محیط کار خوب چه تاثیری در بازدهی پرسنل دارد؟

محیط کار

مدیران و صاحبان کسب و کار می دانند که محیط کاری بهتر و استفاده از فناوری در محیط کار باعث حفظ نیروی کار خوب، بهره وری بالاتر و کاهش تعداد روزهای استعلاجی کارکنان می شود و در داشتن کسب و کار بهتر، کاهش هزینه ها  و در نهایت سود آوری بیشتر نقش بسزایی را ایفا می کند.

یکی از مهم ترین عواملی که به صورت مستقیم باعث افزایش رضایت کارکنان و بهبود روند کار آن ها در مشاغل مختلف می شود، داشتن محیط کار خوب است. کارکنان فعال در مشاغل و حوزه های کاری مختلف در طول روز بین 8 تا ساعت در محل کار حضور دارند. همچنین با توجه به موقعیت و سمت شغلی که دارند، ممکن است در طول روز چندین بار با افراد مختلف نیز تعامل داشته باشند. به همین دلیل فعالیت در یک محیط کار با نشاط و خوب از جمله مهم ترین عوامل موثر در بازدهی بهتر کارکنان محسوب می شود.

در واقع تحقیقات نشان می دهد که  کیفیت محیط کار و الزامات محیط کار به صورت مستقیم در تعیین سطح انگیزه، عملکرد و بهره ‌وری سازمان و کارمندان تاثیر دارد. اما سوال مهم این است که یک محیط کار خوب چه ویژگی های دارد و چگونه روی بازدهی پرسنل تاثیر می گذارد؟ در صورتی که افزایش بازدهی کارمندان و همکارانتان برای شما اهمیت دارد، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با ویژگی های محیط کار خوب، و تاثیر آن در بهبود بازدهی پرسنل آشنا شوید.

ویژگی های محیط کار خوب

ویژگی های محیط کار خوب

محیط کار محیطی است که کارکنان روزانه بین 8 تا 10 ساعت در طول در آن فعالیت دارند. در صورتی که این محیط با نشاط، آرام و با کیفیت نباشد، به مرور باعث دلزدگی و خستگی مفرط کارمندان می شود. از طرفی کارمندان رغبت اولیه برای کار کردن را ندارند و به مرور بازدهی کاهش می یابد. کارکنان با حضور در یک محیط پر تنش، دچار استرس و اضطرای می شوند و همین اتفاق باعث بروز خطای انسانی در روند کار می شوند. بر همین اساس در ادامه این مقاله قصد داریم با ویژگی های محیط کار خوب آشنا شویم. به طور کلی یک محیط کاری خوب دارای ویژگی های زیر است:

1) داشتن فضای فیزیکی با کیفیت و مطلوب

یکی از مهم ترین ویژگی هایی که به طور مستقیم در افزایش رضایت کارمندان و افزایش انگیزه آن برای کار در محیط کار تاثیر دارد، فراهم کردن یک فضای با کیفیت و مطلوب است. بدین صورت که محیط و فضای کاری باید دارای نور و تهویه مناسب، فضایی نسبتا بزرگ و متناسب با تعداد کارمندان باشد. علاوه بر این، با تهیه و رعایت نکات زیر می توانید آرام و با نشاط برای همکاران خود فراهم کنید:

  • استاندارد بودن سایز (ارتفاع و طول و عرض) میز و صندلی ها
  • داشتن نور کافی
  • توجه به چیدمان میزها
  • فراهم کردن فضای کافی برای استراحت کردن و گفتگو با همکاران دیگر
  • تفکیک کردن فضاهای کاری مختلف بر اساس وظایف و سمت های مختلف کارکنان
  • استفاده از گل و گیاهان طبیعی
  • استفاده از رنگ های با نشاط و شاد در محیط کار

2) رفتار مناسب و صحیح با همه کارکنان

با وجود این که در مشاغل مختلف کارکنان در محیط ها و اتاق هایی جداگانه به وظایف خاص خود می پردازند؛ اما همه آن ها به رفتارهایی که با دیگر همکاران دارید، به خوبی توجه می کنند. به همین دلیل توصیه می شود که به جای شروع فعالیت در یک فضای خشک و خسته کننده، با کارمندان و همکاران بالا دست، هم رده و حتی پایین دست خود به خوبی رفتار کنید و تعامل داشته باشید. کار کردن در یک فضای بسته و خشک، باعث ایجاد احساس نگرانی و اضطراب در کارمندان می شود. همچنین میزان خلاقیت و نبوغ و تمرکز آن ها را کاهش می دهد. چون همواره تصور می کنند که قرار است که با سایر همکاران مقایسه شده و سرزنش شوند.

 بنابراین توصیه می شود با همه پرسنل و کارمندان ارتباط موثر، مستمر، دوستانه و به ویژه یکسان داشته باشید. به گونه ای که در حد امکان کارمندان را گروه بندی نکنید تا برای هر کدام سلسله مراتب بسیار با فاصله از یک دیگر ایجاد شود. این کار می تواند در افزایش رغبت و روحیه همکاری دو جانبه آن ها موثر باشد. کارمندان زمانی که احساس کنند نظر و عقیده آن ها برای رئیس شرکت یا سایر همکاران ارزش و اهمیت دارند، در جلسات و تصمیم گیری های بعدی با اعتماد به نفس و تمرکز بیشتری ایده های خود را مطرح می کنند. به گونه ای که کارمندان نیز در محیط کار سعی دارند از طریق ارتباط و گفتگوی رو در رو از یک دیگر مشاوره بگیرند و در نهایت کل کار گروهی نتیجه مطلوبی داشته باشد.

فضای کار گروهی

3) ایجاد ارزش های مثبت

یکی از مهم ترین ویژگی هایی که باعث می شود کارمندان از جان و دل و با رغبت بیشتری کار کنند، این است که هدف اصلی شرکت یا سازمان ایجاد ارزش های مثبت باشد. انسان ها ذاتا به دنبال ارزش آفرینی و ارائه محصولات و خدمات ویژه و خاص هستند. به همین دلیل از تعامل با افراد و گروه هایی که روی ارائه و ایجاد ارزش های خاص و مثبت تمرکز دارند، لذت برده و ارتباط بهتری برقرار می کنند. در واقع شرکت ها و سازمان هایی که هدف خود را روی ارائه و تولید محصولات خاص و منحصر به فرد قرار داده اند، کارمندان نیز با تمرکز و دقت و تعهد بهتری به انجام مسئولیت های خود می پردازند.

4) به روز نگه داشتن دانش و اطلاعات کارکنان

همه ما امروزه می دانیم که دنیای امروز  به صورت روزانه و حتی ساعتی دچار تغییر و تحولات زیادی می شود. به همین دلیل یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در سازمان ها و شرکت های مختلف را می توان به روز بودن سطح دانش و آگاهی کارمندان بر شمرد. بر همین اساس می توان گفت مشاغل و کسب و کارهایی که روی بهبود دانش و افزایش سطح اطلاعات کارکنان در سطوح مختلف تمرکز دارند، می توانند شاهد بهبود روند کار خود و افزایش بازدهی کارکنان باشند. کارکنان با تکیه بر دانش روز دنیا، با تمایل و اعتماد به نفس بیشتری نظرات سازنده خود را مطرح می کنند. همین موضوع سبب می شود که در رقابت با رقبای کاری خود حرفی برای گفتن داشته باشید. همچنین در صورتی که در زمینه فروش محصول یا ارائه خدمات فعالیت می کنید، آپدیت کردن اطلاعات و دانش کارکنان از طریق برگزاری دوره های آموزش مختلف می تواند در بهبود روند کار آن ها موثر واقع شود.

5) یادگیری شیوه مدیریت

شاید در نگاه اول این موضوع توسط برخی افراد نادیده گرفته شود. در واقع برخی افراد تصور می کنند که مدیریت صرفا به منزله تایید و تصویب کردن تصمیمات مهم است و اجرای آن صرفا باید به دست کارکنان صورت گیرد. در صورتی که این گونه نیست. یک محیط کار خوب به گونه ای است که کارمندان از حضور در محیط و جلسات کاری مختلف احساس خوبی داشته باشند. حتی در بسیاری از مواقع قابلیت و جرات ابراز وجود کردن داشته باشند. در واقع می توان گفت یک محیط کاری خوب، از طریق مدیریت صحیح و با تکیه بر  هوش و ذکاوت خود محیطی آرام و به دور از دغدغه های جانبی را برای کارمندان فراهم می کند. بدین صورت که حتی کارمندان نیز در شرایظ مختلف یک دیگر را تشویق کرده و در نهایت راندمان کاری افزایش می یابد.

محیط کار بدون استرس

6) ایجاد فضای کار گروهی

در برخی از مشاغل وظایف صرفا به افرادی که تجربه و سطح تحصیلات بالاتری دارند، سپرده می شوند. در صورتی که این روش به صورت مستقیم باعث کاهش راندمان کارکنان و کاهش اعتماد به نفس سایر کارمندان می شود. از طرفی با افزایش وظایف یک یا چندین کارمند میزان سطح انرژی و رغبت آن ها به دلیل فشار کاری زیاد نیز کاهش می یابد. بنابراین می توان گفت کسب و کارها و سازمان هایی که یک فضای کار گروهی برای همه کارکنان فراهم می کنند، به صورت مستقیم باعث افزایش تشویق و رغبت آن ها برای همکاری می شوند. در واقع کارمندان در گروه های کاری می توانند نظرات خود را اعلام کرده و بازخورد دیگر کارمندان را مشاهده کنند. کارمندان با فعالیت در یک فضای کار گروهی، با احساس رضایت بیشتری به تعامل و گفتگو می پردازند که این ویژگی باعث به وجود آمدن و داشتن یک محیط کار خوب می شود.

7) داشتن تعادل بین کار و زندگی

بدیهی است همه کارمندان علاوه بر زندگی کاری خود و فعالیت در محیط کاری، یک زندگی شخصی و کاملا مستقل دارند. بنابراین یک محیط کاری خوب دارای انعطاف پذیری بالایی در برابر مسئولیت های کاری و فردی و شخصی کارمندان است. در واقع یک مدیر خوب با ایجاد یک محیط کاری با کیفیت مسئولیت ها و دغدغه های فردی کارمندان در زندگی شخصی آن ها را نیز درک می کند. بدین صورت که در شرایط مختلف امکان مرخصی گرفتن وجود دارد.همچنین کارمندان به راحتی امکان بیان و مطرح کردن درخواست‌ ها و نیازهای خود را دارند. در این صورت کارمندان نیز با احساس رضایت و پشتوانه بیشتری برای پیشبرد اهداف سازمان تلاش می کنند.

8) ایجاد تعادل بین تشویق و تنبیه کارمندان

هر کارمند در طول دوره کاری خود ممکن است به دلایل مختلف راندمان و بازدهی مطلوب اولیه را نداشته باشد. همچنین ممکن است به خوبی از پس انجام وظیفه ای که به او سپرده اید، برآید. به همین دلیل یک محیط کاری خوب باید به عملکردهای مثبت و منفی هر کارمند در شرایط مختلف واکنش های صحیح و به موقع انجام دهد. بدین صورت که در صورت بروز خطا یا اهمال کاری به صورت محترمانه و محرمانه این خطا را گوش زد نماید. از طرفی در صورتی که وظیفه محول شده به او به درستی انجام شد، مورد تشویق و حمایت قرار گیرد. در صورتی که فقط به عملکردهای منفی کارمند واکنش نشان دهید، باعث کاهش روحیه همکاری و رغبت اولیه برای همکاری می شود. همچنین در صورتی که فقط به عملکردهای صحیح و مثبت کارکنان توجه کنید، پیامدهای مختلف دیگری دارد که عبارتند از:

  • اشتباهات کارمندان اصلاح نمی ‌شوند.
  • باعث درجا زدن کارکنان شده و یادگیری صورت نمی‌ گیرد
  • باعث به وجود آمدن هزینه ‌های اضافی و غیر ضروری برای کارمندان می شود.

بیشتر بخوانید: ۸ ابزار کاربردی دورکاری برای سازمان‌ها

تاثیر محیط کار بر بهره وری پرسنل

9) امکان استفاده از تجهیزات و منابع مرتبط با کسب و کار

در کسب و کارهای مختلف کارکنان به صورت مستمر به تجهیزات و منابع مالی و تحصیلی و… نیاز دارند. به همین دلیل باید برای ایجاد و داشتن یک محیط کاری خوب، امکان استفاده از تجهیزات ضروری و قابل استفاده در سازمان وجود داشته باشد. بدین صورت که کارکنان بتوانند برای افزایش و ارتقا سطح علمی و دانش خود و در جهت حفظ جایگاه سازمان یا بهبود وضعیت آن به تجهیزات و آموزش های حرفه ای جدید دسترسی داشته باشند. در واقع وجود چنین ویژگی کمک می کند که در طول بازه زمانی زیاد کارکنان با افزایش سطح دانش خود قادر به رفع و حل مشکلات سازمان باشند.

10) ایجاد یک محیط کار بدون استرس

متاسفانه برخی از مدیران کسب و کارهای مختلف تصور می کنند که سختگیری کردن و اعمال فشار روی کارمندان باعث بهبود روند کار کردن آن ها می شود. در صورتی که این گونه نیست و اعمال فشار و ایجاد یک محیط کاری با استرس زیاد، باعث بروز بیماری های مختلف و در نتیجه کاهش بازدهی پرسنل می شود. علاوه بر این، طبق بررسی های انجام شده حضور در یک محیط کاری با استرس زیاد باعث افزایش ۵۰ درصدی نرخ استعفای داوطلبانه می شود. همین اتفاق به صورت مستقیم باعث افزایش هزینه های غیر ضروری و اضافی می شود. بنابراین در یک محیط کاری خوب، با ایجاد یک فضای آرام و به دور از تنش کارمندان با بازدهی و عملکرد بهتری می توانند به فعالیت بپردازند.

تاثیر محیط کار بر بهره وری پرسنل

همان طور که در پاراگراف های بالاتر ذکر شد، همه اقداماتی که به منظور بهبود محیط کار اجرا می شود، به منظور افزایش بهره وری کارکنان است. به همین منظور تحقیقاتی در این رابطه انجام شده که نشان می دهد، ارائه و اجرای روش های زیر در بهره وری و افزایش بازدهی پرسنل در مشاغل مختلف تاثیر زیادی دارد:

ایجاد محیطی مبتنی بر آموزش و آپدیت اطلاعات

 یکی از بهترین روش هایی که برای افزایش خلاقیت پرسنل و تقویت روحیه همکاری در آن ها می توان انجام داد، رشد و توسعه دادن ابتکارات آن ها است. در واقع طی تحقیقات و بررسی های انجام شده، 42 درصد از پرسنل عقیده دارند که رشد و پیشرفت و یادگیری مهارت های مرتبط با کسب و کارشان تاثیر زیادی در فعالیت بیشتر آن ها در محل کارشان داشته است.

تعریف اهداف کوتاه مدت برای کارکنان

بسیاری از کارکنان عقیده دارند که وقتی به آن ها توضیح دهید که در آینده نزدیک چه اهدافی دارید، با تمرکز بهتری برای انجام وظایف خود عمل می کنند. برای مثال می توانید برای این کار یک جلسه تشکیل داده و وظایف هر پرسنل را به صورت واضح و صریح برای او توضیح دهید. پس از پایان دوره کاری نیز یک جلسه کوچک و مختصر برگزار کرده و از پرسنلی که شما را برای رسیدن به این هدف یاری کردند، تقدیر و تشکر کنید. سپس به سراغ پروژه یا اهداف بعدی بروید. نتایج انجام این روش نشان می دهد که کارکنان با سرعت زمان بیشتر و تمرکز بالاتری می توانند در رسیدن به اهداف مورد نظر موثر واقع شوند.

شناسایی افراد برتر و ارائه پاداش به آن ها

کارکنان در محیط کار خود علاوه بر نیاز به حقوق ثابت و حتی مزایای آن گاهی لازم است که مورد تشویق و حمایت قرار گیرند. بنابراین توصیه می شود برای تشویق و ترغیب بیشتر پرسنل، افرادی که در طول دوره کاری خود به انجام وظایف بیشتر، کارهای تحقیقاتی، و مزید بر وظایف خود می پردازند را شناسایی کنید و آن را مورد تشویق قرار دهید. با این روش کارکنان احساس می کنند که کار آن ها دیده شده و مورد حمایت قرار گرفته اند. طی تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده، نشان می دهد پرسنلی که تلاش های آن ها ارزیابی شده و تشویق شده اند، تا 7 برابر میزان و سطح تلاش خود را ارتقا داده اند. در واقع این کار به صورت مستقیم باعث افزایش انگیزه کارکنان دیگر و همان شخص برای کار بهتر و دقیق تر می شود. در نهایت سازمان به اهداف کلی و نهایی خود سریع تر می رسد.

بیشتر بخوانید: مدیریت نسل زد Z

مزایای افزایش انگیزه در پرسنل

مزایای افزایش انگیزه در پرسنل

تا این قسمت از مقاله در مورد اهمیت افزایش و بهبود انگیزه در پرسنل و کارکنان فعال در بخش های مختلف صحبت شد. در واقع هدف از افزایش انگیزه کارکنان، افزایش بهره وری و سرعت عمل و تمرکز بهتر آن ها در محیط کار است. با این وجود افزایش انگیزه مزایای دیگری نیز برای پرسنل و کل جو کاری دارد. مهم ترین مزایا عبارتند از:

  • افزایش بهره ‌وری در کل سازمان: زمانی که انگیزه و خلاقیت پرسنل را تقویت کنید، با سرعت و کیفیت بیشتری کار می کنند. همچنین در مدت زمانی که در محیط کار حضور دارند، تمام تمرکزشان روی کار و وظایف اصلی آن ها است و از اتلاف وقت خودداری می کنند.
  • افزایش نو آوری: زمانی که کارکنان انگیزه کافی برای کار کردن و رسیدن به هدف داشته باشند، توانایی حل مسئله در آن ها تقویت شده و حتی در شرایط بحرانی هم می توانند بهترین عملکرد و تصمیمات را ارائه کنند. در نهایت این نوآوری ها باعث ارزش آفرینی برای کل سازمان می شود.
  • کاهش نرخ ترک خدمت و استعفاء: بدیهی است که استخدام کردن نیروی جدید وقت و هزینه زیادی را از سازمان می گیرد. بنابراین با ایجاد یک محیط کار خوب و تشویق کارکنان برای ماندن می توان از استعفا و ترک خدمت کارکنان جلوگیری کرد. در واقع افرادی که از یک سازمان استعفا می دهند، گنجینه ‌ای ارزشمند از دانش و تجربه خود را از سازمان خارج می کنند. بنابراین می توان گفت با افزایش 5 درصدی نرخ کارکنان، می توان شاهد 80 تا 85 درصد سود آوری بیشتر در کل سازمان بود.

همه ی افراد به امید داشتن تجربه های خوب در محیط کاری، روز خود را شروع می کنند. آن ها بیشترین زمان خود را در طول روز در محیط کاری خود می گذرانند و این موضوع اهمیت محیط کاری را برایشان پر رنگ تر می کند. برای اکثر کارکنان خوب و کارآمد محیط کاری خوب نقش پر رنگی در انتخاب و گزینش شغل دارد. مدیران و صاحبان کسب و کار می دانند که محیط کاری بهتر و استفاده از فناوری در محیط کار باعث حفظ نیروی کار خوب، بهره وری بالاتر و کاهش تعداد روزهای استعلاجی کارکنان می شود و در داشتن کسب و کار بهتر، کاهش هزینه ها  و در نهایت سود آوری بیشتر نقش بسزایی را ایفا می کند.

در سال های اخیر رویکردی در میان همه ی کارفرمایان برای تغییر در محیط های کاری به وجود آمده است. آمار منتشر شده توسط سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) نشان می دهد که نگه داشتن کارمند برای بررسی بازده روزانه در طول روز نتیجه ای کاملا برعکس دارد.

با مقایسه اقتصاد دو کشور یونان و آلمان می توان نمونه عینی این موضوع را مشاهده کرد.  بررسی میانگین ساعات کاری سالیانه هر کارگر در این کشورها نشان می دهد که کارکنان آلمانی به طور میانگین ۳۳ درصد کمتر از پرسنل یونانی کار می کنند. راه ها و روش های مدیریتی زیادی هست که می تواند به ایجاد یک محیط عالی خوب برای کافرما و پرسنل کمک کند ؛ در ادامه به چند نمونه از آن ها اشاره می کنیم.

فناوری در محیط کار

ایجاد فرهنگ همکاری خوب و مرتبط کردن کل کارکنان شرکت در محیط کاری

یکی از بزرگترین آسیب های شرکت های بزرگ که می تواند منجر به ناکارآمدی آن ها شود؛ تمایلی است که بخش های مختلف برای درگیر شدن در بحث های مربوط به خود دارند. این بخش ها فعالیت خود را از دیگران مجزا می بینند و حتی می توانند به طور جداگانه به رشد خود ادامه دهند و از اهداف کلی شرکت جدا شوند. اگر هر بخش، تیم و هر یک از کارکنان یک سازمان به دنبال اهداف فردی خود باشند از هدف اصلی شرکت باز می مانند و همه چشم انداز شرکت را فراموش می کنند.

بهترین راهکار در این مواقع، اطمینان یافتن از سازگاری اهداف کسب و کار و استراتژی نیروی انسانی است. مدیران و صاحبان کسب و کار باید از مدیریت ارشد و منابع انسانی برای حل این موضوع کمک بگیرند.

پذیرفتن تفکر انتقادی

آدام گرانت در صفحات ابتدایی کتاب خود”Originals: How Non-Conformists Change the World” به مطالعه اقتصاد دان مایکل هاسمن در زمینه خدمات مشتریان اشاره می کند. طبق گفته ی هاسمن افرادی که از موتورهای جستجوی Chrome و Firefox استفاده می کنند؛ به مدت طولانی تری به شغل خود ادامه می دهند. این افراد نسبت به کسانی که از Internet Explorer و Safari استفاده می کنند دیرتر شغل خود را از دست می دهند.

علاوه بر این، این اقتصاددان با استفاده از ۳ میلیون داده نشان داده است که این افراد در زمان کوتاه تری به فروش بالاتر می رسند. و اما این سوال پیش می آید که چگونه یک موتور جستجو می تواند این افراد را به کارمندان بهتری تبدیل کند؟

پذیرفتن تفکر انتقادی

موتورهای جستجو به عنوان یک فناوری در محیط کار باعث شدند کارمندان یک ویژگی ناسازگار را در خود پیدا کنند. معمولا موتورهای جستجویی که از قبل در ویندوز کامپیوتر نصب می شوند Internet Explorer و Safari در برنامه های اپل است. این کارکنان که مجبور بودند خودشان موتورهای جستجوی Chrome و Firefox را دانلود کنند، خلاقیت و ابتکار و ناخوشایندی از پذیرفتن گزینه های پیش فرض و حفظ وضعیت موجود را از خود نشان دادند.

اگر کارکنان”روش های بهتر انجام کار” را برای مرورگر اینترنت خود دنبال کنند، احتمالا این تفکر انتقادی را برای یافتن راه های بهتر برای خدمت به مشتریان و دستیابی به نتایج بهتر نیز به کار می گیرند. مطالعه هاسمن و کتاب گرانت نیز این موضوع را تایید می کند .

کلید پیشرفت در ارتباط است

کارکنان باید امکان اطلاع رسانی به مدیریت در مورد ارائه ی روشی برتر برای انجام کارها را داشته باشند و مدیریت باید ایده های جدید را بشنود و با این بهانه که این روشی است که ما همیشه این کار را انجام می دهیم، به روش های قدیمی تر ادامه ندهند.

کلید پیشرفت در ارتباط است

رفاه

سازمان های خصوصی و دولتی در سال های اخیر توجه بیشتری به رفاه کارکنان دارند. کارکنانی که اهمیت رفاه کارکنان خود را درک کرده اند و فعالیت هایی مانند بیمه را برای رفاه آنان انجام می دهد عملکردی بهتری از پرسنل خود می بیند.

فناوری در محیط کار با استفاده از راهکارهای تکنولوژی

اینترنت زندگی بشر را بطور معناداری در بیست سال گذشته تغییر داده است. چیزهایی مانند اتوماسیون، تجزیه و تحلیل داده ها و دستگاه های تلفن همراه باعث آسان تر شدن کارها شده است.

نرم افزارهایی مانند نرم افزار حضور و غیاب، اتوماسیون تغذیه و اتوماسیون حراست از جمله نرم افزارهایی است که در حوزه منابع انسانی ارائه شده است؛ فناوری در محیط کار به سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی در ایجاد یک محیط کاری خوب کمک می کند. برای مثال یک سامانه حضور و غیاب با کم رنگ کردن نظارت مستقیم بر تردد پرسنل مانع برخورد منفی میان کارفرما و پرسنل می شود و در ایجاد محیط کاری خوب می تواند نقش موثری را داشته باشد.

جمع بندی

سازمان ها و شرکت های مختلفی که با عناوین و اهداف مختلف شروع به کار می کنند، هدف اصلی آن ها افزایش بهره وری و افزایش سرعت رسیدن به سود دهی است. برای رسیدن به این هدف مهم، اقدامات زیادی لازم است که انجام شود. در این میان یکی از مهم ترین و اثر گذارترین اقدامات، ایجاد و فراهم کردن یک محیط کاری خوب و با کیفیت است.  در این مقاله به طور کامل در مورد اهمیت ایجاد یک محیط کاری خوب، و تاثیر آن در افزایش بهره وری پرسنل صحبت شد. با مطالعه این مقاله می توانید با شناخت بیشتر در جهت بهبود بهره وری سازمان خود اقدامات لازم و ضروری گفته شده در این مطلب را اجرا نمایید.

برچسب ها:
لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

نرم افزار حضور غیاب و تاثیر آن در مدیریت نیروی کار

نرم افزار حضور غیاب و تاثیر آن در کارآمدسازی مدیریت نیروی کار

disorder

رهگیری تردد پرسنل بی نظم در شرکت ها به وسیله نرم افزار حضور غیاب آنلاین

مظارت لحظه ای و آنلاین بر ورود و خروج کارکنان

نرم افزار حضور غیاب و نظارت لحظه ای بر ورود و خروج کارکنان

افزایش حداکثری حضور منابع انسانی

نرم افزار حضور غیاب و استفاده حداکثری از پرسنل با گزارشات هوشمند

سهولت مدیریت کشیک های پرسنل

سهولت مدیریت کشیک‌های پرسنل با سیستم حضور غیاب

هدف سازمان ها در مدیریت کارمندان

هدف سازمان‌های موفق دنیا از مدیریت حضور و غیاب کارمندان!

دغدغه مدیران برای ایجاد نظم تردد پرسنل

دغدغه مدیران برای ایجاد نظم تردد پرسنل با سامانه حضور و غیاب میسر است!

کنترل عملکرد موثر منابع انسای سازمان

نرم افزار حضور و غیاب چگونه باعث کنترل عملکرد موثر منابع انسانی می شود؟

تاخیرات منابع انسانی و تاثیر منفی آن در سازمان

تأخیرات منابع انسانی سازمان و نبود سیستم حضور و غیاب چه تاثیر منفی در سازمان دارد؟

رفع بی انضباطی های منابع انسانی به کمک نرم افزار حضور و غیاب

رفع بی انضباطی های منابع انسانی به کمک نرم افزار حضور و غیاب

مدیریت و تفکر سیستمی با نرم افزار حضور و غیاب

مدیریت و تفکر سیستمی با نرم افزار حضور غیاب آنلاین

وظایف مدیر نرم افزار حضور غیاب در سازمان

وظایف مدیر نرم افزار حضور و غیاب در سازمان ها

حضور و غیاب پرسنل

توصیه مدیران منابع انسانی موفق در مورد حضور و غیاب پرسنل

کاهش هزینه های مدیریت

کاهش هزینه های مدیریت حضور غیاب با نرم افزار تردد کلود

تسلط بر مدیریت منابع انسانی

تسلط بر مدیریت منابع انسانی با استفاده از نرم‌ افزار حضور و غیاب آنلاین

درک متقابل نیروی کار و مدیران در سازمان ‌ها به کمک گزارشات نرم ‌افزار حضور و غیاب آنلاین

درک متقابل نیروی کار و مدیران در سازمان ‌ها به کمک گزارشات نرم افزار حضورغیاب آنلاین

کنترل تردد بدون سرور در شرکت های کوچک و کاهش هزینه های مدیریت حضور غیاب

کنترل تردد بدون سرور در شرکت های کوچک و کاهش هزینه های مدیریت حضور غیاب

مدیریت شرکت های با نمایندگی متعدد

کنترل بهتر سازمان دارای نمایندگی های متعدد با نرم افزار حضور غیاب کلود

مدیریت منابع انسانی شرکت های چند دفتره

بهبود مدیریت منابع انسانی شرکت ‌های چند دفتره با نرم ‌افزار حضور غیاب آنلاین

مدیریت چندین شیفت کاری پیچیده copy

مدیریت چندین شیفت کاری متفاوت و پیچیده با نرم‌ افزار حضور غیاب آنلاین