معرفی بهترین دستگاه دوربین مدار بسته + انواع دستگاه ضبط دوربین

معرفی بهترین دستگاه دوربین مدار بسته + انواع دستگاه ضبط دوربین
دیجیتال مارکتینگ کسرا

ایجاد امنیت و فراهم کردن روش هایی که به نوعی باعث ایجاد احساس اطمینان خاطر برای ساکنین و افراد حاضر در یک مکان، اهمیت زیادی دارد. یکی از بهترین اقداماتی که برای فراهم کردن این ویژگی می توان انجام داد، خرید دوربین مدار بسته و سپس دستگاه ضبط آن است. دستگاه ضبط دوربین مدار بسته وظیفه ذخیره و نگه داری کردن از تصاویر ضبط شده توسط دوربین را بر عهده دارد. در این مقاله به معرفی انواع دستگاه ضبط دوربین، ویژگی ها، و مزایای مختلف آن ها پرداخته شد. با مطالعه این مطلب می توانید با شناخت کامل تر و آگاهی بیشتر دستگاهی متناسب با نیاز و بودجه خود را خریداری کنید.

زندگی کردن یا حضور در محل کار که تجهیزات امنیتی داشته باشد، به خودی خود باعث افزایش احساس آرامش و حس اطمینان خاطر برای هر فردی می شود. یکی از بهترین اقدامات امنیتی که خوشبختانه امروزه امکان استفاده از آن برای هر محل و مکانی وجود دارد، دوربین مدار بسته است. همچنین می توانید با توجه به محل نصب، نوع کاربرد و بودجه ای که دارید، بهترین مدل دوربین ها را انتخاب و خریداری کنید. اما نکته مهمی که وجود دارد، این است که باید ابتدا اطلاعات کافی در مورد دستگاه دوربین مدار بسته داشته باشید و سپس اقدام به خرید کنید. چرا که افزایش تنوع در تولید انواع دوربین مدار بسته سبب شده که خریداران با تردید و چالش های مختلف برای تشخیص و انتخاب بهترین دستگاه دوربین مدار بسته روبرو باشند. به همین منظور در این مقاله قصد بررسی و معرفی بهترین دستگاه دوربین مدار بسته به همراه نواع دستگاه ضبط دوربین را داریم تا بتوانید با شناخت بیشتر بهترین مدل مورد نظرتان را خریداری کنید. 

فهرست عناوین مقاله

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته چیست و چگونه عمل می کند؟

یکی از مهم ترین ویژگی ها و مواردی که باید زمان خرید دوربین مدار بسته به آن توجه کافی داشته باشید، انتخاب دستگاه ضبط دوربین مدار بسته است. در واقع از این دستگاه برای ذخیره کردن تصاویر و فیلم هایی که توسط دوربین مدار بسته گرفته و ضبط می شود، استفاده می گردد. بنابراین برای تعریف بهتر دستگاه ضبط دوربین مدار بسته می توان گفت یکی از مهم ترین و اصلی ترین قسمت های سیستم مدار بسته است که شامل دو دسته NVR و DVR است. 

از دستگاه NVR برای ذخیره کردن، نظارت و اعمال تنظیمات دستگاه ها و دوربین های مدار بسته تحت شبکه یا IP استفاده می شود. در صورتی که کاربرد بیشتر دستگاه DVR ذخیره کردن تصاویر و فیلم هایی است که توسط دوربین های مدار بسته آنالوگ و برخی از دوربین های تحت شبکه ضبط و ثبت می شود. 

بنابراین با توجه به تعاریف ذکر شده می توان گفت که عملکرد این دستگاه با یک دیگر متفاوت است. به طور کلی دستگاه و دوربین های مدار بسته آنالوگ دارای دو نوع دستگاه با نام های VCR و DVR هستند که مدل VCR در مقایسه با مدل DVR قدیمی تر است. اما نحوه عملکرد این دو مدل تقریبا با یک دیگر و یکسان است.

بیشتر بخوانید: خرید انواع دوربین مداربسته + قیمت دوربین مداربسته هوشمند 

نحوه عملکرد دستگاه ضبط دوربین مدار بسته DVR در دوربین آنالوگ

دستگاه رکوردر دوربین مدار بسته مدل آنالوگ پس از دریافت کردن سیگنال های تصویر آنالوگ، پردازشی روی تصاویر اعمال و ایجاد کرده و سپس تصاویر را به صورت آنالوگ ارائه می کند. بدین صورت که تصاویر به صورت آنالوگ در حافظه هارد دستگاه ذخیره و ثبت می شود. با این وجود در حال حاضر، نحوه ذخیره شدن و عملکرد ضبط در دوربین های مدار بسته آنالوگ دچار تغییرات زیادی شده است. بدین صورت که در دستگاه های جدید ضبط دوربین مدار بسته آنالوگ، که از تکنولوژی های مختلفی از جمله  AHD،  HDCVI و HDTVI استفاده می کنند، با استفاده از قطعات برد تعبیه شده در آن تصاویر به صورت دیجیتالی روی هارد ذخیره می گردد. 

نحوه عملکرد دستگاه ضبط تصاویر در دوربین مدار بسته تحت شبکه

 کنترل دوربین مدار بسته در دوربین های تحت شبکه و ذخیره سازی تصاویر در آن ها بدین صورت است که تصاویر ثبت و ضبط شده توسط دوربین مدار بسته توسط دستگاه NVR ثبت می شود. این دستگاه رسیور دوربین مدار بسته در مقایسه با دستگاه DVR از کیفیت بسیار بیشتری برخوردار است و قیمت بالاتری هم دارد. روند ثبت در دوربین مدار بسته با دستگاه NVR بدین صورت است که تصاویر با کیفیت و وضوح بالا با استفاده از سرور تعبیه شده روی دوربین مدار بسته ضبط شده و سپس به صورت دیجیتالی توسط دستگاه NVR ذخیره می گردد. بنابراین در صورت لزوم می توانید مجددا تصاویر را با وضوح بالا زوم و مشاهده کنید. 

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته چیست و چگونه عمل می کند؟

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته چیست و چگونه عمل می کند؟

انواع دستگاه دوربین مداربسته

قبل از این که در مورد انواع دستگاه دوربین مداربسته صحبت کنیم، لازم است که بدانید دوربین های مدار بسته به طور کلی بر اساس کیفیت تصویر به دو دسته دوربین مدار بسته تحت شبکه (IP) و دوربین های آنالوگ تقسیم می شوند. به همین دلیل برای ضبط و ذخیره کردن تصاویر هر کدام از دوربین های ذکر شده لازم است که از دستگاه مرتبط با همان دوربین استفاده شود. بنابراین ابتدا باید نوع دوربین را بشناسید و سپس دستگاه را خریداری کنید. به طور کلی انواع دوربین مدار بسته به سه دسته زیر تقسیم می شود:

دستگاه دوربین مدار بسته dvr 

از دستگاه دوربین مدار بسته DVR (Digital Video Recorder) یا دستگاه ضبط ویدئو دیجیتال برای متصل کردن آن به دوربین های مدار بسته آنالوگ یا HD استفاده می شود. این دستگاه به دلیل کیفیت مناسب و قابل قبول و همچنین قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای که دارد، جز کاربردی ترین دستگاه ها شناخته می شود. یکی از بهترین ویژگی های این دستگاه این است که بر اساس نوع تکنولوژی هم این دستگاه به دو نوع مختلف از جمله  Standalone و PC-based تقسیم می شود. تفاوت این دو تکنولوژی این است که در مدل Standalone پخش تصاویر ضبط شده توسط دوربین مدار بسته، روی نمایشگر است. همچین ذخیره و ضبط تصاویر روی یک هارد دیسک اینترنال (هارد داخلی) خواهد بود. در صورتی که در مدل PC- based با متصل کردن به PC و نصب نرم افزار مرتبط، ضبط تصاویر در هارد دیسک کامپیوتر یا لپ تاپ خواهد بود و تصاویر بر روی مانیتور پخش می شود. 

ویژگی های دستگاه ضبط دوربین مدار بسته dvr 

همان طور که در پاراگراف بالا نیز ذکر شد، در دستگاه DVR (دستگاه ضبط دیجیتال)، تصاویر آنالوگ که از سمت دوربین مدار بسته ارسال می شود را به تصاویر دیجیتال تبدیل می کند. سپس آن را روی یک هارد دیسک ذخیره می کند. این دستگاه علاوه بر عملکرد خاص و با کیفیتی که دارد، به ویژگی های مختلف دیگری نیز مجهز شده است که باعث شده هنوز هم طرفداران زیادی داشته باشد. از جمله مهم ترین ویژگی های دستگاه ضبط دوربین مدار بسته dvr می توان موارد زیر را نام برد:

  • دارای نرخ فریم در ثانیه (سریع و با کیفیت)
  • مجهز شده به فناوری فشرده سازی تصاویر
  • امکان کنترل از راه دور
  • امکان پشتیبانی کردن دوربین ها از راه دور
  • امکان ضبط تصاویر روی CD یا DVD توسط CD/DVD Burner به عنوان نسخه ‌های پشتیبان
  • قابلیت متصل کردن حافظه های فلش
  • امکان زمان بندی کردن ضبط تصاویر (scheduling)
  • قابلیت تشخیص حرکت (motion detection)
  • امکان تنظیم کردن نور و رنگ تصاویر توسط دستگاه

بیشتر بخوانید: تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت‌ هایی دارد؟

دستگاه دوربین مدار بسته dvr 

دستگاه دوربین مدار بسته dvr

دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته  nvr

یکی دیگر از دستگاه های دوربین مدار بسته مدل NVR است که از آن برای متصل کردن دستگاه به دوربین های مدار بسته مدل تحت شبکه (IP) استفاده می شود. عملکرد این دستگاه مانند سرور کامپیوتر است. با این وجود نصب و راه اندازی و استفاده از آن بسیار آسان است. برای استفاده از دستگاه NVR دوربین مدار بسته نیز لازم است که کابل های  CAT5 و CAT6 به دستگاه متصل شود. در واقع دلیل اهمیت متصل کردن این کابل ها این است که از آن می توان برای انتقال صدا  و سیگنال های صوتی هم استفاده کرد. چرا که همه دوربین های IP و تحت شبکه دارای میکروفون هم هستند و صدا را دریافت می کنند. 

قابلیت های دستگاه دوربین مدار بسته  nvr

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته nvr مانند دستگاه dvr قابلیت ها و ویژگی های خاص و منحصر به فردی دارد. با این وجود ابتدا لازم است که با تعریف این دستگاه آشنا شوید. 

Nvr مخفف عبارت Network Video Recorder به معنی ضبط ویدئوی شبکه است. از این دستگاه برای ذخیره کردن تصاویر و مدیریت آن ها استفاده می شود. از جمله بهترین قابلیت های این دستگاه می توان به قابلیت تشخیص چهره، تشخیص پلاک خودرو، و شمارش افراد اشاره کرد. علاوه بر این، از جمله بهترین قابلیت های دستگاه nvr می توان موارد زیر را نام برد:

  • امکان دسته بندی کردن کانال های دستگاه
  • امکان ضبط تصاویر با رزولوشن های مختلف
  • امکان ضبط صدا و سیگنال های صوتی با کیفیت های مختلف
  • قابلیت پشتیبانی کردن از هارد با ظرفیت های مختلف از جمله 1، 2، 4، 8 و 16 
  • قابلیت استفاده از کدک های مختلف از جمله  H.264 ،H.264 ،H.265+ ، H.265+ برای فشرده سازی کردن تصاویر
  • مجهز شدن به پهنای باند بالا برای ذخیره کردن تصاویر دوربین مدار بسته با کیفیت و وضوح بالا
  • امکان تغذیه از طریق کابل تصویر از طریق پورت POE

بیشتر بخوانید: اکسس کنترل چیست و سیستم اکسس کنترل چه کاربردهایی دارد؟

دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته  nvr

دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته  nvr

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته  xvr

یک نوع دیگر از دستگاه های ضبط دوربین مداربسته،  مدل XVR یا ضبط ویدئوی هیبریدی است. این دستگاه با عملکرد دقیق و مناسبی که دارد، از دوربین های تحت شبکه و ip پشتیبانی می کند. برای مثال می توان گفت که دستگاه ضبط دوربین مدار بسته xvr دارای 8 کانال است که از 4 کانال آن برای ضبط تصاویر دوربین آنالوگی و از 4 دوربین دیگر آن می توان برای ضبط تصاویر دوربین های تحت شبکه می توان استفاده کرد. 

ویژگی های دستگاه  xvr

دستگاه XVR مانند سایر دستگاه های ذکر شده در بالا دارای ویژگی ها و قابلیت های خاص و متخص خود است که باعث تمایز آن در مقایسه با دستگاه های دیگر می شود. 

به طور کلی می توان گفت که این دستگاه ترکیبی از دستگاه های NVR و DVR است که با توجه به نیاز و کاربردش امکان سوئیچ کردن آن به راحتی وجود دارد. بدین صورت که با یک تنظیم ساده، XVR  می تواند به یک DVR معمولی، هیربدی و HDTVI  یا حتی مستقیماً به یک دستگاه ضبط دوربین مدار بسته NVR تبدیل شود.

علاوه بر این، می توان گفت که دستگاه XVR یک مدل ارتقا یافته دستگاه DVR است که هم با دوربین های آنالوگ و هم با دوربین های تحت شبکه سازگاری دارد. بنابراین می توان از آن برای دوربین های آنالوگ که دارای فرمت های تصاویر  AHD، TVI، CVI هم هستند استفاده کرد. 

برای مثال در صورتی که از دوربین های مدار بسته با برندهای مختلف استفاده می کنید، می توانید از دستگاه XVR برای ذخیره کردن تصاویر با فرمت های مختلف استفاده کنید. بنابراین می توان گفت دستگاه XVR انعطاف پذیری بیشتری در مقایسه با دو دستگاه معرفی شده دیگر دارد. 

بیشتر بخوانید: لیست مهم‌ترین تجهیزات دوربین مداربسته

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته  xvr

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته  xvr

مشخصات دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

دستگاه ضبط دوربین مدار بسته دارای قسمت ها و اجزای مختلفی است که شناخت مشخصات هر کدام از این قسمت ها اهمیت زیادی دارد. در واقع با توجه به این که دستگاه های ضبط دوربین مدار بسته در انواع مختلفی تولید و عرضه می شود، ممکن است این مشخصات در دستگاه های مختلف با یک دیگر متفاوت باشد. اما به طور کلی با توجه به این که معمولا عملکرد دستگاه ها با یک دیگر یکسان است، معمولا برخی از مشخصات و اجزای داخلی آن ها مشابه و یکسان با یک دیگر هستند. به همین منظور در ادامه با مشخصات دستگاه ضبط دوربین مدار بسته آشنا خواهید شد.

هارد دستگاه دوربین مدار بسته

یکی از مهم ترین قسمت ها و اجزای دستگاه ضبط دوربین مدار بسته، هارد یا محل ذخیره سازی تصاویر است. به طور کلی تصاویری که توسط دوربین مدار بسته از آن ها فیلم برداری می شود، برای این که بتوان مجددا از آن ها برای بایگانی کردن، مشاهده و پیگیری مشکلات، یا بررسی رفت و آمدها و … استفاده کرد، لازم است که در یک محل به نام هارد ذخیره شوند. با توجه به نیاز خریدار یا نوع دوربین مدار بسته ممکن است هارد مورد نیاز برای آن ها نیز با یک دیگر متفاوت باشد. بنابراین زمان خرید به خوبی تحقیق کنید تا هارد با نوع دوربین آنالوگ یا دوربین تحت شبکه مطابقت داشته باشد. علاوه بر این، زمان انتخاب و خرید هارد دستگاه دوربین مدار بسته باید به ویژگی های مختلف زیر نیز توجه داشته باشید:

  • نوع هارد
  • ظرفیت هارد
  • نوع اتصال هارد 
  • قیمت هارد
  • امنیت و قابل اطمینان بودن هارد
  • سرعت هارد

باکس دستگاه دوربین مدار بسته

یکی دیگر از اجزای اصلی دستگاه دوربین مدار بسته، باکس آن است. با توجه به این که اطلاعات ثبت و ضبط روی آن مهم و ضروری است، لازم است که دستگاه ضبط دوربین داخل یک محفظه محکم به نام باکس نگه داری شود. روی این باکس معمولا یک قفل وجود دارد که به وسیله کلید باز و بسته می شود. همچنین در پشت باکس های معمولی و با کیفیت نیز یک محفظه کوچک برای اتصال کابل های مختلف دوربین تعبیه شده است. بنابراین با توجه به نوع دوربین و نوع دستگاه ضبط دوربین مدار بسته می توانید باکس مورد نظرتان را انتخاب کنید. 

آداپتور دستگاه دوربین مدار بسته

یک قسمت دیگر از دستگاه دوربین مدار بسته، آداپتور یا منبع تغذیه آن است. آداپتور یا منبع تغذیه وظیفه تبدیل برق 220 ولت شهری به برق 12 ولت بری دوربین مدار بسته بر اساس میزان ولتاژ مورد نیاز را بر عهده دارد. هدف از استفاده از آداپتور جلوگیری از خطرهای احتمالی در سیستم دوربین مدار بسته است. همچنین در صورتی که هر گونه در منبع تعذیه رخ دهد، با استفاده از آداپتور می توان زودتر آن را تشخیص داد و برطرف کرد. 

پورت ها

برای راه اندازی و نصب دوربین مدار بسته به چندین پورت مختلف نیاز است. هر کدام از پورت ها وظایف و کاربرد خاصی در سیستم دوربین مدار بسته دارند. به طور کلی وظیفه و کاربرد اصلی پورت ها در دستگاه دوربین مدار بسته ایجاد شبکه بین سیستم دوربین و دستگاه مورد نظر است تا تصاویر ضبط و ثبت شده را به دستگاه برساند و روی هارد ذخیره کند یا آن را به نمایش بگذارد. پورت های دستگاه ضبط دوربین مدار بسته دارای انواع مختلفی هستند اما به طور کلی کاربرد آن ها انتقال اطلاعات و فایل ها بر روی هارد دیسک های اکسترنال است. 

خروجی

به طور کلی دوربین های مدار بسته و دستگاه ضبط دوربین دارای تعدادی پورت ورودی و تعدادی پورت خروجی هستند. از پورت های خروجی برای انتقال و اتصال صداها به اسپیکر استفاده می شود. در صورتی که از پورت های ورودی صدا به منظور نصب میکروفن، پورت های انتقال تصویر     HDMI  و VGA جهت اتصال به نمایشگر، پورت CVBS جهت اتصال به تلویزیون، پورت های ارتباطی شبکه LAN با پهنای باند مختلف برای اتصال به شبکه یا دستگاه سوئیچ مورد استفاده قرار می گیرد. 

فن

یکی از اجزای مهم دیگری که همواره باید از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید، فن آن است. فن معمولا با نام خنک کننده نیز شناخته می شود. چرا که عملکرد و وظیفه اصلی آن خنک کردن دستگاه است. بنابراین در صورتی که به هر دلیل فن آسیب دیده باشد یا شکسته باشد، باعث ایجاد صدای اضافه در دستگاه می شود. از طرفی استفاده از فن با کیفیت تاثیر زیادی در افزایش طول عمر دستگاه ندارد؛ چون در صورتی که به صورت مداوم بخواهید از آن استفاده کنید خنک می شود و آسیبی نمی بیند. 

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره قوانین نصب دوربین مدار بسته

مشخصات دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

مشخصات دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

بهترین دستگاه دوربین مدار بسته کدام است؟

تا این قسمت از مقاله در مورد ویژگی ها، مشخصات و اجزای مختلف دستگاه دوربین مدار بسته صحبت شد. همان طور که در قسمت های پیشین نیز ذکر شد، دستگاه ضبط دوربین مدار بسته به انواع مختلفی از جمله دستگاه dvr، nvr و xvr تقسیم می شود که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. بنابراین هر خریدار با توجه به نیاز و کاربردی که انتظار دارد و همچنین بودجه ای که سازمان یا شرکت یا خود شخص می تواند بپردازد، می تواند دستگاه مورد نظرش را خریداری کند. علاوه بر این، با توجه به این که نوع برند دستگاه نیز تاثیر زیادی در کیفیت و به ویژه قیمت آن دارد، عوامل و مشخصات مختلف دیگری نیز در کیفیت دستگاه دوربین مدر بسته تاثیر گذار هستند. 

با این وجود نکته مهمی که برای انتخاب نوع دستگاه ضبط دوربین ها باید مد نظر داشته باشید توجه به نوع پروژه و محلی است که قصد نصب دوربین در آن را دارید. برای مثال در صورتی که قصد نصب دوربین در یک پروژه بزرگ و محل وسیعی را دارید، دستگاه xvr انتخاب مناسبی است. این نوع دستگاه با توجه به این که امکان سوئیچ کردن بین دوربین های مختلف آنالوگ و دوربین های تحت شبکه را دارد، عملکرد قابل قبول و با کیفیتی را هم ارائه می دهد. از طرفی ویژگی بسیار مطلوب این دستگاه ها این است که با ایجاد شبکه بین دستگاه و دوربین آنالوگ یا دوربین های تحت شبکه به راحتی می توانید از هر دو نوع دوربین استفاده کنید. 

مقایسه دستگاه های dvr و nvr و xvr

برای این که با شناخت بیشتر و آگاهی بهتری بتوانید دستگاه دوربین مدار بسته را انتخاب کنید، لازم است که ابتدا به مقایسه در مورد تفاوت ها، مزایا و مشخصات هر کدام از دستگاه ها بپردازیم. 

برای مثال تعریف و مقایسه دستگاه های dvr و nvr و xvr را ابتدا می توان با مقایسه بین dvr و nvr آغاز کرد. دستگاه  DVR به صورت دیجیتالی ویدیوهای آنالوگ را رمز گذاری و فشرده می کند و سپس آن را روی هارد دیسک ذخیره می نماید. بدین صورت که دستگاه DVR  نزدیک دوربین مدار بسته نصب می شود و برای انتقال فایل ها و اطلاعات از شبکه استفاده نمی کند.

 در صورتی که دستگاه NVR جریان ویدیوی کد گذاری شده و فشرده شده را از شبکه دریافت کرده و سپس آن را ذخیره کرده و به نمایشگر یا سایر دستگاه های دیگر برای ذخیره کردن ارسال می کند. بدین صورت که در این دستگاه اتصال مستقیمی بین سیگنال ویدئویی و اطلاعات ثبت شده مشاهده نخواهید کرد. بنابراین می توان گفت که در انتخاب محل نصب دستگاه NVR هیچ محدودیتی وجود ندارد و می توان آن را در هر مکانی نصب کرد. در صورتی که دستگاه DVR فقط باید نزدیک دوربین مدار بسته باشد. 

یکی دیگر از ویژگی های دستگاه DVR این است که به دلیل نیاز به یک پردازشگر و وابسته بودن به فناوری آنالوگ، دارای محدودیت پهنای باند انتقال کانال و محدودیت پردازش تراشه است. به همین دلیل قابلیت و توانایی پردازش و نمایش تصاویر با کیفیت عالی را ندارد. در واقع صرفا از تصاویر با کیفیت و وضوح D1 پشتیبانی می کند. 

در صورتی که در دستگاه NVR به دلیل اتصال به شبکه این محدودیت ها وجود ندارد و به دلیل استفاده از دوربین تحت شبکه HD می تواند میلیون ها پیکسل تصویر تولید کند و نمایش دهد. 

تفاوت دیگر بین دستگاه های DVR و XVR این است که  DVR معمولاً از فرمت‌ های ویدئویی مانند CVBS و TVI یا CVBS و CVI پشتیبانی می کند. در صورتی که دستگاه XVR محدود به فرمت خاصی نیست و از همه فرمت های ویدئویی پشتیبانی می کند. بنابراین به طور کلی می توان گفت که دستگاه های XVR انعطاف پذیری بیشتری در مقایسه با سایر دستگاه های دیگر دارد. 

بیشتر بخوانید: RFID چیست؟ آشنایی با تکنولوژی RFID  

بهترین دستگاه دوربین مدار بسته کدام است؟

بهترین دستگاه دوربین مدار بسته کدام است؟

معروف ترین برندهای دستگاه دوربین مدار بسته

با افزایش استقبال خریداران از جمله سازمان ها، شرکت ها، مدارس، نمایشگاه ها و حتی منازل از دوربین های مدار بسته، برندهای مختلفی انواع دستگاه های دوربین مدار بسته را با ویژگی ها و مشخصات مختلف تولید می کنند. در این میان برخی از برندها به دلیل کیفیت ویژه و قابل توجهی که دارند، میزان فروش بیشتری را به خود اختصاص داده اند و بازار خوبی دارند. به همین منظور برای آشنایی و آگاهی بیشتر در این مقاله به معرفی معروف ترین برندهای دستگاه های دوربین مدار بسته می پردازیم. 

دستگاه دوربین مدار بسته برایتون 

یکی از بهترین برندهای تولید کننده انواع دستگاه دوربین مدار بسته، برند برایتون است. این برند انواع دستگاه ها با ویژگی ها و مشخصات مختلف را تولید می کند. بنابراین خرید با دست باز می تواند مدل مورد نظرش را خریدری کند. معمولا اکثر دوربین های این برند دارای دو قابلیت مختلف DVR و NVR با تعداد کانال های مجزا هستند. به صورتی که خریدار می تواند هم برای نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته آنالوگ و هم دوربین های تحت شبکه از آن استفاده کند. با خرید این دستگاه امکان مشاهده و ذخیره تصاویر ضبط شده را روی تلفن همراه هم خواهید داشت. علاوه بر این، در برخی از مدل های این دستگاه، امکان تشخیص حرکت در مناطق خاص هم وجود دارد. 

دستگاه دوربین مدار بسته داهوا / دستگاه ضبط دوربین مدار بسته داهوا 

کمپانی داهوا یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان انواع دوربین مدار بسته، و تجهیزات امنیتی مختلف و همچنین دستگاه های دوربین مدار بسته است. این تولید کننده بزرگ انواع دستگاه ها را برای ضبط تصاویر دوربین مدار بسته تولید می کند. یکی از پر فروش ترین دستگاه های این برند، مدل 8 کاناله آن است که می توان از آن برای پروژه های بزرگ که نیاز به نصب دوربین های مختلف دارد، استفاده کرد. علاوه بر این، این برند با تولید انواع دستگاه ها با ویژگی ها و قابلیت های مختلف به کاربران و خریداران امکان انتخاب دستگاهی با ویژگی های خاص و مورد نیاز را می دهد. بنابراین نکته مهمی که باید مد نظر داشته باشید این است که دستگاهی متناسب با نوع دوربین خریداری شده و ترجیحا از همین برند با تعداد کانال های منطبق بر تعداد پورت های دستگاه را خریداری کنید. این دستگاه معمولا از هاردهای مدل SATA با میزان ظرفیت های مختلف از جمله 8 ترابایت به بالا پشتیبانی می کند. 

دستگاه دوربین مدار بسته رستر 

شرکت رستر نیز فعایت خود را از سال 2003 میلادی با تولید انواع تجهیزات ایمنی از جمله دوربین مدار بسته و دستگاه دوربین مدار بسته آغاز کرد. یکی از بهترین ویژگی دستگاه های دوربین مدار بسته برند رستر این است که از تعداد کانال های بیشتری در مقایسه با برندهای بالا پشتیبانی می کند. علاوه بر این، قابلیت ثبت تصاویر با وضوح 12 مگاپیکسل به بالا را معمولا دارد. این دستگاه معمولا از فرمت های ویدئویی مختلف از جمله Ultra 265 / H.265 / H.264 پشتیبانی می کند و می توانید تصاویر دوربین مدار بسته را با کیفیت و وضوح بالا مشاهده کنید. علاوه بر این، به منظور افزایش میزان حافظه ذخیره سازی این تصاویر، یک یا چند هارد روی آن تعبیه می شود. این دستگاه نیز مانند سایر برندهای دیگر انواع مختلفی دارد که برای کاربردهای مختلف کارایی مناسبی دارد. بنابراین بر اساس بودجه و نوع کاربرد و نوع دوربین مدار بسته می توانید بهترین مدل را خریداری کنید. 

دستگاه دوربین مدار بسته h264 

یکی از تکنولوژی های به کار رفته در دستگاه های ضبط دوربین مدل dvr، فناوری h264 است. در واقع می توان گفت h264 یک برند نیست. بلکه H.264 DVR  یک ضبط کننده ویدیوی دیجیتال است که از H.264 CODEC  (الگوریتم فشرده سازی ویدیو) برای فشرده سازی کردن بهتر ویدیو و صرفه جویی در پهنای باند و فضای ذخیره سازی استفاده می کند. این فناوری برای منتقل کردن تصاویر دوربین مدار بسته به کامپیوتر از یک نرم افزار با نام نرم افزار DVR  یا  CMS DVR استفاده می کند. 

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تجهیزات کنترل تردد

معروف ترین برندهای دستگاه دوربین مدار بسته

معروف ترین برندهای دستگاه دوربین مدار بسته

آموزش راه اندازی دستگاه دوربین مدار بسته

همان طور که در پاراگراف های بالاتر نیز ذکر شد، انواع دستگاه های ضبط دوربین مدار بسته برای کاربردها و با ویژگی های مختلف تولید شده است. بنابراین در برخی موارد ممکن است نحوه راه اندازی دستگاه های دوربین مدار بسته مختلف با یک دیگر تفاوت داشته باشد. اما به طور کلی با مشاهده فیلم از آپارات هم مشاهده خواهید کرد که مراحل راه اندازی در دستگاه های مختلف با یک دیگر یکسان است. مراحل راه اندازی دستگاه به صورت زیر است:

  • قبل از نصب کردن دستگاه ابتدا باید هارد دیسک با ظرفیت حافظه مورد نظرتان را روی دستگاه DVR، NVR یا XVR طبق تصویر زیر نصب کنید. 
آموزش راه اندازی دستگاه دوربین مدار بسته

نصب هارد دیسک

برای نصب هارد، ابتدا قسمت رکوردر (Recorder)  را باز کرده و سپس به صورت دستی هارد HDD را داخل آن قرار دهید. سپس کابل های برق و داده را مجددا متصل کنید. 

  • در مرحله دوم طبق تصویر زیر بررسی کنید که با توجه به فرمت دستگاه دوربین مدار بسته کابل ‌ها و کانکتورهای کواکسیال به دستگاه ضبط دوربین مدار بسته متصل شده باشد. همچنین از طریق خروجی HDMI یا VGA  دستگاه را به مانیتور متصل کنید. 
اتصال کابل ‌ها و کانکتورهای کواکسیال به دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

اتصال کابل ‌ها و کانکتورهای کواکسیال به دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

  • پس از نصب هارد و متصل کردن کابل ها، باید دستگاه را تنظیم کنید. برای این کار نیز کافی است نمایشگر را روشن کرده و سپس با استفاده از موس تنظیمات مورد نظرتان را روی آن اعمال کنید. برای این که اطمینان حاصل کنید که هارد به درستی نصب شده و کار می کند، روی دکمه سمت راست ماوس روی صفحه کلیک کنید و گزینه “منو” را انتخاب کنید. سپس روی دکمه HDD کلیک کنید تا بتوانید پیکر بندی هارد دیسک درایو را باز و مشاهده کنید. هدف از قالب بندی کردن این است که مطمئن شوید تصاویر روی هارد دیسک ذخیره می شود. برای این کار نیز چک باکس را انتخاب و روی “Init” کلیک نمایید. در ادامه یک پیغام روی صفحه نشان داده می شود که نشان دهنده این است که تمام داده ها از هارد دیسک پاک می شوند. برای تایید این مراحل کافی است در آخر روی گزینه OK کلیک کنید. 
پیکربندی دستگاه

پیکربندی دستگاه

  • در این مرحله نوبت به تنظیم زمان و تاریخ می رسد. برای این کار منوی تنظیمات را انتخاب کرده و فرمت زمانی صحیح را انتخاب کنید تا بتوانید زمان و تاریخ همان روز را انتخاب و تنظیم کنید. پس از این کار تصاویر بر اساس تاریخ ذخیره و ثبت می شود و می توانید در صورت لزوم بر اساس تاریخ و زمان آن را جستجو کنید. 
  • در این مرحله باید دوربین ها را در زاویه مناسب تنظیم کنید تا کیفیت مورد نظرتان را دریافت نمایید. در صورتی که از چند دوربین استفاده می کنید، هر دوربین را به صورت جداگانه تنظیم کنید. برای این کار نیز باید توجه داشته باشید که بر اساس دوربین و دستگاهی که از آن استفاده می کنید، فرمت های HD-TVI ،HT-CVI، AHD، CVBS یا IP را تنظیم کنید. 

همچنین مرتبط با روشنایی، اشباع، کنتراست، رنگ، شفافیت و اختلال را در مانیتور انتخاب و مشخص کنید. در صورتی که نیاز به تشخیص حرکت دارید و دستگاه شما نیز این قابلیت را دارد، تنظیمات مربوط به آن را هم انتخاب کنید. یکی از نکات دیگری که باید مد نظر داشته باشید، انتخاب رمز دستگاه دوربین مدار بسته است. انتخاب و تعیین رمز کمک می کند که در صورت لزوم هر زمان که نیاز به مشاهده و بررسی فیلم داشته باشید، صرفا خودتان با وارد کردن رمز تصاویر را مشاهده کنید. 

در تصویر زیر نیز می توانید تنظیمات مورد نظرتان را مشاهده و سپس انتخاب کنید. 

تنظیمات مربوط به تصویر

تنظیمات مربوط به تصویر

روش های انتقال تصویر با استفاده از دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته با استفاده از دستگاه ضبط دوربین مدار بسته، ابتدا بدانید که نوع تجهیزات انتخابی، نوع دوربین، فاصله دوربین‌ها و مانیتور و نوع سیستم پردازش تصویر (دستگاه DVR و دستگاهNVR ) چیست؟ به طور کلی برای انتقال تصاویر 2 روش مختلف وجود دارد که در ادامه به بررسی این روش ها می پردازیم. 

اتقال تصویر با سیم  wired

برای انتقال تصاویر با سیم لازم است که کابل کشی ها به صورت صحیح و کامل بین دستگاه و دوربین انجام شود تا با مشکلی مواجه نشوید. در این روش می توان دوربین‌ ها را حتی در فاصله دوری از دستگاه‌های ضبط تصویر قرار داد و تصاویر با کیفیتی هم دریافت کرد. برای انتقال تصاویر در این روش لازم است که با توجه به نوع دستگاه ضبط دوربین مدار بسته از کابل های کابل کواکسیال، کابل شبکه (UTP) و کابل فیبر نوری استفاده شود. 

انتقال تصویر بی سیم wireless

یکی از بهترین روش های انتقال تصویر بی سیم (Wireless) است که علاوه بر این که نصب و راه اندازی آن ساده است، نیاز به تجهیزات و کابل کشی هم ندارد. برای انتقال تصاویر در روش بی سیم، می توانید از یکی از فناوری های وای فای، لیزر، مادون قرمز، فرکانس رادویی و ماکروویو استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که موارد امنیتی به خوبی رعایت می شود و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. 

راه اندازی دوربین مدار بسته بدون dvr چگونه امکان پذیر است؟

در برخی موارد امکان راه اندازی دوربین مدار بسته بدون دستگاه DVR هم وجود دارد. به طور کلی هدف اصلی برای استفاده از دستگاه DVR و NVR برای ذخیره کردن تصاویر است. با این وجود بدون این دستگاه ها هم دوربین های مدار بسته آنالوگ یا تحت شبکه هم به صورت مستقل می توانند کار کنند. بدین صورت که می توانید اقدام به اتصال دوربین مدار بسته به تلویزیون بدون dvr کنید. برای انجام این کار و همچنین تست دوربین مدار بسته بدون dvr می توانید یکی از روش های زیر را انجام دهید:

  • در قدم اول اگر قصد خرید دستگاه ضبط دوربین مدار بسته را ندارید، یک دوربین که از کارت حافظه SD پشتیبانی کند، خریداری کنید. برای این کار انتخاب دوربین‌های IP  که از اتصال  wifi، پخش ویدئو P2P و ضبط کارت SD پشتیبانی می کند، بهترین گزینه است. 
  • یکی از روش های دیگر، اتصال دوربین Poe و خرید دوربین مدار بسته بی سیم است. پس از خرید دوربین مدار بسته بی سیم، باید با استفاده از آداپتور آن را شارژ کرده و همچنین در مرحله دوم  برای راه‌ اندازی اولیه، دوربین IP را از طریق کابل شبکه به روتر یا مودم متصل کنید.

در مرحله بعدی نیز نرم افزار دوربین را روی موبایل، کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب کنید. 

در مرحله بعد، شبکه WiFi را انتخاب کرده و رمز عبور را در منوی Device Settings” > “Network”   وارد نمایید. پس از آن دوربین به کامپیوتر متصل شده و می توانید آن را روشن کرده و از آن استفاده نمایید.  

بیشتر بخوانید: معرفی انواع لنز دوربین مدار بسته + قیمت و خرید لنز دوربین مدار بسته

 

راه اندازی دوربین مدار بسته بدون dvr چگونه امکان پذیر است؟

راه اندازی دوربین مدار بسته بدون dvr چگونه امکان پذیر است؟

پارامترهای مهم در قیمت دستگاه دوربین مدار بسته

زمانی که برای خرید دوربین مدار بسته و همچنین دستگاه ضبط آن اقدام می کنید، مشاهده خواهید کرد که دستگاه ها و دوربین های مختلفی با برندهای متفاوت در بازار وجود دارد. وجود برندها با کیفیت ها و ویژگی های مختلف باعث تفاوت قیمت دستگاه ضبط دوربین مدار بسته می شود. بنابراین می توان گفت یکی از مهم ترین پارامترها در تعیین قیمت دستگاه، نوع برند آن است. این ویژگی در مورد همه وسایل برقی از جمله دستگاه دوربین ها هم صدق می کند. اما عوامل و پارامترهای مختلف دیگری نیز در این موضوع تاثیر دارند که به شرح زیر هستند:

تعداد کانال ها

توجه به این که دستگاه مدار بسته از چه تعداد دوربین می تواند پشتیبانی کند نیز در تعیین قیمت دستگاه موثر است. به طور کلی هر چه تعداد کانال های دستگاه بیشتر باشد، طبیعتا تعداد دوربین های بیشتری را می توانید به آن متصل کنید و در نتیجه قیمت آن نیز افزایش می یابد. در حال حاضر دستگاه دوربین مدار بسته 4 کاناله، 8 کاناله، 16 کاناله و 32 کاناله در بازار وجود دارد که با توجه به گستردگی و وسعت محل نصب دوربین می توانید مدل مورد نظرتان را خریداری کنید. 

کیفیت ضبط تصاویر

علاوه بر توجه به کیفیت دوربین مدار بسته، انتخاب دستگاه هم در کیفیت و وضوح تصاویر ثبت شده توسط دوربین مدار بسته موثر است. هر چه دستگاه قابلیت ثبت تصاویر با کیفیت و رزولوشن بالاتری را داشته باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. برای مثال اگر کیفیت دوربین مدار بسته 5 مگاپیکسل است، باید دستگاهی را انتخاب کنید که از این مقدار رزولوشن و وضوح نیز پشتیبانی کند. در غیر این صورت تصاویری با کیفیت کم تر دریافت خواهید کرد.

ظرفیت ذخیره سازی  

هر چه میزان ظرفیت ذخیره سازی دستگاه افزایش یابد، خریداران می توانند می‌ توانند بیشترین حجم داده‌ ها و فیلم‌ های ضبط شده را روی حافظه دستگاه ذخیره کنند. بنابراین این ویژگی نیز تاثیر زیادی در افزایش هزینه دستگاه خواهد داشت. 

ویژگی و قابلیت های دستگاه دوربین مدار بسته

از جمله مهم ترین قابلیت هایی که برخی از دستگاه های دوربین مدار بسته به آن مجهز شده، می توان تشخیص حرکت، دسترسی از راه دور، تحلیل تصویر، و  امکان اتصال به سیستم‌ های امنیتی را نام برد. هر چه تعداد قابلیت های این دستگاه بیشتر باشد، بدیهی است که بر قیمت آن افزوده می شود. 

بیشتر بخوانید: مزایای نرم افزار حضور و غیاب هوشمند سازمانی کسری

پارامترهای مهم در قیمت دستگاه دوربین مدار بسته

پارامترهای مهم در قیمت دستگاه دوربین مدار بسته

معرفی مهم ترین مراکز فروش دستگاه دوربین مدار بسته

یکی از مهم ترین ویژگی هایی که در کیفیت و رزولوشن تصویر دوربین مدار بسته تاثیر زیادی دارد، انتخاب دوربین و دستگاه دوربین ضبط مدار بسته خرید آن از فروشگاه های معتبر است. در صورتی که قصد خرید دوربین مدار بسته و همچنین دستگاه های ضبط دوربین را دارید، می توانید از طریق شرکت کسرا اقدام به خرید کنید. با مراجعه به این سایت می توانید انواع دوربین مدار بسته و دستگاه های مختص دوربین ها را خریداری نمایید. 

پرسش های متداول پیرامون دستگاه دوربین مدار بسته 

مدت زمان ضبط دوربین مداربسته چند ساعت است؟

مدت زمان ضبط دوربین مدار بسته به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله مهم ترین عوامل می توان موارد زیر را نام برد:

  • حجم و تعداد هارد
  • تعداد دوربین ها
  • کیفیت دوربین ها
  • حالت ضبط تصاویر
  • تعداد فریم ضبط شده 

چه تعداد دستگاه دوربین مدار بسته نیاز است؟

با توجه به وسعت و بزرگی محلی که در آن قصد نصب دوربین را دارید، همچنین با توجه به تدابیر امنیتی که مد نظر دارید، و به همین منظور می خواهید در محل دوربین را نصب کنید، تعداد دستگاه ها نیز متفاوت خواهد بود. علاوه بر این، با توجه به این که دستگاه های ضبط دوربین مدار بسته دارای تعداد کانال های مختلفی هستند، با توجه به تعداد کانال ها، نیاز است که از یک تا چند دستگاه نیاز باشد. 

بهترین دستگاه دوربین برای دوربین مدار بسته دام و اسپیددام کدام است؟

یکی از بهترین دوربین های مدار بسته که قابلیت های ویژه ای دارند، دوربین مدار بسته دام یا اسپید دام است. این دوربین با نام های مختلف دوربین گردان، دوربین PTZ مخفف Pan Tilt Zoom، دوربین چرخشی هم شناخته می شود. این نوع دوربین و همچنین دستگاه های مرتبط با آن ها توسط تولید کنندگان مختلف با ویژگی های مختلف ساخته می شود که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. با این وجود در بین برندهای مختلف دستگاه های دوربین مدار بسته، برند هایک ویژن و اکسیس ویژگی ها و کیفیت های بالاتری دارند. 

آیا امکان اتصال دو دستگاه دوربین با یک کابل وجود دارد؟

بله. در شرایطی که صرفا با یک کابل بخواهید دو دستگاه دوربین را به یک دیگر متصل کنید، این امکان فراهم شده است. برای این کار به تجهیزات مختلفی از جمله کابل شبکه، دو عدد سوکت، وارنیش دو حدودا 7 سانتی متر، وارنیش 7 سانتی متر نیاز خواهید داشت. 

پرسش های متداول پیرامون دستگاه دوربین مدار بسته

پرسش های متداول پیرامون دستگاه دوربین مدار بسته

جمع بندی دستگاه دوربین مدار بسته و انواع دستگاه ضبط دوربین

ایجاد امنیت و فراهم کردن روش هایی که به نوعی باعث ایجاد احساس اطمینان خاطر برای ساکنین و افراد حاضر در یک مکان، اهمیت زیادی دارد. یکی از بهترین اقداماتی که برای فراهم کردن این ویژگی می توان انجام داد، خرید دوربین مدار بسته و سپس دستگاه ضبط آن است. دستگاه ضبط دوربین مدار بسته وظیفه ذخیره و نگه داری کردن از تصاویر ضبط شده توسط دوربین را بر عهده دارد. در این مقاله به معرفی انواع دستگاه ضبط دوربین، ویژگی ها، و مزایای مختلف آن ها پرداخته شد. با مطالعه این مطلب می توانید با شناخت کامل تر و آگاهی بیشتر دستگاهی متناسب با نیاز و بودجه خود را خریداری کنید. 

لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

2 دیدگاه

  1. مرندی 29 شهریور 1402 در 11:46 ق.ظ

    سلام
    تفاوت دستگاه ضبط کننده dvr با nvr در چیست؟

    • دیجیتال مارکتینگ کسرا 29 شهریور 1402 در 5:34 ب.ظ

      سیستم های DVR داده های ویدئویی را در خود دستگاه ضبط می کنند ، اما سیستم های NVR داده های ویدئویی را در دوربین رمزگذاری و پردازش می کنند .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

حضور و غیاب و رضایت شغلی copy

تاثیرات مثبت استفاده از سیستم حضور غیاب بر رضایت شغلی کارکنان

افزایش بهره وری و کاهش هزینه

سیستم‌ حضور غیاب: کلید افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه ‌ها

مدیریت تردد شرکت های بزرگ2

تکنیک‌ های مدیریت تردد کارکنان شرکت‌ های بزرگ در جهان

تاثیر حضور پرسنل بر عملکرد شرکت

حضور غیاب پرسنل چه تاثیری برعملکرد شرکت دارد؟ 

حضور و غیاب سازمان های بزرگ copy

بهترین نرم‌افزار حضور غیاب برای سازمان های بزرگ

وجدان کاری چیست

وجدان کاری چیست؟

نمودار ون چیست و چه کاربردی دارد؟

نمودار ون چیست و چه کاربردی دارد؟ 

تفاوت بین بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد در چیست؟

تفاوت بین بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد در چیست؟

همه چیز درباره حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی و نحوه‌ محاسبه حقوق بازنشستگی

همه چیز درباره حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی و نحوه‌ محاسبه حقوق بازنشستگی

منظور از حق اولاد و عائله مندی چیست؟ نحوه محاسبه حق اولاد و کمک عائله مندی

منظور از حق اولاد و عائله مندی چیست؟ نحوه محاسبه حق اولاد و کمک عائله مندی

لیست مهم‌ترین تجهیزات دوربین مداربسته؛ لوازم جانبی مورد نیاز جهت نصب دوربین 

لیست مهم‌ترین تجهیزات دوربین مداربسته

معرفی دوربین پین هول مدار بسته + قیمت و خرید دوربین مداربسته پین هول pinhole

معرفی دوربین پین هول مدار بسته + قیمت و خرید دوربین مداربسته پین هول pinhole

واقعیت مجازی چیست؟ تفاوت واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در چیست؟

واقعیت مجازی چیست؟ تفاوت واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در چیست؟

امنیت سایبری یا Cyber Security چیست؟

امنیت سایبری یا Cyber Security چیست؟

محاسبه عیدی سال ۱۴۰۲ عیدی کارگران، کارمندان بازنشستگان و مستمری بگیران 

محاسبه عیدی سال ۱۴۰۲ عیدی کارگران، کارمندان بازنشستگان و مستمری بگیران 

معرفی انواع لنز دوربین مدار بسته + قیمت و خرید لنز دوربین مدار بسته

معرفی انواع لنز دوربین مدار بسته + قیمت و خرید لنز دوربین مدار بسته

تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت‌ هایی دارد؟

تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت‌ هایی دارد؟

سنسور اثر انگشتی خازنی چیست و چه کاربردی دارد؟

سنسور اثر انگشتی خازنی چیست و چه کاربردی دارد؟

همه چیز درباره دوربین مدار بسته اکسیس و انواع آن

همه چیز درباره دوربین مدار بسته اکسیس axis و انواع آن

آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری (آموزش نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته و انتقال تصویر)

آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری (آموزش نصب و راه اندازی دوربین مداربسته و انتقال تصویر)