واقعیت افزوده چیست؟ به بهانه معرفی هدست واقعیت افزوده vision pro جدید

واقعیت افزوده چیست؟ به بهانه معرفی هدست واقعیت افزوده vision pro جدید
دیجیتال مارکتینگ کسرا

اپل با محصول جدید هدست واقعیت افزوده vision pro می تواند برای کاربران در نقش دوربین سه بعدی تا سینمای خانگی امکانات فوق العاده ای را فراهم کند. در حال حاضر قیمتی که برای هدست واقعیت افزوده اپل اعلام شده  3499 دلار است و طبق برنامه زمانبندی از 2024 در دسترس کاربران خواهد بود. 

شاید شما هم در خصوص واقعیت افزوده و یا واقعیت مجازی مطالبی شنیده باشید اما همچنان هستند افرادی که در زمینه این فناوری اطلاعات چندانی ندارند و یا به خوبی آن را درک نکرده اند. واقعیت افزوده (Augmented Reality) فناوری نمایش عناصر و المان های طراحی شده با کامپیوتر در دنیای واقعی است، درست مثل تصاویر و مدل های سه بعدی که در فیلم های تخیلی می بینیم. با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده هر آنچه که بخواهید به صورت مدل سه بعدی مجازی در دنیای واقعی قابل مشاهده است.

واقعیت افزوده با استفاده از المان ها و عناصری که با کامپیوتر ساخته شده و از طریق پردازش اطلاعات با حسگرهای ورودی از جمله صدا، تصویر و ویدئو یا از داده های دریافتی از GPS تولید می شود و شما قادر هستید عناصر را به صورت تصاویر زنده شبیه سازی شده از آنچه در دنیای واقعی وجود دارد مشاهده کنید.

فهرست عناوین مقاله

واقعیت افزوده (Augmented Reality) چیست؟

واقعیت افزوده با کمک اطلاعات ورودی دریافتی از طریق سنسورهای ورودی و پردازش اطلاعات مربوط به آن در قالب مدل های خارجی طراحی شده در دنیای واقعی قابل مشاهده است. واقعیت افزوده (Augmented Reality) تا حدودی مشابه واقعیت مجازی است که مدلسازی از دنیای واقعی را ایجاد می کند با این تفاوت که در واقعیت افزوده بخشی از اطلاعات که توسط کاربر قابل درک است در دنیای واقعی نمایش داده می شود و بخشی با کامپیوتر تولید و در واقع افزوده می شود.

واقعیت افزوده کمک می کند تا اشیا و عناصر مجازی به صورت قابل درک در دنیای واقعی قرار گرفته و همچنانکه در فضای واقعی هستید قادر به مشاهده تصاویر و دریافت اطلاعات مجازی در قالب واقعیت افزوده هستید. ممکن است در ابتدا مفهوم واقعیت افزوده (Augmented Reality) کمی گنگ و پیچیده به نظر برسد اما این فناوری به شکل شگفت انگیزی اشیاء را به تصاویر واقعی تبدیل می کند و با محیط واقعی ارتباط می گیرد و به ما کمک می کند تا ذهنیت و تصاویر جدیدی از واقعیت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: تحول دیجیتال چیست و چه اهمیتی دارد؟ 

واقعیت افزوده چیست؟

فناوری واقعیت افزوده با کمک هوش مصنوعی از طریق دوربین موبایل، تبلت و … نقش چشم سوم را بازی می کند و به کاربر کمک می کند تا اطلاعات و اشیا جدید را در قالب محیط واقعی ببیند و این اطلاعات را با محیط واقعی تلفیق و اضافه می کند. واقعیت مجازی بر ارتباط بهتر مخاطبان با محصول و خدمات برندها نقش موثری دارد و موجب تعامل بهتر مشتریان با برند ها می شود.

مفهوم واقعیت افزوده اولین بار در سال 1980 توسط استیو مان با ساخت یک کامپیوتر که روی چشم انسان قرار می گرفت و تصاویری از محیط گرفته و افکت هایی به آن اضافه می کرد مطرح شد. در سال 1992 نیز برای اولین بار نیروی هوایی آمریکا از فناوری واقعیت افزوده استفاده کرد. این پیشرفت ها ادامه داشت تا در سال 2004 شرکت Tremble Navigation اولین کلاه ساخته شده با فناوری واقعیت افزوده را معرفی کرد.

در سال 2013 گوگل این فناوری را تحت عنوان Google Glass رونمایی کرد و بعدها در سال 2016 بازی پوکمون از طرف شرکت Niantic روانه بازار شد که طرفداران آن از تکنولوژی واقعیت افزوده آن شگفت زده شدند. معرفی محصولات متنوع با فناوری هوش مصنوعی واقعیت افزوده ادامه داشت تا به امروز که هدست واقعیت افزوده vision pro جدید، محصول کمپانی Apple به عنوان عینک واقعیت افزوده رونمایی شد. ما نیز قصد داریم به بهانه معرفی هدست Apple Vision Pro در این مقاله به واقعیت افزوده و ویژگی های این محصول جدید اپل بپردازیم.  

واقعیت افزوده (Augmented Reality) چیست؟

واقعیت افزوده (Augmented Reality) چیست؟

واقعیت افزوده چطور کار می کند؟

از مطالبی که تا به اینجا بیان شد به این جمع بندی می رسیم که واقعیت افزوده شامل اطلاعات تصویری، شنیداری و حسی در دنیای واقعی است که کاربر با استفاده از محصول دارای این تکنولوژی، بکارگیری عناصر مجازی را با حضور در محیط واقعی تجربه می کند. از طرفی بسیاری از شرکت ها با استفاده از واقعیت افزوده محصولات خود را با انتقال احساسات واقعی و قابل درک در دنیای واقعی تبلیغ و به فروش می رسانند. 

فناوری واقعیت افزوده همچنان در حال پیشرفت است و در قالب برنامه های کاربردی مورد استفاده قرار گرفته است. در ابتدا بسیاری از افراد اینگونه تصور می کردند که این فناوری آن چنان که نشان می دهد موفق به برآورده کردن نیازهای مخاطبان نیست و تنها به عنوان ابزار بازاریابی کاربرد دارد. در حالیکه با گذشت زمان همه شاهد پیشرفت این فناوری بودند و دامنه این پیشرفت از گوشی و تبلت به وسایل الکترونیکی دیگراز جمله هدست، عینک های هوشمند و حتی ساعت هوشمند گسترش یافت تا پیوندی ناگسستنی بین دنیای مجازی و واقعی بوجود آید. 

واقعیت افزوده تجربه واقعی و کامل برای کاربران ایجاد می کند و به همین علت شرکت ها و کسب و کارهای مختلف هم به استفاده از این فناوری روی آورده اند، از طرفی این فناوری نیز در شکل های مختلف از طریق هدست واقعیت مجازی، عینک، لنز دوربین، ساعت هوشمند و … در حال افزایش است. به طور کلی واقعیت افزوده 5 جزء اصلی دارد که در ادامه به بیان هر یک می پردازیم:

1. هوش مصنوعی

اغلب وسایل و عناصر واقعیت افزوده برای کارایی بهتر به هوش مصنوعی نیاز دارند تا کاربران تعامل بهتری با آن داشته و در پردازش اطلاعات نرم افزار واقعیت افزوده نقش اصلی را ایفا می کند. 

2. نرم افزار واقعیت افزوده

نرم افزار واقعیت افزوده به عنوان ابزار و برنامه برای دسترسی به واقعیت افزوده بکار می رود.  

3. پردازش

برای کارایی درست فناوری واقعیت افزوده و به منظور استفاده درست از دستگاه ها و سیستم عامل داخلی آن نیاز به پردازش اطلاعات وجود دارد. 

4. لنز

لنز برای نمایش محتوای تصویری یا عناصر به کار گرفته می شود و هر چه صفحه نمایش کیفیت بالاتری داشته باشد تصویر واقعی تر هم خواهید دید. 

5. سنسور

سنسور موجود در سیستم دارای فناوری واقعیت افزوده با دریافت و درک عناصر موجود در دنیای مجازی به ارتباط آن با محیط واقعی کمک می کند. زمانی که شما از طریق دوربین اطلاعاتی را ارسال می کنید حسگرها آن را از طریق نرم افزار برای پردازش انتقال می دهند. 

بیشتر بخوانید: chatGPT چیست و چه تاثیری بر زندگی انسان ها دارد؟

واقعیت افزوده (Augmented Reality) چیست؟

واقعیت افزوده (Augmented Reality) چیست؟

انواع واقعیت افزوده

1. واقعیت افزوده مبتنی بر نشانه 

در این نوع از واقعیت افزوده با استفاده از یک شیء فیزیکی و دوربین، کیو آر کد را اسکن و با اندازه گیری جهت گیری کد QR جایگاه محتوا را پیدا می کند.

2. واقعیت افزوده بدون نشانه 

نوع دیگر از واقعیت افزوده مبتنی بر موقعیت مکانی است که با استفاده از GPS، قطب نما یا شتاب سنج اطلاعات موقعیتی کاربر را پیدا می کنند. بطور مثال گوشی های تلفن همراه با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده امکان مسیریابی از طریق نقشه را فراهم می کنند.

3. واقعیت افزوده مبتنی بر تصویرسازی 

نوع سوم از واقعیت افزوده با تصویرسازی روی اشیاء و عناصر و با نشان دادن نور مصنوعی روی سطوح اشیاء تصاویر دیجیتالی را نمایش می دهند و با لمس این تصاویر تغییرات قابل مشاهده خواهد بود.

4. واقعیت افزوده از نوع جایگزینی تصویر واقعی با تصویر مجازی 

در این نوع از واقعیت افزوده با شناسایی اشیاء موجود در محیط واقعی آن ها را با نمونه های مجازی جایگزین می کند و کاربر می تواند اشیا مجازی را به صورت واقعی تصویر سازی کند. بطور مثال از این نوع از واقعیت افزوده برای دکوراسیون منزل استفاده می شود و کاربر می تواند لوازم خانه یا کابینت ها را در جای مناسب خود به صورت مجازی و سه بعدی در جایگاه محیط واقعی تجسم کند. 

5. واقعیت افزوده مبتنی بر تشخیص چهره

این نوع از واقعیت افزوده در اپلیکیشن های بازی و سرگرمی بسیار کاربرد دارد بطوریکه با استفاده از دوربین جلوی موبایل امکان مشاهده شخصیت های بازی در دنیای واقعی را دارید. 

6. واقعیت افزوده با تشخیص چهره 

با استفاده از این نوع واقعیت افزوده می توانید عناصر و اشیاء مقابل  دوربین گوشی را با کمک اپلیکیشن هایی نظیر google lens شناسایی و اطلاعاتی را از آن بدست آورید. 

7. واقعیت افزوده مبتنی بر شبکه عصبی

 در این نوع از واقعیت افزوده با استفاده از شبکه عصبی و هوش مصنوعی، تصاویر شناسایی و تحلیل می شود تا با تبدیل این تصاویر به شکل سه بعدی بتوان اطلاعاتی را از آن کسب کرد. به طور مثال در عمل جراحی با ارائه تصاویر مجازی سه بعدی با استفاده از واقعیت افزوده به تحلیل پزشکی آن می پردازند که این امکان از طریق اپلیکیشن های پزشکی فراهم می شود.  

بیشتر بخوانید: نقش اینترنت اشیا در زندگی مدرن

انواع واقعیت افزوده

انواع واقعیت افزوده

واقعیت افزوده در ایران

امروزه فناوری واقعیت افزوده در بین خانواده های ایرانی هم تا حدی شناخته شده است اما هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است و در بسیاری از زمینه ها از جمله صنعت دکوراسیون، تبلیغات و بازاریابی، بازی سازی یا آموزش موقعیت استفاده از آن فراهم شده است. بسیاری از کسب و کارها می توانند با استفاده از این فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی در بازار رقابتی جایگاه بهتری نسبت به سایر رقبا ایجاد کنند و خدماتی را با این تکنولوژی ارائه دهند که تاکنون کسی انجام نداده و اولین در بازار کسب و کار خود باشند. 

فناوری واقعیت افزوده به عنوان یک قابلیت نو و جدید به کسب و کارها کمک می کند تا بتوانند در هر صنعتی خود را اولین نفر معرفی کنند و با معرفی نرم افزار یا اپلیکیشن واقعیت افزوده، برندشان را به مخاطبان بشناسانند. در ادامه به بررسی چند نمونه ایرانی که در آن از فناوری واقعیت افزوده استفاده شده پرداخته ایم. 

1. آموزش زبان با اپلیکیشن واقعیت افزوده

شرکت رویای روشن اولین اپلیکیشن واقعیت افزوده را به بازار عرضه کرده است. در این اپلیکیشن با استفاده از عینک مجازی افراد در محیط مجازی شبیه سازی شده به یادگیری زبان می پردازند. در این اپلیکیشن وقتی افراد عینک واقعیت افزوده را روی چشم قرار می دهند خود را در محیط مجازی فرض کرده و در این محیط شبیه سازی شده آموزش زبان هم توسط ربات انجام می شود و کاربران یادگیری بهتری را تجربه می کنند.

2. طراحی دکوراسیون با اپلیکیشن واقعیت افزوده ریورا

در این نمونه ایرانی از واقعیت افزوده کاربران تجربه ای لذت بخش از طراحی دکوراسیون حرفه ای را از طریق اپلیکیشن واقعیت افزوده خواهند داشت. فقط کافی است که اپلیکیشن را روی گوشی یا تبلت نصب کنند و لوازم خانه از جمله مبلمان، فرش، کابینت، پرده ها و … را در محیط شبیه سازی شده مشاهده و حتی رنگ بندی و چیدمان آن را خود انتخاب کنند و سپس اقدام به ثبت سفارش برای خرید محصول یا طراحی دکوراسیون کنند. 

3. انتخاب محصولات آرایشی و بهداشتی با استفاده از اپلیکیشن واقعیت افزوده ریورا بیوتی 

در این نمونه ایرانی از فناوری واقعیت افزوده کاربران با نصب اپلیکیشن ریورا بیوتی هر محصول آرایشی را که بخواهند می توانند تست کنند وبا استفاده از قابلیت های هوش مصنوعی این محصول تغییرات را در چهره خود مشاهده و محصول آرایشی مناسب با پوست خود را خریداری کنند. این محصول به عنوان اولین اپلیکیشن واقعیت افزوده ایرانی ضمن تسهیل خرید محصولات آرایشی بهداشتی، مشکلات پوستی را هم با کمک دستیار هوش مصنوعی بررسی و محصول متناسب با پوست شما را پیشنهاد می دهد. 

4. اپلیکیشن واقعیت افزوده بادبادک 

بادبادک اپلیکیشن واقعیت افزوده در زمینه آموزش و سرگرمی است که کاربران با استفاده از آن می توانند به کتاب های کودکان محتوای صوتی، تصویری و ویدئویی یا مضامین سرگرمی و آموزشی اضافه کنند.

بیشتر بخوانید: تفاوت dark web و deep web؛ اینترنت چه بخش هایی دارد؟ 

کاربردهای واقعیت افزوده 

واقعیت افزوده در ورزش

یکی از مرسوم ترین نوع استفاده از واقعیت افزوده در زمینه ورزش است که می توان به استفاده از این فناوری در مسابقه کشتی برای نمایش وزن ورزشکار یا میزان وزنه ای که بالا می برد اشاره کرد. همچنین در مسابقات رالی یا اتومبیلرانی سرعت خودروها را نمایش می دهد. 

وسایل بازی ویدئویی 

واقعیت افزوده در زمینه بازی های ویدئویی با استفاده از دوربین مخصوص یا استفاده از عینک دارای این فناوری هوش مصنوعی ورود کرده است و افراد حین بازی با نگاه کردن به دوربین مخصوص یا استفاده از عینک بازی را در فضای سه بعدی مجازی تجربه می کنند. 

اپلیکیشن های واقعیت افزوده 

با وجود تلفن های همراه، واقعیت افزوده در قالب اپلیکیشن های کاربردی در زمینه های مختلف از جمله معماری و دکوراسیون، آموزش و … در دسترس است. 

واقعیت افزوده در صنعت گردشگری

فناوری واقعیت افزوده در صنعت گردشگری به کمک شرکت های توریستی آمده و به کاربران هم فرصت تجربه مسافرت به مناطق دیدنی را فراهم کرده است. در این نوع از واقعیت افزوده مسافران و توریست ها با کمک هدست واقعیت افزوده می توانند از هر نقطه ای از دنیا که دوست دارند دیدن کنند و شرکت های مسافرتی توسعه یافته در دنیا با شناخت و استفاده از فناوری واقعیت افزوده فرصت بیشتری برای جذب مشتری دارند.  

کاربردهای واقعیت افزوده 

کاربردهای واقعیت افزوده 

واقعیت افزوده چه ویژگی هایی دارد؟

  • در واقعیت افزوده اشیاء و عناصر مجازی به سرعت با محیط واقعی تلفیق شده و نیاز به دوربین یا نمایشگرهای مخصوصی هست. 
  • با برقراری ارتباط صحیح بین عناصر مجازی با اشیاء در محیط واقعی، عناصر مجازی به درستی در جایگاه خود در محیط واقعی قرار می گیرند.
  • در واقعیت افزوده کاربر ضمن برقراری ارتباط با عناصر مجازی با حرکت دست یا سر و تغییر وضعیت موجب تغییر وضعیت عناصر مجازی می شوند. 
  • در واقعیت افزوده عناصر و اشیاء مجازی که با کامپیوتر و دانش هوش مصنوعی ساخته شده اند به دنیای واقعی اضافه می شوند و در واقع نسخه ای شگفت انگیز و باورپذیر را از محیط واقعی به کاربر منتقل می کند.  

نمونه های خارجی واقعیت افزوده

اپلیکیشن IKEA Place

این اپلیکیشن را شرکت ایکیا با هدف ساخت مبلمان به مشتریان خود ارائه کرده است که با مشاهده تغییرات به طور ملموس در دکوراسیون خانه و جایگذاری لوازم در جای مد نظر آن را مشاهده کرده و طبق خروجی که از این برنامه می گیرند کاربران اقدام به خرید کالاها و لوازم خانگی از جمله میز و صندلی یا مبلمان می کنند

اپلیکیشن واقعیت افزوده آمازون 

با کمک این اپلیکیشن واقعیت افزوده کاربران قبل اینکه محصولات را خریداری یا سفارش دهند می توانند از طریق فناوری هوش مصنوعی این برنامه محصولات مختلف را در محیط خانه و فضای مد نظر خود مشاهده کنند و از بین محصولات مختلف مواردی که بیشترین همخوانی را با دکوراسیون و چیدمان خانه دارد انتخاب کنند. 

اپلیکیشن واقعیت افزوده سفورا (Sephora)

برند سفورا با طراحی اپلیکیشنی تحت تکنولوژی واقعیت افزوده و با استفاده از هوش مصنوعی به کاربران این امکان را می دهد که وسایل آرایشی و بهداشتی را از طریق اسکن چهره خود امتحان کنند. کاربران با کمک این برنامه با اسکن و تشخیص اجزای مختلف صورت می توانند رژ لب، سایه و حتی مژه مصنوعی را امتحان کنند. حتی از طریق این برنامه کاربران نحوه آرایش کردن را هم می آموزند. 

عینک واقعیت افزوده RayBan

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای خرید عینک، عینک های مختلفی را روی چهره خود امتحان کرده ؛ حتی مغازه های مختلفی سر زده باشید! اما اپلیکیشن واقعیت افزوده عینک rayban این مشکل را حل کرده است. این برنامه به شما کمک می کند که با امتحان عینک های مختلف روی صورت خود مدل های مختلفی از آن در زوایای مختلف چهره خود ببینید. 

اپلیکیشن واقعیت افزوده Project Color

در سال 2015 برند Home Depot واقعیت افزوده Project Color را با هدف دکوراسیون داخلی و چیدمان منزل ارائه داد. با کمک این اپلیکیشن می توانید نور محیط، رنگ آمیزی، چیدمان وسایل  را بررسی کنید و این برنامه تغییرات را به شکلی واقعی و باور پذیر نمایش می دهد و بدون پرداخت هزینه ای تغییرات دکوراسیون و رنگ آمیزی را در خانه مشاهده می کنید. 

واقعیت افزوده برند Timberland

برند Timberland با استفاده از فناوری واقعیت افزوده اتاق پرو مجازی در اختیار کاربران قرار داده که هر لباسی را در سایز خودشان پرو کنند. با استفاده از این اپلیکیشن در کوتاه ترین زمان لذت بخش ترین خریدها را تجربه می کنید. فرآیند خرید با این روش هم برای کاربران سرگرم کننده و جذاب است و از طرفی در بیشتر مواقع به خرید منجر می شود. 

لنز واقعیت افزوده Netflix

نتفلیکس با معرفی لنز واقعیت افزوده خود به مخاطبان کمک می کند حین تماشای سریال محبوب “stranger things” خود را در فضای سریال ببینند و در لوکیشن های فیلم قدم بزنند، این لنز واقعیت افزوده 360درجه است و حتی به کاربر کمک می کند که به شخصیت های سریال تبدیل شود. 

استند واقعیت افزوده برند Pepsi

پپسی با معرفی محصول واقعیت افزوده خود در قالب استند آن را در یکی از ایستگاه های اتوبوس در لندن به کار گرفت. در این استند واقعیت افزوده عناصر مجازی از جمله بشقاب پرنده ای که در آسمان پرواز می کند یا شیری در حال قدم زدن در خیابان را نشان می دهد. پپسی با معرفی این محصول واقعیت افزوده به معرفی بهتر برند خود پرداخت و از این طریق بیشتر در سر زبان ها افتاد. 

بیشتر بخوانید: سیستم های حضور و غیاب هوشمند چه امکاناتی دارند؟

نمونه های خارجی واقعیت افزوده

نمونه های خارجی واقعیت افزوده

هدست واقعیت افزوده vision pro 

شرکت اپل در مراسمی از اولین هدست واقعیت افزوده خود با نام vision pro رونمایی کرد، تا پیش از این متا هدست کوئست را عرضه کرده بود و با معرفی هدست واقعیت افزوده vision pro رقابتی هیجان انگیز را با این رقیب پیشتاز آغاز کرد. در مراسم معرفی محصول جدید اپل، مدیرعامل این شرکت ادعا کرد که کیفیت هدست واقعیت افزوده vision pro خیلی بیشتر از تلویزیون های با تکنولوژی جدید یا کامپیوترهای قدرتمند و حتی دوربین با کیفیت است. 

هدست واقعیت افزوده به مدت دو ساعت شارژ نگه می دارد و با سیمی که به باتری آن متصل است شارژ می شود. روی هدست واقعیت افزوده سوئیچی تعبیه شده که کاربران با آن می توانند میزان واقعیت مجازی در واقعیت افزوده را تنظیم کنند. واقعیت مجازی حضور کامل در دنیای مجازی را فراهم می کند. با استفاده از هدست می توانید عکس های پانارومایی که با گوشی آیفون گرفته اید به صورت تصویر بزرگ شده ببینید. با بهره مندی از قابلیت رابط کاربری سه بعدی به کاربران برای مشاهده برنامه ها و اپلیکیشن ها به هر شکلی که دوست دارند کمک می کند. از طرفی هدست ویژن پرو در نقش نمایشگر واقعیت افزوده به کاربران این امکان را می دهد که همانطور که محتوا روی محیط واقعی قرار دارد دنیای واقعی را ببینند. 

هدست واقعیت افزوده vision pro 

هدست واقعیت افزوده vision pro 

با نمایش محیط دنیای واقعی در صفحه نمایش هدست واقعیت افزوده، ویژگی EyeSight فعال شده و به افراد بیرون از این فضا کمک میکند تا ببینند که کاربر به چه چیزی نگاه می کند و چشم کاربر را به طور واضح نمایش می دهد. هدست واقعیت افزوده در نقش یک کامپیوتر با اتصال به کامپیوترهای مک می تواند برای استفاده از راه دور بکار گرفته شود. 

از دیگر ویژگی های هدست که شرکت اپل برای این محصول بیان کرده این است که می توان از این محصول هواپیما به عنوان استریمینگ برای بلوکه کردن صداهای خارجی و تجربه سفری آرام و لذت بخش استفاده کرد. از طرفی این هدست میتواند تجربه شگفت انگیز از سینمای خانگی از طریق ارائه صفحه نمایش بزرگ و با وضوح بالا را فراهم کند که به تماشای فیلم های سه بعدی بنشینید. 

بیشتر بخوانید: خانه هوشمند چیست؟ | هوشمندسازی ساختمان چگونه انجام می شود؟

سخن پایانی پیرامون واقعیت افزوده 

اپل با محصول جدید هدست واقعیت افزوده vision pro می تواند برای کاربران در نقش دوربین سه بعدی تا سینمای خانگی امکانات فوق العاده ای را فراهم کند. در حال حاضر قیمتی که برای هدست واقعیت افزوده اپل اعلام شده  3499 دلار است و طبق برنامه زمانبندی از 2024 در دسترس کاربران خواهد بود. 

لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

استراتژی مدیریت نیروهای دورکار copy

استراتژی‌های نرم افزار حضور غیاب تحت وب برای مدیریت نیروهای دورکار

هوش مصنوعی AI چیست؟ + مزایا و معایب هوش مصنوعی

هوش مصنوعی چیست؟ + مزایا و معایب Ai

معرفی دوربین پین هول مدار بسته + قیمت و خرید دوربین مداربسته پین هول pinhole

معرفی دوربین پین هول مدار بسته + قیمت و خرید دوربین مداربسته پین هول pinhole

ایمیل مارکتینگ چیست؟ مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

ایمیل مارکتینگ چیست؟ مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

واقعیت مجازی چیست؟ تفاوت واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در چیست؟

واقعیت مجازی چیست؟ تفاوت واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در چیست؟

امنیت سایبری یا Cyber Security چیست؟

امنیت سایبری یا Cyber Security چیست؟

تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت‌ هایی دارد؟

تکنولوژی ویدیو آنالیتیک دوربین مداربسته چیست و چه قابلیت‌ هایی دارد؟

خانه هوشمند چیست؟ | هوشمند سازی ساختمان چگونه انجام می شود؟

خانه هوشمند چیست؟ | هوشمندسازی ساختمان چگونه انجام می شود؟

تحول دیجیتال چیست و چه اهمیتی دارد؟

تحول دیجیتال چیست و چه اهمیتی دارد؟

دیجیتال مارکتینگ چیست و چطور به توسعه کسب و کارها کمک‌ می‌کند؟

دیجیتال مارکتینگ چیست و چطور به توسعه کسب و کارها کمک‌ می‌کند؟

منظور از روش تجزیه و تحلیل swot چیست؟ | آشنایی با ماتریس swot

منظور از روش تجزیه و تحلیل swot چیست؟ | آشنایی با ماتریس swot

برندینگ چیست؟ چگونه برندسازی کنیم؟

برندینگ چیست (branding)؟ چگونه برندسازی کنیم؟

وب کیوسک چیست؟ معرفی انواع وب کیوسک و کاربرد وب کیوسک

وب کیوسک چیست؟ معرفی انواع وب کیوسک و کاربرد وب کیوسک

ریدر برد بلند uhf یا آنتن برد بلند uhf چیست؟

ریدر برد بلند uhf یا آنتن برد بلند uhf چیست؟

همه چیز درباره افیلیت مارکتینگ (affiliate marketing)

همه چیز درباره افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش (affiliate marketing)

تفاوت dark web و deep web؛ اینترنت چه بخش هایی دارد

تفاوت دارک وب و دیپ وب (deep web و dark web)؛ اینترنت چه بخش هایی دارد؟

واقعیت افزوده چیست؟ به بهانه معرفی هدست واقعیت افزوده vision pro جدید

واقعیت افزوده چیست؟ به بهانه معرفی هدست واقعیت افزوده vision pro جدید

8 ابزار کاربردی دورکاری برای سازمان‌ها

8 ابزار کاربردی دورکاری برای سازمان‌ها

معرفی سنسور اثر انگشت نوری و کاربردهای آن

معرفی سنسور اثر انگشت نوری و کاربردهای آن

تکنولوژی RFID

RFID چیست؟ آشنایی با تکنولوژی RFID