دقت کنید که اگر چیزی که به عنوان محصول در اختیار مخاطبتان قرار می دهید. کم تر از آنچه قول داده اید باشد آن گاه شما غیراخلاقی عمل کرده و کم فروشی کرده اید. در مقابل، اگر شما انتظارات مخاطبان شما بیش از آن چیزی باشد که شما در اختیارشان قرار می دهید. آن گاه مخاطب یا مشتری شما دچار ناامیدی شده و در نهایت مشتری دائمی و وفاداری نخواهید داشت.

 

لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

نرم افزار حضور و غیاب و حقوق و دستمزد

نرم افزار حضور و غیاب و حقوق و دستمزد و کاربردهای آن

حضور و غیاب در قانون کار

حضور و غیاب در قانون کار؛ بررسی قوانین حضور و غیاب کارکنان در سازمان ها

Thinking, Fast and Slow کتاب تفکر سریع و کند

کتاب تفکر سریع و کند؛ کنترل مغز و ذهن خود را در دست بگیرید

سیستم BPMS چیست؟ مدیریت فرآیند کسب و کارها چگونه ممکن میشود؟

سیستم BPMS چیست؟ مدیریت فرآیند کسب و کارها چگونه ممکن میشود؟

هوش مصنوعی chatGPT چیست؟

هوش مصنوعی chatGPT چیست و چه تاثیری بر زندگی انسان ها دارد؟

OKR چیست و چه نقشی در رشد سازمان ها دارد؟

OKR چیست و چه نقشی در رشد سازمان ها دارد؟

استراتژی کاربردی برای توسعه و رشد کسب و کار

10 استراتژی کاربردی برای توسعه کسب و کارها

اهمیت امنیت تجارت الکترونیک در سازمان ها

اهمیت امنیت تجارت الکترونیک برای سازمان ها

امنیت شغلی و اهمیت آن

امنیت شغلی و اهمیت آن در جوامع امروزی

تجارت الکترونیک

تجارت الکترونیک و مزایای آن برای کسب و کارها