ویژگی های کابل دوربین مدار بسته مناسب چیست؟ معرفی انواع کابل دوربین مداربسته
با توجه به مطالب بیان شده در این مقاله کیفیت انواع کابل دوربین مداربسته بر میزان کیفیت و انتقال تصاویر تاثیر بسزایی دارد؛ و دقت در انتخاب بهترین کابل دوربین مداربسته ضمن صرفه جویی در هزینه و زمان از بسیاری مشکلات که در آینده در خصوص تصاویر و سیگنال های خروجی سیستم های دوربین مداربسته پیش می آید جلوگیری می کند. ما نیز در این مقاله سعی کردیم ضمن معرفی انواع کابل دوربین مداربسته و مقایسه بین آنها تصمیم گیری برای انتخاب بهترین کابل دوربین مداربسته را تا حدودی برای شما آسان تر کنیم.
کابل دوربین مدار بسته، به عنوان یکی از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده سیستم های امنیتی- نظارتی ارتباط و اتصال بین اجزای سیستم دوربین مداربسته را برقرار می کند. کابل های دوربین مدار بسته که وظیفه انتقال تصاویر و اطلاعات را برعهده دارد و بر میزان کیفیت تصاویر نیز موثر است. به همین علت آشنایی با انواع کابل دوربین مداربسته و انتخاب کابل دوربین های مدار بسته باکیفیت براساس توجه به نوع دوربین، تجهیزات تصویری و … اهمیت دارد. با توجه به نوع دوربین مداربسته آنالوگ یا دوربین مداربسته تحت شبکه لازم است که از کابل مناسب استفاده کنید. در این مطلب در خصوص انواع کابل دوربین مدار بسته، ویژگی های بهترین کابل برای دوربین مدار بسته، حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته و نحوه آموزش کابل کشی دوربین مداربسته صحبت خواهیم کرد.
- کابل دوربین مدار بسته چیست و چه انواعی دارد؟
- انواع کابل دوربین مدار بسته
- ویژگی های بهترین کابل دوربین مداربسته
- حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته چقدر است؟
- رنگ سیم های دوربین مدار بسته
- سیم کشی داخل دوربین مدار بسته
- آموزش کابل کشی دوربین مدار بسته
- فیلم سیم کشی دوربین مداربسته
- قیمت انواع کابل دوربین مدار بسته به چه عواملی بستگی دارد؟
- پرسش های متداول پبرامون کابل های دوربین مداربسته
- جمع بندی
کابل دوربین مدار بسته چیست و چه انواعی دارد؟
همانطور که در مقدمه اشاره شد سیستم های دوربین مداربسته برای انتقال درست تصاویر و صدا به کابل مناسب احتیاج دارند. از آنجایی که دوربین های مداربسته در فاصله دور از دستگاه ضبط تصاویر نصب می شوند، برای ارسال تصاویر و سیگنال های باکیفیت نیاز به کابل مناسب براساس نوع دوربین دارند. دوربین مداربسته به عنوان سیستم امنیتی برای به کابل هایی نیاز دارد که ضمن افزایش کیفیت تصاویر ارسالی آنها را به درستی و دقیق ارسال کند. انتخاب نوع کابل نیز براساس انواع کابل دوربین مدار بسته و متناسب با آن متفاوت است. در ادامه به بررسی انواع کابل دوربین های مدار بسته پرداخته ایم.
انواع کابل دوربین مدار بسته
برای نصب دوربین مداربسته از انواع مختلف کابل های دوربین مدار بسته استفاده می شود. با توجه به نوع دوربین مداربسته مشخصات کابل دوربین مدار بسته نیز متفاوت است. در دوربین مداربسته HD یا آنالوگ از کابل مخصوص با نام کابل دوربین مدار بسته کواکسیال برای انتقال تصاویر استفاده می شود. در مقابل سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه اسم کابل دوربین مداربسته کابل شبکه است. به همین علت در ادامه به بررسی انواع کابل های دوربین مدار بسته و مشخصات کابل دوربین مدار بسته می پردازیم تا برای نصب و راه اندازی دوربین مداربسته متناسب با نوع دوربین یکی از انواع کابل کواکسیال، کابل شبکه یا کابل فیبر نوری را به درستی انتخاب کنید.
کابل فیبر نوری دوربین
کابل فیبر نوری یکی دیگر از انواع کابل دوربین مداربسته است که با وجود فرکانس و سیگنال با کیفیت بالا به دلیل نیاز به تخصص و مهارت برای نصب و راه اندازی از جمله گران ترین کابل دوربین های مداربسته بشمار می رود. در مواردی که نیاز به انتقال سریع تصاویر یا داده ها بدون تاخیر وجود دارد و همچنین برای مسافت های خیلی طولانی مناسب است. کابل فیبر نوری از لوله های شیشه ای با عایق پلاستیکی تشکیل شده و برای راه اندازی سیستم های امنیتی حرفه ای استفاده می شود و برای نصب آن در منزل یا محل کار هزینه بر است.
کابل اترنت
کابل اترنت در سیستم های دوربین مداربستهIP برای انتقال داده با پهنای باند بالا استفاده می شود و در انواع کابل دوربین مداربسته برای دوربین تحت شبکه استفاده می شود. دو نوع کابل اترنت CAT5 و CAT6 با هدف انتقال تصاویر و سیگنال داده در سریع ترین زمان به کار می روند. از بین دو نوع کابل اترنت، کابل CAT6 می تواند در مسافت کم با پهنای باند بیشتر و سرعت بالاتری انتقال را انجام دهد.
انواع کابل کواکسیال دوربین مدار بسته
یکی از انواع کابل دوربین مدار بسته، کابل کواکسیال یا کابل هم محور است که از سال ها پیش به دلیل کیفیت بالا و نصب آسان برای انتقال داده یا تصاویر کاربرد دارد. انواع مختلفی از کابل کواکسیال دوربین مدار بسته وجود دارد که ساده ترین نوع آن با یک هسته مسی که به صورت مفتول یا سیم به تابیده است و به عنوان رسانای داخلی با پوشش عایق نارسانا پوشیده شده است. دو نوع کابل کواکسیال عبارتند از:
کابل کواکسیال RG6
کابل کواکسیال RG-6 که با هدف پوشش پهنای باند و فرکانس بالاتر از مس و آلومینیوم ساخته شده است. از کابل کواکسیال RG-6 برای دوربین های مداربسته شهری و پلیس راهنمایی و رانندگی استفاده می شود.
کابل کواکسیال RG59
کابل کواکسیالRG59 نیز با هسته مسی و قطر کابل 0.059 برای پهنای باند پایین کاربرد دارد. به طور مثال در دوربین های مداربسته منازل، کسب و کارهای کوچک، هتل ها استفاده می شود و با انتقال سیگنال های تصویر فرکانس بالا از بروز نویز از سمت منابع خارجی نیز جلوگیری می کند.
کابل سیامی برای نصب دوربین
کابل سیامی جزء کابل های دوربین مداربسته از نوع کابل ترکیبی محسوب می شود و در واقع ترکیبی از کابل کواکسیال RG59 به عنوان کابل تصویر دوربین و کابل 18/2 برای سیم برق دوربین مداربسته جهت تامین برق AC/DC به کار می رود. نصب و راه اندازی کابل سیامی نیز کار سخت و پیچیده ای است اما با این وجود امکان انتقال تصویر و برق را به طور همزمان در سیستم های امنیتی فراهم می کند.
بیشتر بخوانید: اکسس کنترل چیست و سیستم اکسس کنترل چه کاربردهایی دارد؟
کابل ترکیبی دوربین مدار بسته
کابل ترکیبی دوربین مدار بسته نوعی از کابل دوربین مداربسته آنالوگ به شمار می رود که از ترکیب کابل های کواکسیال و کابل برق تشکیل شده است. یکی از بهترین کابل ترکیبی دوربین کابل کواکسیال ترکیبی RG59 است که با ویژگی هایی شبیه به کابل کواکسیال برای کابل کشی دوربین مداربسته در فواصل بین 60 تا 70متر استفاده می شود و برای فاصله های طولانی کیفیت آن افت می کند. جنس کابل ترکیبی اغلب از جنس شیلد مس و برق مس یا شیلد مس و برق آلومینیوم و گاهی نیز شیلد آلومینیوم و برق آلومینیوم هست که بهترین کابل ترکیبی دوربین از نوع تمام مس است. با استفاده از کابل کواکسیال ضمن صرفه جویی در میزان کابل، روند کابل کشی را نیز تسهیل می کند، و به صورت همزمان برای انتقال داده و برق به کار می رود. اما از معایب آن نیز می توان به عدم استفاده برای کابل کشی های طولانی اشاره کرد و همان طور که پیش از این نیز اشاره شد این کابل 60 تا 70متر را برای انتقال داده پاسخ میدهد.
انواع کابل شبکه دوربین مدار بسته
کابل شبکه دوربین مدار بسته نیز نوعی دیگر از انواع کابل سیستم های دوربین مداربسته است که برای انتقال تصاویر در دوربین های تحت شبکه با دوربین های IP استفاده می شود. جنس رشته های به کاررفته در کابل شبکه اغلب از نوع مسی، آلومینیومی یا ترکیب مس آلومینیوم است و با استفاده درصد بالای مس در این نوع کابل به عنوان بهترین کابل شبکه برای دوربین مدار بسته کیفیت تصاویر آن نیز بالاتر می رود. کابل شبکه با کاهش میزان تداخل مغناطیسی سیگنال های با کیفیت و یکپارچه را ارسال می کند؛ اما از نظر کیفیت و دوام ممکن است مدت زمان کمتری دوام داشته و از نظر فیزیکی خراب شود.
کابل UTP
کابل زوج به هم تابیده بدون شیلد(UTP) از دو سیم مسی تشکیل شده که به صورت زوج به هم تابیده شده است. کابل زوج به هم تابیده در رنگ ها مختلف و انواع بدون شیلد(UTP)، فویل آلومینیومی(FTP)، باشیلد (SFTP) در دو پوشش PVC و LSZH ساخته می شوند که نوع LSZH به دلیل نداشتن هالوژن در هنگام وقوع آتش سوزی دود سمی تولید نمی کند. کابل UTP براساس سرعت و پهنای باند آن به انواع مختلفی می شوند که شامل موارد زیر است:
- CAT5 = 100 Mhz
- CAT5 = 200 Mhz
- CAT6 = 250,350 Mhz
- CAT7= 600,1000 Mhz
کابل stp
کابل زوج به هم تابیده با شیلد (STP) از دوجفت سیم به تابیده تشکیل شده که هر جفت آن دارای یک شیلد است. روکش کابل STP نیز موجب جلوگیری از ورود هر گونه نویز یا تداخل معناطیسی خارجی می شود. همین امر موجب قابل اعتمادتر بودن sTPنسبت به UTP شده است، همچنین برای فواصل طولانی نیز سرعت انتقال بالاتری نسبت به UTP دارد.
کابل U/FTP
این نوع کابل از چهار زوج به تابیده تشکیل شده که هر زوج با فویل پوشیده شده است و برای محیط های دارای نویز مناسب است.
کابل F/FTP
این نوع کابل نیز از چهار زوج به هم تابیده که هر زوج آن با فویل پوشیده شده و دور هر چهار زوج نیز فویل دیگری پیچیده شده است که برای محیط های با نویز بسیار زیاد توصیه میشود.
کابل S/FTP
کابل S/FTP چهار زوج به هم تابیده که دور هر زوج با فویل پوشیده شده و دور هر چهار زوج به هم تابیده شیلد پیچیده شده است و برای مکان های با نویز زیاد با امکان تخریب فیزیکی به کار می رود.
کابل SF/UTP
کابل SF/UTP چهار زوج به هم تابیده که با فویل و شیلد پیچیده شده اند و زوج سیم های محافظی ندارند.
کابل S/UTP
کابل S/UTP چهار زوج به هم تابیده که با یک لایه شیلد پوشیده شده اند و برای محل هایی که احتمال آسیب وجود دارد استفاده میشود.
کابل F/UTP
کابل S/UTP چهار زوج به هم تابیده که با یک لایه فویل پوشیده شده اند، ازطرفی زوجهای به هم تابیده هیچ گونه محافظی ندارند.
بیشتر بخوانید: تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت هایی دارد؟
ویژگی های بهترین کابل دوربین مداربسته
برای انتخاب بهترین کابل دوربین مداربسته نیاز به شناخت برخی ویژگی ها در مبان انواع کابل وجود دارد؛ به همین علت در ادامه به بررسی برخی از مهم ترین ویژگی های انواع کابل دوربین مداربسته پرداخته ایم.
نرخ داده کابل دوربین مدار بسته
برای انتخاب بهترین کابل برای دوربین مدار بسته در اولین قدم باید میزان سرعت انتقال داده براساس مکانی که قرار است دوربین مدار بسته نصب شود بررسی کرده و براساس نرخ داده کابل مناسب را انتخاب کنید. به طور مثال نرخ داده کابل دوربین مداربسته برای خانه درمقایسه با مکان های بزرگ تر متفاوت است.
طول کابل دوربین مداربسته
دومین ویژگی مهم برای انتخاب بهترین کابل برای دوربین مداربسته در نظر گرفتن طول کابل دوربین است، که لازم است طول کابل بیشتر از کل مسافت مورد نیاز باشد تا همه اجزای دوربین به درستی اتصال داشته باشند.
بودجه کابل دوربین مدار بسته
تصمیم برای انتخاب بهترین کابل برای دوربین مدار بسته با میزان توان مالی و بودجه شما ارتباط مستقیمی دارد. شما نیاز به مقایسه انواع مختلف کابل دوربین مداربسته قبل از انتخاب آن با توجه به بودجه خود دارید.
تجهیزات تصویری کابل دوربین مدار بسته
تجهیزات تصویری دوربین مداربسته بر انتخاب نوع کابل تاثیر مستقیمی دارد و هرچه تجهیزات دوربین مداربسته پیچیده تر باشد نیاز به کابل پیچیده تری مثل فیبر نوری دارید. در مقابل اگر تجهیزات دوربینمداربسته ساده باشد می توانید کابل ساده تری را به عنوان بهترین کابل برای دوربین مداربسته انتخاب کنید.
انواع برند کابل دوربین مدار بسته
مارک های مختلفی برای کابل دوربین مداربسته وجود دارد که براساس میزان شهرت و کیفیت برند می توانید از بین آنها محصول مرغوبی را تهیه کنید. برخی از برندهای مطرح بهترین کابل برای دوربین مداربسته عبارتند از: Draka ، Canford ، Canare .
امنیت داده در کابل دوربین مدار بسته
بهترین کابل برای دوربین مداربسته کابلی است که ضمن تامین امنیت داده، تصاویر را به درستی انتقال دهد و از تداخل یا ایجاد نویز در سیگنال جلوگیری کند.
بیشتر بخوانید: انواع دستگاه حضور و غیاب و کنترل تردد
حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته چقدر است؟
راه اندازی سیستم دوربین مداربسته برای فاصله های نسبتا طولانی نیاز به طول کابل بیشتری دارد و این موضوع ممکن است موجب افت کیفیت تصاویر یا افت ولتاژ دوربین مدار بسته شود. طول کابل دوربین مداربسته از جمله مواردی است که بر کیفیت تصاویر و داده ها تاثیر دارد. طول کابل دوربین مداربسته به نوع سیستم امنیتی دوربین مداربسته بستگی دارد. در دوربین مداربسته آنالوگ از کابل آنالوگ (کابل کواکسیال RG6یا RG59) استفاده می شود؛ که کابل کواکسیالRG59 حداکثر 500متر را پاسخ می دهد. البته با استفاده از تقویت کننده ویدیویی می توانید بازدهی کابل RG59 را تا 1000متر افزایش دهید. در صورت استفاده از کابل UTP 100تا120متر را پشتیبانی می کند و برای افزایش مسافت می توانید از توسعه دهنده کابل UTP استفاده کرده و بازدهی مسیر را تا200متر گسترش دهید. در مقابل این نوع کابل ها؛ کابل فیبر نوری می تواند تا کیلومترها را پشتیبانی کند و برای انتقال تصاویر باکیفیت توصیه به استفاده این نوع کابل می شود.
حداکثر طول کابل دوربین مداربسته تحت شبکه
کابل شبکه که برای انتقال تصاویر در دوربین های تحت شبکه با دوربین های IP استفاده می شود و در دو نوع STP و UTP وجود دارند؛ همچنین کابل اترنت در دو نوع CAT5 و CAT6 نوع دیگری از کابل دوربین مداربسته ipاست؛ همان کابل هایی که برای متصل شدن به اینترنت کاربرد دارند. حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته شبکه چیزی حدود 100متر است و می توان با استفاده از تقویت کننده POE آن را توسعه داد.
حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته آنالوگ
کابل کواکسیال RG59 RG-6و یا همان کابل دوربین مداربسته آنالوگ برای انتقل تصاویر ویدئویی تا مسافت های طولانی استفاده می شود. اما حداکثر طول کابل آنالوگ شامل سه حالت زیر میشود:
حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته از نوع کواکسیالRG59 :200تا 250 متر
حداکثر طول کابل کواکسیال RG59 با آمپلی فایر دوربین مداربسته: 900 متر
حداکثر طول کایل کواکسیال RG-6:300 متر
حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته آنالوگ HD
1. دوربین AHD P1080
یکی از انواع دوربین مداربسته HD دوربینAHD P 1080 است که کابل آن از نوع کواکسیال است. حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته کواکسیالRG59 300متر است. در صورتی که در RG59 از تقویت کننده ویدیویی استفاده شود تا 800متر افزایش می یابد. در کابل CAT5 برای دوربین HD Video Baluns حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته تا 300متر را پشتیبانی می کند.
2. دوربین HDTVI
نوع دوم دوربین های مداربسته HD، دوربین HDTVI است که کابل RG59 کواکسیال با فاصله 500 متر با پشتیبانی می کند، که در صورت استفاده از تقویت کننده ویدیویی تا600 متر بازدهی دارد. در کابل CAT5 برای دوربین HD Video Baluns حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته تا 250متر را پشتیبانی می کند.
3. دوربین HDCVI
حداکثر طول کابل دوربین مدار بسته HDCVI مانند دوربین های AHD است؛ در این نوع دوربین اچ دی از کابل کواکسیال و کابل سیامی استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تجهیزات کنترل تردد
رنگ سیم های دوربین مدار بسته
سیم کابل دوربین مدار بسته به رنگ سیم های دوربین مدار بسته یا همان کابل هایی که به دوربین متصل شده اند اشاره دارد که در دوربین های آنالوگ به دلیل استفاده از کابل کواکسیال که با عایق پوشانده شدهاند ساخته می شود رنگ سیم های دوربین مدار بسته آنالوگ رنگ خاصی ندارد. اما در خصوص رنگ بندی کابل دوربین ipبه دلیل پیچیدگی آنها و وجود 8سری سیم که به صورت زوج به هم تابیده هستند رنگ سیم های دوربین مدار بسته به ترتیب در رنگ های سفید سبز، سبز، سفید نارنجی، آبی، سفید آبی، نارنجی، سفیده قهوهای و قهوهای است. در ایران بر طبق استاندارد استریت و برای اتصال کابل به روتر ترتیب رنگ ها به صورت سفید نارنجی، نارنجی، سفید سبز، آبی، سفید آبی، سبز، سفید قهوهای و قهوهای است. از بین این هشت رنگ، چهار رنگ برای انتقال سیگنال و چهار رنگ دیگر برای سرعت بالا استفاده می شود.
استفاده از رنگ بندی های مختلف در سیم کابل دوربین مدار بسته متناب با استفاده از آن کابل متفاوت است و براساس یک تعریف کلی می تواند به صورت زیر تعیین شود:
- رنگ خاکستری و آبی به عنوان کابل شبکه
- رنگ قرمز برای سیستم حریق
- رنگ سبز، زرد،بنفش و نارنجی برای سیستم های نظارت تصویر
سیم کشی داخل دوربین مدار بسته
سیم کشی دوربین مداربسته و نوع کابل استفاده شده ارتباط مستقیمی با میزان سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت تصاویر دارد. سیم کشی دوربین مداربسته یکی از اصول اولیه در نصب و راه اندازی آن است که می توان به شکل کاملا استاندارد و از کوتاه ترین مسیر سیم کشی را انجام داد یا اینکه با طولانی کردن مسیر سیم کشی دوربین مداربسته هم موجب افزایش هزینه ها شده و هم بر افت کیفیت تصاویر یا افت ولتاژ دوربین مدار بسته تاثیر گذاشت. مسیر سیم کشی می تواند روی دیوار، یا با استفاده از آموزش داکت کشی دوربین مدار بسته تعیین شود که مسافت را کمتر کرده و از پیچیدگی آن نیز بکاهید. همچنین از قرار دادن مسیر سیم کشی نزدیک کابل برق جریان بالا جلوگیری شود تا تداخل یا نویز در سیگنال ها ایجاد نشود. بنابراین با توجه به مطالبی که گفته شد داشتن نقشه سیم کشی دوربین مداربسته می تواند فرآیند کابل کشی را آسان کرده و به نصب، تعمیرات یا نگهداری سیستم دوربین مداربسته کمک کند.
نقشه سیم کشی دوربین مدار بسته را می توان با نرم افزار های مختلف از جمله اتوکد (AUTOCAD) یا ویزیو (Microsoft office Visio) طراحی کرد. برای نصب و راه اندازی دوربین مداربسته می توانید از کارفرما نقشه اتوکد محل مورد نظر را در اختیار شما قرار دهد تا با کمک آن بهترین مسیر را طبق نقشه برای نصب تعیین کنید. ویزیو نیز به عنوان یک نرم افزار برای ترسیم شکل ها و علائم است که می تواند در ترسیم نقشه سیم کشی دوربین در کوتاه ترین زمان کمک کند.
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره قوانین نصب دوربین مدار بسته
آموزش کابل کشی دوربین مدار بسته
یکی از قدم های مهم در نصب و راه اندازی دوربین مداربسته آموزش نصب کابل دوربین مدار بسته یا استاندارد کابل کشی دوربین مدار بسته است. دقت در نحوه سیم کشی دوربین مداربسته موجب افزایش کیفیت تصاویر و انتقال سریع آن می شود. روش های مختلفی برای استاندارد کابل کشی دوربین مدار بسته وجود دارد که از جمله آن ها می توان به سیم کشی دوربین مدار بسته آنالوگ، سیم کشی دوربین مدار بسته تحت شبکه اشاره کرد.
سیم کشی دوربین مدار بسته آنالوگ
برای سیم کشی دوربین مداربسته آنالوگ با استفاده از کابل RG59 اتصال فیش BNC، دوربین مداربسته و دستگاه ضبط کننده DVR انجام می شود. کابل RG59 از یک سو به دستگاه DVR از سمت دیگر به خروجی دوربین وصل می شود. دستگاه DVR به سه طریق تصاویر را نمایش می دهدف این سه روش عبارتند از:
- کابلHDMI
- کابل VGA
- خروجی AV
سیم کشی دوربین مداربسته آنالوگ با کمک دو سیم انجام می شود، که این دو سیم یکی برای انتقال تصاویر و دیگری برای برق دوربین بکار می رود. در دوربین مداربسته آنالوگ برای انتقال تصاویر کابل کواکسیال (RG59) از دوربین به وسیله رابط BNC به دستگاه DVR وصل می شود. براساس تعداد دوربین ها، تعداد کابل ها نیز افزایش می یابد. در حالتی که بخواهید سیم کشی دوربین مداربسته آنالوگ را برمبنای منبع تغذیه انجام دهید، باید برای هر دوربین با استفاده از رابط، کابل برق را از دستگاه DVR به دوربین وصل کنید.
سیم کشی دوربین مدار بسته تحت شبکه
در روش اول برای نقشه سیم کشی دوربین مدار بسته تحت شبکه با کمک سوئیچ (Power Over Ethernet) POE برق و تصویر از سیم منتقل می شود. اما روش دوم با استفاده از سوئیچ معمولی با استفاده از آداپتور تصاویر دوربین ها منتقل می شود و به عنوان منبع تغذیه نیز استفاده می شود. همچنین دوربینهای تحت شبکه IP از طریق کابل CAT5 و یا CAT6 انتقال ویدئو را انجام می دهند.
بیشتر بخوانید: انواع دستگاه ایکس ری، دستگاه X-Ray
فیلم سیم کشی دوربین مداربسته
در این بخش می توانید با مشاهده فیلم فیلم سیم کشی دوربین مدار بسته با نحوه کابل کشی دوربین مداربسته ، طریقه بستن سیم دوربین مدار بسته و سیم کابل دوربین مدار بسته آشنا شوید. البته به این نکته توجه کنید که در هنگام نصب و راه اندازی دوربین مداربسته با ارزیابی تجهیزات مورد نیاز برای نصب، تعیین محل نصب و کابل کشی نصب نقشه سیمکشی دوربین مدار بسته در تمامی این مراحل از متخصص حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.
قیمت انواع کابل دوربین مدار بسته به چه عواملی بستگی دارد؟
عوامل مختلفی بر قیمت هر متر کابل دوربین مدار بسته موثر است که از جمله آنها می توان به طول کابل، جنس کابل و … اشاره کرد. به طور مثال کابل دوربین های مداربسته از جنس مس قیمت بالاتری دارند. در ادامه موارد موثر بر قیمت کابل ترکیبی دوربین مدار بسته و دوربین مداربسته تحت شبکه را بررسی کردهایم.
قیمت کابل دوربین مداربسته ترکیبی
از جمله دلایل موثر بر قیمت سیم کشی دوربین مدار بسته و قیمت کابل ترکیبی دوربین شامل مغزی کابل دوربین های مداربسته، عایق استفاده شده روی کابل، شیلد پوشش دهنده کابل دوربین می شود.
مغزی کابل دوربین مدار بسته
مغزی کابل کواکسیال که در دوربین مداربسته ترکیبی به کار می رود اغلب قطری در حدود 1.2 تا 1.8 میلی متر دارد. جنس مغزی نیز از جنس مس، آلومینیوم یا آلیاژ مس می باشد که قیمت کابل کواکسیال ترکیبی و در میان آنها قیمت کابل rg59 تمام مس یا قیمت کابل rg59 کرمان گران تر و با کیفیت تر است.
لایه محافظتی عایق الکتریکی
لایه عایق الکتریکی به کار رفته در کابل برای جدا کردن شیلد از مغزی و از جنس فوم به رنگ سفید ساخته می شود.
شیلد
شیلد به کار رفته در کابل کواکسیال با هدف جلوگیری از نویز و از جنس فوم است. هر چه شیلد به کاررفته در کابل ضخیم تر باشد سیگنال های ارسالی افت کیفیت کمتری خواهند داشت.
عایق پلاستیکی
عایق پلاستیکی نیز روی کابل دوربین مداربسته کشیده می شود که اثر میدان مغناطیسی یا میدان الکتریکی اطراف کابل را کاهش داده و سیگنال های ارسالی از دوربین را نیز تقویت می کند، همچنین عایق پلاستیکی از آسیب و خرابی کابل جلوگیری می کند.
قیمت کابل دوربین مداربسته شبکه
عواملی چون جنس مغزی و شیلد، نوع CAT و تست فلوک بر قیمت کابل کشی دوربین مدار بسته شبکه موثر است که در ادامه به هریک از آنها پرداخته ایم.
جنس مغزی و شیلد
مغزی کابل دوربین مداربسته شبکه اغلب از جنس مس،آلیاژ یا آلومینیوم است که جنس این مغزی بر رسانایی بیشتر آن تاثیر می گذارد و هر چه ضخامت بیشتری داشته باشد گران قیمت تر نیز هست.
نوع CAT
یکی دیگر از موارد موثر بر قیمت کابل دوربین مدار بسته شبکه تعداد سیم کابل با توجه به نوع CAT 1 تا CAT8 است که اغلب در دوربین مداربسته تحت شبکه از CAT5 و CAT6 استفاده می شود.
تست فلوک
تست فلوک نیز برای ارزیابی کیفیت و عیب یابی پسیو شبکه به کار می رود و با اندازه گیری آن اطلاعات دقیق در خصوص سرعت شبکه، طول کابل، قطعی موجود در کابل را می دهد.
بیشتر بخوانید: نرم افزار پلاک خوان کسرا؛ سیستم پلاک خوان هوشمند
پرسش های متداول پبرامون کابل های دوربین مداربسته
آیا انتقال تصویر دو دوربین با یک کابل امکان پذیر است؟
در مواردی که یک دوربین نصب و راه اندازی شده و یک کابل کشی هم برای آن صورت گرفته است اما به دلایلی نیاز به نصب دوربین دیگری دارید تا انتقال تصویر دو دوربین با یک کابل صورت گیرد می توانید برای نحوه اتصال سیم دوربین مدار بسته دوربین دوم با یک کابل، وارنیش ها را از کابل شبکه عبور داده و سپس سوکت شبکه را به کابل دوربین وصل کنید.
آیا می توان انتقال تصویر با سیم برق انجام داد؟
دستگاه اکستندر lkv380 محصول شرکت لنکنگ lenkeng انتقال تصویر با سیم برق تا مسافت های 300متر را بدون نیاز به کابل کشی مجدد و از طریق کابل برق سیم کشی ساختمان امکان پذیر کرده است. این دستگاه می تواند انتقال تصویر با سیم برق را به صورت فول اچ دی با کیفیت 1080 از طریق کابل برق متصل به دستگاه انجام دهد.
خرید کابل دوربین مداربسته از چه مراکزی امکان پذیر است؟
برای فروش کابل دوربین مدار بسته با کیفیت می توانید به فروشگاه های آنلاین از جمله تابان لایت (کالای برق)؛ اچ دی تک به عنوان نمایندگی کابل دوربین مدار بسته، شرکت رهاورد نیرو مهرگان و همچنین مرکز دوربین مداربسته ایران که به صورت تخصصی در زمینه خدمات نصب و راه اندازی سیستمهای حفاظتی، ایمنی و امنیتی از جمله دوربین مداربسته و دزدگیر فعالیت دارند مراجعه کنید؛ و با مشاهده قیمت کابل دوربین مدار بسته دیجی کالا اقدام به خرید یا فروش کابل دوربین مدار بسته کنید.
بیشتر بخوانید: معرفی بهترین دستگاه دوربین مدار بسته + انواع دستگاه ضبط دوربین
جمع بندی
با توجه به مطالب بیان شده در این مقاله کیفیت انواع کابل دوربین مدار بسته بر میزان کیفیت و انتقال تصاویر تاثیر بسزایی دارد؛ و دقت در انتخاب بهترین کابل دوربین مداربسته ضمن صرفه جویی در هزینه و زمان از بسیاری مشکلات که در آینده در خصوص تصاویر و سیگنال های خروجی سیستم های دوربین مداربسته پیش می آید جلوگیری می کند. ما نیز در این مقاله سعی کردیم ضمن معرفی انواع کابل دوربین مداربسته و مقایسه بین آنها تصمیم گیری برای انتخاب بهترین کابل دوربین مداربسته را تا حدودی برای شما آسان تر کنیم.
تیم دیجیتال مارکتینگ کسرا با تمرکز بر تولید محتوای تخصصی در حوزه نرمافزارهای حضور و غیاب و کنترل تردد، اطلاعاتی دقیق و منحصربهفرد ارائه میدهد. این تیم با دانش بازاریابی دیجیتال و تسلط بر فناوریهای مرتبط، محتوایی کاربردی و قابل اعتماد برای نیازهای سازمانها تولید میکند. هدف ما ارائه محتوایی باکیفیت برای آگاهیبخشی و تسهیل تصمیمگیری مدیران و کاربران حرفهای است.
بهترین کابل برای دوربین مدار بسته داخلی کدام میشود؟از کدام نوع ؟
آشنایی با انواع کابل دوربین مداربسته و ویژگی هایش می تواند برای انتخاب بهترین کابل دوربین ها به شما کمک کند.