برندینگ چیست (branding)؟ چگونه برندسازی کنیم؟

برندینگ چیست؟ چگونه برندسازی کنیم؟
دیجیتال مارکتینگ کسرا

برندینگ و برند‌سازی به شرکت‌ها در جذب مشتریان جدید، حفظ مشتریان فعلی و افزایش فروش کمک می‌کند. این فرایند با تعیین هدف و رساندن پیام دقیق به مخاطبان، باعث می‌شود تا شرکت‌ها تفکر استراتژیک خود را تقویت کنند. با تعیین نام، لوگو، شعار، رنگ‌ها و سایر عناصر brand، شرکت‌ها خود را به بازار هدف معرفی می‌کنند و فروش خود را افزایش می‌دهند. همچنین، با ارائه تجربه خوب، مشتریان فعلی حفظ و مشتریان جدید جذب می‌شوند و در نتیجه بازار خود را گسترش می‌یابد. در کل، branding و ساخت مارک به شرکت‌ها کمک می‌کند تا در بازار رقابتی و پویا، پیشرفت کنند و از رقبای خود موفق تر و متمایز باشند.

شاید تا به حال برای شما این سوال پیش آمده که برندینگ و برند چیست؟ و چگونه می‌توانیم برند‌سازی کنیم؟ در واقع، مفهوم مارک یا برند نام، علامت، طرح، ‌شناسه و… است که به منظور‌شناساندن یک محصول، خدمت یا شرکت در بازار ایجاد می‌شود. همچنین، branding به فرآیند ساخت و توسعه brand یک شرکت یا محصول اطلاق می‌شود و یکی از اصلی‌ترین عواملی است که باعث می شود تا کسب و کار خود را از رقبا متمایز کنید و در ذهن مخاطبان خود جایگاه ویژه‌ای پیدا کنید. هدف اصلی branding این است که به مخاطبان شما نشان دهد که کسب و کار شما چیست، چه محصولات و خدماتی ارائه می‌دهید و چگونه آن‌ها می‌توانند از خدمات شما بهره‌مند شوند. در نهایت، برندینگ به شما کمک می‌کند تا بازار خود را کنترل کنید و بهترین تجربه را برای مخاطبان خود فراهم کنید.

کسب و کارها به دنبال برند سازی می‌روند تا بتوانند بازار خود را گسترش، ارزش خود را افزایش و با مشتریان خود بهتر ارتباط برقرار کنند. برندسازی باعث میشود تا کسب و کارها با تمرکز بر ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد محصولات و خدمات خود، از رقبای خود متمایز شوند. علاوه بر این، branding به کسب و کارها کمک می‌کند تا بازاریابی خود را به شکلی اثربخش و موثر طراحی کنند. با داشتن یک brand قوی، می توانید ارزش خود را افزایش دهید و اعتبار خود را در بازار تقویت کنید.

منظور از برندینگ چیست؟

برندینگ به معنای ساخت و توسعه یک brand است. برند سازی، فرایند ساخت و توسعه عناصر brand برای ایجاد یک هویت توانا و منحصر به فرد برای محصولات، خدمات یا شرکت است. branding شامل تعیین هویت برند، طراحی لوگو، بسته بندی، ساخت یک وب سایت، تولید محتوا و تبلیغات، و دیگر عناصری است که برای معرفی یک مارک استفاده می‌شود. branding به کسب و کارها کمک می‌کند تا با ایجاد یک شخصیت قوی و منحصر به فرد، بازار خود را گسترش دهند و ارزش خود را بالا ببرند. همچنین، با داشتن brand، کسب و کارها می‌توانند اعتماد مشتریان خود را به دست آورده و احتمال تبدیل شدن به مشتریان دائمی را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: بازاریابی یا مارکتینگ چیست؟

منظور از برندینگ چیست؟

منظور از برندینگ چیست؟

مهمترین مزایای برندینگ یا برندسازی برای کسب و کارها

در دنیای امروز، مصرف گرایی رواج زیادی دارد و بسیاری از شرکت‌ها در بخش‌های گوناگون تولیدی، وارداتی و خدماتی در حال فعالیت هستند. بنابراین، در اختیار داشتن یک مارک یا نام تجاری باعث ایجاد هویت و شخصیت به کسب و کار شما و همچنین ایجاد تمایز میان شما و رقبای دیگر می‌شود. در ادامه به برخی از مهمترین مزایای برندینگ یا برندسازی برای کسب و کار‌ها اشاره می‌کنیم:

افزایش ارزش و محبوبیت کسب و کار‌ها: محبوبیت یکی از دغدغه‌های تمامی کسب و کار هاست و branding باعث ایجاد اعتماد بین مشتریان و کسب و کار و در نتیجه، محبوبت می‌شود. معمولاً مشتریان به دنبال خرید از مارک‌هایی هستند که به آن‌ها اعتماد دارند و این اعتماد به وسیله برند‌سازی ایجاد می‌شود. وجود brand می‌تواند به کسب و کار‌ها کمک کند تا ارزش خود را افزایش دهند و در نتیجه، در بازار رقابتی بهتر عمل کنند.

جذب مشتریان جدید و وفادار: بسیاری از مشتریان به علت محبوبیت و اعتبار برند، محصولات آن را خریداری می‌کنند و نسبت به آن وفادار هستند. برندسازی باعث می‌شود تا مشتریان راضی، محصولات یا خدمات مورد نظر برند را به دیگران نیز معرفی کنند. در نتیجه، برندسازی به کمک ایجاد نام و برند تجاری برای محصولات، باعث می‌شود محصولات شناخته و قابل تمایز شوند.

پشتیبانی از تبلیغات: تبلیغات یکی دیگر از عناصری است که بیانگر ارزش برندسازی برای کسب و کار‌ها است. تکنیک‌های تبلیغاتی سود بالایی از برندسازی می‌برند و تبلیغات یک برند از تبلیغات یک کسب و کار معمولی مؤثر‌تر است. در واقع branding  تبلیغات را بیشتر در معرض دید مخاطبین قرار می‌دهد و باعث حک شدن در ذهن او می‌شود.  

مهمترین مزایای برندینگ یا برندسازی برای کسب و کارها

مهمترین مزایای برندینگ یا برندسازی برای کسب و کارها

معرفی انواع برندینگ (Branding)

برندینگ مجموعه فعالیت‌هایی است که برای معرفی و تبلیغات محصولات، خدمات یا شرکت‌ها انجام می‌شود. در این راستا، branding به صورت‌های مختلفی انجام می‌شود که در ادامه انواع آن را توضیح می‌دهیم.

پرسونال برندینگ 

پرسونال برندینگ به معنای ساخت brand برای خود شخص است. در واقع، هدف اصلی پرسونال branding این است که شخصیت و هویت فردی را به صورتی تعریف کند که باعث معروفیت و تمایز او از دیگران شود. برای انجام این کار، ابتدا باید هویت، مهارت ها، تجربیات و موفقیت های فرد را بررسی و سپس یک استراتژی برای ساخت مارک شخصی ایجاد کنید.

برندینگ شرکتی 

برندینگ شرکتی یک فرایند است که در آن برای شناسایی و تفکیک یک محصول، خدمت یا شرکت از دیگران استفاده می‌شود. branding شرکتی شامل ایجاد یک نام، لوگو، هویت بصری، شعار، بسته بندی، تجربه کاربری، تبلیغات و محتوای بازاریابی است. هدف از انجام این کار، ایجاد تمایز برای شرکت است تا بتواند با مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار کند.

برندینگ محصول و خدمات 

برندینگ محصول و خدمات، فرایندی است که در آن از استراتژی هایی برای معرفی و ایجاد تمایز یک محصول یا خدمات از دیگر محصولات و خدمات استفاده می شود. branding محصول و خدمات نیز مانند شرکتی، شامل ایجاد یک نام، لوگو، هویت بصری، شعار، بسته بندی، تجربه کاربری، تبلیغات و محتوای بازاریابی است. این کار، یک تصویر قدرتمند و منحصر به فرد برای محصول و خدمات ایجاد می کند تا رقبای خود متمایز باشند و ارتباط با مخاطبان را بهبود بخشند.

برندینگ مشارکتی

برندینگ مشارکتی یک رویکرد جدید در حوزه branding است که در آن، مخاطبان و مشتریان در فرآیند ساخت brand شرکت می‌کنند. این رویکرد بر این اصل تمرکز دارد که برند باید با مخاطبان و مشتریانش همراه باشد و از آن‌ها برای تعریف و شناسایی خود استفاده کند.

در branding مشارکتی، مشتریان به عنوان همکاردر فرآیند ساخت brand شرکت می‌کنند. شرکت به مشتریان خود اجازه می‌دهد تا در فرآیند طراحی لوگو، پکیجینگ، تبلیغات و … شرکت کنند و نظرات خود را ارائه دهند. در این رویکرد، brand در اثر مشارکت مخاطبان، به یک مارک مشترک تبدیل می‌شود که در آن همه مشارکت داشته‌اند.

برندینگ آنلاین

برندینگ آنلاین به مجموعه‌ای از فعالیت ها و استراتژی‌هایی می گویند که برای ایجاد و تقویت brand یک شرکت، خدمات و محصولات در فضای آنلاین استفاده می‌شوند.  branding آنلاین شامل فعالیت‌های مختلفی مانند ساخت وب‌سایت، حضور در شبکه‌های اجتماعی، تولید محتوا، تبلیغات آنلاین، سئو و… می‌شود.

با توجه به اینکه بسیاری از افراد و شرکت‌ها در فضای آنلاین حضور دارند، branding آنلاین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. با ساختن یک brand قوی و متمایز در فضای آنلاین، شرکت‌ها می‌توانند به رشد و توسعه کسب‌وکار خود کمک کنند و بازاریابی و فروش خود را بهبود بخشند. برای ایجاد برند‌سازی آنلاین موفق، باید از راهکارهایی مانند ارائه محتوای ارزشمند و مفید، استفاده از تصاویر و ویدئوهای جذاب، بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجو، استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای تعامل با مشتریان و مخاطبان، و تولید تبلیغات آنلاین مؤثر است.

تاثیر برندسازی در بازاریابی و فروش

برند‌سازی در ایران، یکی از عوامل مهم در بازاریابی و فروش است و می‌تواند تأثیر بسیاری بر روی موفقیت یک کسب و کار در بازار داشته باشد. با ایجاد brand، کسب و کار‌ها می‌توانند از رقابت‌های بازاریابی و فروش خارج شوند و به راحتی مشتریان مورد نظر خود را جذب کند. یکی از وظایف مهم تیم بازاریابی و فروش، ایجاد تصویری مثبت از شرکت یا سازمان در ذهن مشتریان آن است. این تیم می‌تواند به بازار هدف نشان دهد که چه محصولات و خدماتی ارائه می‌دهند و چگونه از رقبا متمایز هستند.

از مهم‌ترین مواردی که برندسازی تأثیر مستقیمی روی آن دارد، می‌توانیم به افزایش فروش کسب و کار اشاره کنیم. تجربه نشان می‌دهد که ساخت یک برند باعث افزایش فروش و کسب درآمد از آن می‌شود. در واقع به آسانی می‌توان بر اساس چگونگی عملکرد و استراتژی‌های بازاریابی یک برند تجاری، میزان درآمد و کسب سود آن را محاسبه کرد.  به این ترتیب، برندسازی به شما کمک می‌کند تا فعالیت‌های استراتژیک در حوزه بازاریابی و آموزش‌های موجود در این زمینه را بالا بیرید و فروش خود را افزایش دهید.

یکی از تأثیرات برند‌سازی، ایجاد اعتماد بین مشتریان و کسب و کار‌ها است. با ایجاد یک brand قوی، مشتریان به کسب و کار‌ها اعتماد بیشتری خواهند داشت و به راحتی به محصولات و خدمات آن‌ها روی خواهند آورد. زمانی که یک کسب و کار صاحب یک برند تجاری باشد، بیشتر به او اعتماد می‌کنند و در نتیجه فروش بالاتری خواهد داشت.  شما با ساخت یک برند به مخاطبین خود اعلام می‌کنید که به وعده‌های خود عمل خواهید کرد و تحقق آن‌ها را تضمین می‌کنید. در حقیقت، این برندسازی است که به مشتری اجازه ایجاد ذهنیت مثبت و اعتماد به محصولات یا خدمات شما را می‌بخشد. 

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش (affiliate marketing)

تاثیر برندسازی در بازاریابی و فروش

تاثیر برندسازی در بازاریابی و فروش

مهم ترین استراتژی های برندسازی چیست؟

استراتژی‌های برندسازی شامل یک برنامه ریزی بلند مدت برای دستیابی به اهدافی است که منجر به معرفی و انتخاب برند شما از سوی مخاطبان هدف شما خواهد شد. مهم‌ترین هدف استفاده از استراتژی‌های برندسازی این است که کسب و کار را به مصرف‌کنندگان معرفی کند. این کار باعث می‌شود تا به آن‌ها بگویید چه هدفی دارید و چه چیزی شما را از سایر برند‌های تجاری موجود در بازار متمایز می‌کند. برندینگ استراتژی‌های متعددی دارد که برای ساخت brand مؤثر و موفق مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر به برخی از مهمترین استراتژی‌های branding اشاره خواهیم کرد.

شناسایی مخاطبین هدف و تحلیل بازار

شناسایی مخاطبین هدف یکی از عناصر مهم در تعیین استراتژی برندسازی است. در واقع، شما با شناخت مخاطببن هدف خود و تحلیل بازار، می‌توانید مشکلات و نیاز‌های اصلی آن‌ها را تشخیص دهید و جهت رفع و تأمین آن‌ها کوشا باشید. شناخت مخاطبین هدف، کلید اصلی یافتن جایگاه مناسب در بازار و سبقت و ایجاد تمایز از دیگر رقبا است. بنابراین هنگام تعیین استراتژی خود سعی کنید نیاز‌ها و خواسته‌های مخاطبین هدف خود را بشناسید و تمام تلاش خود را جهت رفع نیاز آنان به کار گیرید. همچنین، تحلیل بازار به شما کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف رقبای خود را شناسایی کنید، با سیاست‌های استراتژیک آنان در کسب و کار بیشتر آشنا شوید و محصولات و خدمات بهتری ارائه دهید.

تعیین هویت برند

تعیین هویت برند شامل تمام مولفه های بصری است و در تلاش است با این مولفه ها به تشخیص برند سرعت بخشد. در واقع شناخت، احساس و تجربیات خوب و بدی که در ذهن مخاطبین از یک brand وجود دارد، هویت آن را شکل می دهد. مؤلفه‌های اساسی طراحی هویت در برندینگ شامل نام، لوگو، آرمان یا شعار تبلیغاتی، رنگ، شکل، گرافیک، صدا، مزه و … است.

طراحی لوگو و بسته بندی

لوگو و بسته بندی یک مارک، دو عامل بسیار مهم در branding هستند که به شناسایی یک برند در بازار کمک می کنند. بسیاری از مردم از محصولاتی خرید میکنند که دارای لوگو خاص و بسته بندی شکیل باشد. در طراحی بسته بندی باید به مواردی مانند فرم، لوگو، طرح و رنگ دقت کنید.

تگ لاین برند

تگ لاین یا شعار برند، عبارت مختصری است که محصول یا شرکت شما را معرفی می‌کند و برای کمک به ترفیع برند و محصولات در بازاریابی و تبلیغات استفاده می‌شود. شعار‌برند یکی از استراتژی‌های ساخت برند است و با هدف خلق عبارت یا جمله‌ای به یاد ماندنی است که باعث شناسایی محصول و حک آن در ذهن مصرف‌کنندگان می‌شود. نکته‌ای که باید در مورد تگ لاین بدانید این است که مانند لوگوی شرکت است و هیچ گاه تغییر نخواهد کرد، مگر آنکه در فرآیند ریبرندینگ دپارتمان بازاریابی، تصمیم بگیرید که آن را تغییر، بهبود یا اصلاح کنید.

تبلیغات و بازاریابی

در جهان امروز، با توجه به رقابت زیاد میان کسب و کار‌ها، داشتن یک محصول یا خدمت باکیفیت برای موفقیت کافی نیست. علاوه بر این، تبلیغات و بازاریابی نیز برای ایجاد رابطه بلندمدت با مشتریان لازم است.  ساخت هویت یک برند قوی در کنار استفاده موثر از تبلیغات، باعث ایجاد اعتماد از سوی بازار هدف می شود و موفقیت کسب‌وکار شما را تضمین کند. در واقع، تبلیغات و بازاریابی به شما کمک می‌کنند تا مارک خود را به مخاطبان خود معرفی کنید و آن‌ها را به خرید محصولات و استفاده از خدمات خود ترغیب کنید. همچنین استفاده از رسانه‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا با مشتریان و مخاطبان خود در تماس باشید و یک ارتباط موثر میان خود و آنها ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید: شاخص رضایت مشتری یا CSAT چیست + شاخص های رضایت مشتری

مهم ترین استراتژی های برندسازی برندینگ چیست؟

مهم ترین استراتژی های برندسازی برندینگ چیست؟

چگونه برند شویم؟ بررسی اصول برندسازی

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، برندینگ هویت کسب و کارتان از نگاه مخاطبین شما است. اصول برندسازی به شما کمک می‌کند تا تصور ذهنی و احساس درونی مشتری و مخاطبین خود از کسب و کارتان را مدیریت و آن‌ها را بهبود دهید. برای ایجاد یک brand قوی و موفق، باید با مراحل و اصول برندسازی آشنا شوید. برای اینکه بدانید چطور برندسازی کنید در ادامه با ما همراه باشید.

تعریف هدف و یافتن مخاطب برند شما

برای ایجاد یک برند قوی، باید ابتدا هدف خود را مشخص کنید. هدف شما باید شامل چه کسانی هستند؟ چه محصولات یا خدماتی ارائه می‌دهید؟ چگونه می‌خواهید بازار خود را تحت پوشش بگیرید؟ پایه و اساس اصول برندسازی یافتن جمعیت هدف است، زیرا باید هدف خود را بشناسید و سپس استراتژی بازاریابی و برند‌سازی خود را برای جذب این مشتریان طراحی کنید. هنگام ساخت برند، به این توجه کنید که مخاطبان‎تان چه کسانی هستند و در جهت رفع نیاز‌های آنان تلاش کنید.

طراحی هویت بصری برند

هویت بصری، تصور و احساسی است که بینندگان با دیدن نام و لوگو شما به دست می‌آورند. نام و لوگو شما باید قابل حفظ و تفاوت‌بخش باشد و در کنار هم متناسب با هدف و استراتژی شما باشد. شعار نیز باید خلاصه و گویا باشد و بهترین ویژگی‌های brand شما را نشان دهد. طراحی کلی برند شامل ایجاد یک شناسنامه brand، رسم خط مشی برند، ایجاد دستورالعمل‌های مارک و تعریف رنگ‌ها، فونت‌ها و تصاویر است.

استراتژی برند خود را بسازید

ایجاد یک برنامه استراتژیک بلند مدت که از انواع رویکرد‌های بازاریابی و تبلیغات استفاده می‌کند، کمک بسیاری در برندسازی به شما می‌کند. نکات استراتژی برند شامل سازگاری، بهینه‌سازی سایت، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، ساخت یک وبلاگ، تبلیغات، بازاریابی و مواردی است که قبلاً به آن اشاره کردیم.

ساخت تگ لاین (tagline) یا شعار برند

 

اختصاص اسلوگان یا شعارهای تبلیغاتی برند

 

ساخت brand چه مراحلی دارد؟

ساخت brand مراحل مختلفی دارد و یک شبه ممکن نیست. این مراحل ممکن است با توجه به شرایط، نیاز‌ها و استراتژی شرکت شما، متفاوت باشد و شاید برای ساخت یک برند‌ موفق، مراحل دیگری نیز لازم باشد. همچنین به این نکته توجه کنید که مراحل برندسازی یک محصول با برندینگ شرکتی بسیار متفاوت است. در هنگام مارکتینگ محصول، یک محصول خاص در نوک هرم تمام کمپین‌های تبلیغاتی و بازاریابی قرار می‌گیرد اما در برندسازی شرکتی، محصولات و خدمات مختلفی در طیفی وسیع، به نام شرکت ارائه‌دهنده قرار دارند. اما به طور کلی برای ساخت brand موفق، معمولاً به تحلیل بازار، تعیین هدف، شناسایی رقبا، تعیین مخاطبان هدف، تعیین ماموریت و چشم‌انداز، یافتن صدا و لحن برند، ساخت پیام و داستان شخصیت brand، تعریف نام، طراحی لوگو، هویت بصری، شعار و… نیاز دارید.

تاریخچه برند و برندسازی به چه زمانی برمیگردد؟

تاریخچه برند و برندینگ به قدیمی‌ترین روزهای تجارت برمی‌گردد. اولین نمونه‌های برندسازی در بازارهای باستانی در مصر و یونان یافت شده است. این بازارهای قدیمی، نمونه‌هایی از برندسازی را به‌ویژه در زمینه فروش محصولات غذایی بکار می‌بردند. در این بازارها، هر فروشنده با نمایش نشانه‌های خاص خود، سعی می‌کرد مشتریان خود را به سمت محصولات خود جذب کند.
با پیشرفت صنعت و تجارت در دوره صنعتی، ساخت برند به عنوان یکی از مسائل مهم تجاری شناخته شد. در اوایل قرن بیستم، شرکت‌های بزرگی مانند کوکاکولا و فورد، با استفاده از برند تجاری، محصولات خود را به صورت گسترده تری به بازار عرضه کردند. از آن زمان به بعد، ساخت مارک به عنوان یکی از اصول اساسی بازاریابی و تجاری شناخته شده و برای شرکت‌ها در جهت تمایز و شناسایی بهتر در بازار بسیار مهم شده است.

بیشتر بخوانید: دیجیتال مارکتینگ چیست و چطور به توسعه کسب و کارها کمک‌ می‌کند؟

تاریخچه برند و برندسازی به چه زمانی برمیگردد؟؟

تاریخچه برند و برندسازی به چه زمانی برمیگردد؟؟

بهترین برندهای ایرانی و خارجی

در تمام دنیا برندهایی وجود دارند که به صورت جهانی یا محلی برای هر کشور بسیار شناخته شده اند. در کشور ایران نیز برندهای بسیاری وجود دارند که می توان گفت تقریبا 90 درصد مردم با آن آشنایی دارند و حداقل یکبار از محصولات یا خدمات آن برند خاص در زندگی خود بهره برده اند. اگرچه برندهای ایرانی به دلیل محرومیت ها و تحریم های موجود نتوانسته اند جایگاه ویژه ای در دنیا کسب کنند اما در بسیاری از موارد برندهای ایرانی از کیفیت بسیار بالایی نسبت به نوع مشابه خارجی بهره مند هستند. در ادامه به معرفی برخی از شناخته شده ترین برندهای ایرانی و برندهای خارجی پرداخته ایم.

بهترین برندهای ایرانی

  1.     سامان
  2.     همراه اول
  3.     شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران
  4.     ملت
  5.     بانک پاسارگاد
  6.     ملی پست
  7.     تلفن 118
  8.     بانک ملی ایران
  9.     سیمان ایران
  10.   پارس خودرو

بهترین برندهای جهان

  1.     آمازون
  2.     اپل
  3.     گوگل
  4.     فیسبوک
  5.     مایکروسافت
  6.     کوکاکولا
  7.     دیزنی
  8.     نایک
  9.     آدیداس
  10.   بی‌ان‌وای
 بهترین برند های ایرانی و خارجی

بهترین برند های ایرانی و خارجی

لازم به ذکر است که این لیست‌ها بر اساس معیارهای مختلفی مانند فروش، شناخت brand، رضایت مشتریان، بازخورد مثبت و دیگر معیارهای مشابه تهیه شده‌اند. همچنین، هیچ لیستی نمی‌تواند به طور کامل بهترین مارک ها را پوشش دهد و این مسئله بسته به سلیقه و نیازهای هر فرد ممکن است متفاوت باشد.

برای یادگیری برندینگ (branding) کدام کتاب برندسازی را بخوانیم؟

برای یادگیری برندسازی، بسیاری از کتاب‌های خوبی وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند. در این راستا، برخی از کتاب‌های معروف در زمینه یادگیری برندینگ (branding) عبارتند از:

  • Branding: In Five and a Half Steps (برندینگ : در پنج مرحله و نیم)
  • Identity Designed: The Definitive Guide to Visual Branding (طرح هویت : راهنمای کامل برندینگ بصری )
  • Book of Branding: a guide to creating brand identity for startups and beyond ( کتاب برندینگ : راهنمای ایجاد هویت برند برای استارتاپ ها و فراتر از آن)
  • Creating a Brand Identity: A Guide for Designers (ایجاد هویت برند: راهنمای طراحان)
  • Designing Brand Identity: An Essential Guide for the Whole Branding Team (طراحی هویت برند: یک راهنمای اساسی برای تمامی اعضای تیم برندینگ )
  • Brand New: The Shape of Brands to Come (شکل های brand برای آینده و عرضه )
  • Building a Story Brand: Clarify Your Message So Customers Will Listen (ساختن یک brand داستانی: پیام خود را روشن و واضح کنید تا مشتریان گوش دهند )
  • Rose  (دو دهه )

همچنین، می‌توانید از منابع آنلاین مانند وبسایت‌های معتبر و منابع آموزشی مثل کورس‌های آنلاین در این زمینه نیز استفاده کنید. به هر حال، هدف شما باید این باشد که منابعی را انتخاب کنید که به نیازهای شما بیشترین توجه را می‌کنند و مفیدترین مطالب را برای شما ارائه می‌دهند.

نتیجه گیری

همانطور که گفتیم، برندینگ و برند‌سازی به شرکت‌ها در جذب مشتریان جدید، حفظ مشتریان فعلی و افزایش فروش کمک می‌کند. این فرایند با تعیین هدف و رساندن پیام دقیق به مخاطبان، باعث می‌شود تا شرکت‌ها تفکر استراتژیک خود را تقویت کنند. با تعیین نام، لوگو، شعار، رنگ‌ها و سایر عناصر brand، شرکت‌ها خود را به بازار هدف معرفی می‌کنند و فروش خود را افزایش می‌دهند. همچنین، با ارائه تجربه خوب، مشتریان فعلی حفظ و مشتریان جدید جذب می‌شوند و در نتیجه بازار خود را گسترش می‌یابد. در کل، branding و ساخت مارک به شرکت‌ها کمک می‌کند تا در بازار رقابتی و پویا، پیشرفت کنند و از رقبای خود موفق تر و متمایز باشند.

لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

چرا حفظ حریم شخصی در محیط کار اهمیت دارد؟

چرا حفظ حریم شخصی در محیط کار اهمیت دارد؟

اصول و فواید انتقاد سازنده؛ تفاوت انتقاد سازنده و مخرب 

اصول و فواید انتقاد سازنده؛ تفاوت انتقاد سازنده و مخرب 

مدل استخوان ماهی

مدل استخوان ماهی (Fishbone Diagram) چیست و چگونه رسم می شود؟

اس ام اس مارکتینگ چیست و چه مزایایی دارد؟

اس ام اس مارکتینگ چیست و چه مزایایی دارد؟

اهمال کاری چیست؟ | چگونه با اهمال کاری مقابله کنیم؟

اهمال کاری چیست؟ | چگونه با اهمال کاری مقابله کنیم؟

تعدیل نیرو چه زمانی اتفاق می افتد؟ تفاوت تعدیل و اخراج چیست؟

تعدیل نیرو چه زمانی اتفاق می افتد؟ تفاوت تعدیل و اخراج چیست؟

شایسته سالاری | مراحل رسیدن به شایسته سالاری

شایسته سالاری | مراحل رسیدن به شایسته سالاری

تکنیک ساندویچ

تکنیک ساندویچ چیست؟

ماتریس آیزنهاور چیست؟

ماتریس آیزنهاور چیست؟

تعالی سازمانی چیست؟ | آشنایی با انواع مدل های تعالی سازمانی

تعالی سازمانی چیست؟ | آشنایی با انواع مدل های تعالی سازمانی

نیچ مارکتینگ چیست؟ همه چیز در مورد نیچ مارکت (Niche Marketing)

نیچ مارکتینگ چیست؟ همه چیز در مورد نیچ مارکت (Niche Marketing)

Bom محصول یا درخت محصول چیست و چه کاربردی دارد؟

BOM محصول یا درخت محصول چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربرد رویکرد شش کلاه تفکر 

کاربرد رویکرد شش کلاه تفکر 

هوش مصنوعی AI چیست؟ + مزایا و معایب هوش مصنوعی

هوش مصنوعی چیست؟ + مزایا و معایب Ai

اسکرام چیست

اسکرام چیست؟ | نقش تکنیک اسکرام (scrum) در مدیریت سازمان ها  

بررسی قانون سختی کار و شرایط دریافت سختی کار 

بررسی قانون سختی کار و شرایط دریافت سختی کار 

معرفی دوربین پین هول مدار بسته + قیمت و خرید دوربین مداربسته پین هول pinhole

معرفی دوربین پین هول مدار بسته + قیمت و خرید دوربین مداربسته پین هول pinhole

سازمان داده محور چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ 

سازمان داده محور چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ 

ایمیل مارکتینگ چیست؟ مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

ایمیل مارکتینگ چیست؟ مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

حق سنوات چیست؟ نحوه محاسبه حق سنوات در قانون کار

حق سنوات چیست؟ نحوه محاسبه حق سنوات در قانون کار